Sevdiğim adama ne kadar haksızlık ettiğimi anladığım gün başkasıyla nişanlandı 10 ay sonra da evlendi tam ondan af dileyecektim ne kadar pişman olduğumu söyleyecektim hatalarımı telaf edecektim bir daha o eski hırçın kadın olmayacaktım ama olmadı hayat bana hatalarımı düzeltmeme izin vermedi. Hayat bazı insanlara karşı neden bu kadar acımasız, neden hayat bazı insanlara ikinci şans vermiyor?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Öfkeli fevri birine benziyorsun. Koç aslan yay olabilir misin
Vay nerden bildin koç burcuyum evet
Ah bu koçlar ah. İlişkinin içine edip sonra geçmişi ölene kadar unutamayan koçlar. Varken rahat durmuyorsunuz öfke kin nefret hakaret herşeyi söyleyip sonra da yalvarıyorsunuz barışalım diye. Gerçekten varya koç kadını evrenin en ters burcu olabilir.
Peki neden hayat hatalarımı telafı etmeme izin vermiyor neden hatalarımı anladığımda hep iş işten geçmiş oluyor
Çünkü öfkenin esiri oluyorsun kontrolsüz bir öfken var fevri laf söz dinlemez kendi bildiğini okuyan hatasını kabul etmeyen bir yapıya sahipsin sonradan pişman olup herşeyi kaybeden sensin. Anne rahminde Mart Nisan ayında doğmuşsun olmuşsun artık olmuşla ölmüşe çare yok fabrika ayarlarında çalışmaya devam edeceksin. Her insanın her burcun kusuru var ama kendinin farkında olan insanlar yine kötü özelliklerini kontrol altına da alabiliyorlar. Sana fazla ilgi sevgi aşk yaramıyor bunlar itici geliyor başta. İşte diyorum ya koç burcu kadını evrenin en ters burcudur.
Aksine sevgisizlik beni bu hale getirdi bugüne kadar neye inandıysam hep hayal kırıklığına uğradım
Ben hatalarımı çok geç anladım çok geç fark ettim evet ama yine de bu kadarını hak etmedim diye düşünüyorum
Emin ol fazla sevgi de sevmiyor koç burcu. Koç burcunu kimse elde edemez ancak o istediği kişi onun hayatına girer. Çevrendeki insanlara tanışma fırsatı vermediğin ve onları sürekli ittiğin için olabilir demi
Bir burcun altında herkesi koyamazsın herkesin yaşadıkları farklıdır evet hatalarımı ve kötü huylarımı inkar etmiyorum ama katillere bile ikinci şans verilirken bana neden verilmiyor ben katillerden daha mı kötüyum
Orasını bilemem her insandaki sabır seviyesi farklı olabiliyor
Sevdiğin adama yaptığın haksızlığı anlaman ne kadar sürdü ki nişanlandı bu adam
6 yıl sürdü
Yani 6 yıl içinde zaten düşüncelere girmişsin, kendini sıkıntıya sokmuşsun sevdiğin adama haksızlık ettim demişsin ama adam o sırada evlinip barklanmış falan ee sen kalan 6 lı yıllarını hep böyle düşünerek mi geçireceksin
Hayır ama hatalarımı telafı etmek isterken artık herşeyin farkına varmışken tam o an sevdiğim adam evlendi bu kabus gibi bir şey evet çok hatalıyım ama bunu hak edecek kadar da değil
Tamam da bahsettiğin süre uzun zaman sevmemiş diyemem sevse bile yine insan hayatına bakmak ister yani senelerce kendini mahvetmez
Ben yıllarca bir yalan içinde yaşadım ve tam o yalandan çıkmışken en büyük kabus geldi başıma
Ama o yalana kendini sen inandırdın sanırım o yoluna bakmış
Ne bu eziklik piskoljisi ettiğini bulmuşsun yok hayat yok 2 şans uyan da balığa gidelim
Sende et bul o zaman
Senin gibi değilim şükür
Sen benim nasıl biri olduğumu nerden biliyorsun beni tanıyormusun da böyle konuşuyorsun
Yazdığın şeylerden nasıl birisi olduğunu anlayabiliyorum
Bende burdan kendini büyük bir şey zannettiğini anlayabiliyorum ama dikkat et düşmeyesin fazla yukarıdan bakma
Kendimi öyle görmüyorum sadece senin gibiler mide bulandırıcı
Oyleysem neden yazıyorsun m.. a.. l
Terbiyesiz ezik seni
Git başka yerde havla
Sus ezik git agla
Önce benim yoldan geç öyle gel konuş
Senin yol ne belediye tankeri
Boş konuşup da kendini rezil etme bari 😂😂
Tamam dozer
😂😂
👍🏻
Hayat bekleyenleri fazla sevmez çünkü.
😭😭😭😭😭
Zaman da geri alınabilen bir şey değil...
Devam edeyim mi daha yeter mi?
Onu zaten biliyorum da en azından hatalarımı telafı etmek için bana şans verilebilirdi ama ne yazık ki kader onu da bana çok gördü
Hataların telafi edilebileceğini düşünseydin çok fazla hata yapmaya devam ederdin. Şimdi düzeltilemeyeceğini biliyorsun ama.
Evet çünkü artık çok geç, bazı insanlara ikinci şans verilirken bana neden verilmiyor
O kısımda da "hayat adil değildir" kuralı işliyor. Ya da neyin şans neyin şanssızlık olduğunu aslında bilmediğimiz gerçeği.
"Şans olduğunu zannettiğin şeyler aslında gelecekte büyük bir şanssızlığa dönüşebilecek olaylardır ve aslında şansızlıktır ama sen bunu görüp yaşamazsın" gibi...
ikinci şansı başkasıyla verecektir.
Hiç sanmiyorum
daha gençsin olur
Nasıl bir haksızlık?
Onu sürekli kıskandım kıskançlıktan sürekli kafamda senryolar kurdum bi keresinde bana bir kadinin fotoğrafını yollamıştı işte bu benim sevdiğim kadın dedi ben deliye dönmüştüm sonra ben seni kandırdım bu kadın fake dedi ama ben inanmadım yine üzerine gitmeye devam ettim herkese onu rezil etmek istedim o kadınla birlikte sevdiğim adama kolaj yapıp herkese gösterdim ve çok uzun bir süre sonra sevdiğim adamın doğruyu söylediğini anladım o kadın gerçekten fakeymiş ama bunu anladığım gün artık iş işten geçmişti sevdiğim adam başkasının oldu 😭😭😭😭
Sende fazla abartmışsın seni aldatsada arkanı dön git yeter kendi pisliğinde yaşasın
Çok sevmiştim sadece bana ait olsun istemiştim ama bu şekilde tamamen uzaklaştı benden
Haklı adam ha adamı rezil etmişsin adamın bir şerefi yokmu hiç düşünmedinmi
Haklısın çok suçluyum ama o da bana hiç şans vermedi
Şans verilecek bir şey değil senin yaptığın ama ailesi duyunca ne tepki verdiler kimbilir
Katillere bile ikinci şans verilirken bana neden verilmiyor bunu haksızlık olarak görüyorum
Sevginin arasına böyle ciddi sorunlar girince olmuyor işte belki arkadaş cidden temiz şekilde seviyordu
Affetse bile aranızda hep bir engel olarak kalacaktı belki böylesi daha iyi olmuştur sanada iyi bir ders olmuştur gelecek ilişkilerinde dikkat edersin
Bir daha ilişkim olacağını sanmıyorum ayrıca insan isterse affeder ben olsam affederdim çünkü onu çok seviyordum
Bence olur senin ilişkin bir tane olduysa 2. side olur
Maden okadar seviyordun be kızım sevdiğinin sözüne inanmadın bari araştırsaydın canını bu şekilde yakmadan
Ben zaten gerçeği araştırarak yıllarımı geçirdim ama gerçeğe geç ulaşmam benim suçum değil o kadını yıllarca araştırdım tam vazgeçmiştim pes etmiştim ve bir gün tesadüfen o kadının profili çıktı karşıma
Peki bir sonuca ulasmadan neden böyle bir şey yaptınki çocuğa
Kıskançlıktan gözüm körmüştü kıskançlığıma öfkeme yenik düṣtüm maalesef
Zaten adam evlenmis gitmis hala düşünüyorsan psikolojik destek almanın faydası olabilir imkanın varsa
Sevdiğim adama inanmiyordum yanılan ben olayım diye çok istedim ve gerçekten yanılan ben oldum ama şu an bunun bedelini çok ağır ödüyorum
Unutman gerekiyor artık çok kafanda kurma kendini yıpratırsın sana hiçbir faydası olmaz
Daha geçsindir muhtemelen karşına biri çıkar umarım mutla olabileceğin
Evet her şey bitti ama yine de ister istemez düşünüyor insan
Sanmiyorum şansızlık kaderimde var benim
Sanmıyorum bulursun sen ama çoğu erkek kandırma peşinde dikkatli olaman gerek söyliyim seni elde ettikten sonra deşecek tipler çok fazla duygusal boşluk içindeyken önüne gelene sarılma
Haklısın insan kime güveneceğine şaşırıyor artık
Sen kesin bulursun eminim ben düsünme bile ama dediğim gibi kendini kullandırma kimseye