+1 yılSeni hak etmiyorum diyen kişi ya geçmişini özlüyordur bu saf sevgiden boğuluyordur ya da geçmişinden utanıyordur ve yine saf sevgiden boğuluyordur.
Seni üzerim diyen kişi kendine güvenmiyordur, ayrılarak en iyisini yapıyordur. Kendini tanıyordur ve bir batman bok olduğunun bilincindedir, karşısındakiyle oynamak istemiyordur. Saygı duyulması bile gerekir, kendine karşı dürüst olduğu için.
Sen daha iyilerine layıksın diyen kişi, kendisinin daha kötülerine layık olduğunu biliyordur. Ona ciddi ilişki ya da saf sevgi gerekmiyordur çünkü. Ona gereken bas geç, kullan attır.
Bu 3üne sonsuz saygı duyuyorum. En azından dürüst ve niyet belli. Kafa belli.
Ama ara verelim, zaman ver diyen kişi sizden sıkılmıştır, dolanıp biraz başka meyveler tatmak istiyordur. Ama o bunu yaparken siz yerinizde kalıp, onu bekleyeceksiniz. Xkskxmsk Yani o daldan dala gezip gönlünü eğlendirecek ama siz o dönecek diye bekleyip onun elinin altında kalacaksınız. O yüzden asla saygı duymam, ara verelim diyene s>ktiri çekerim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHiç biri şu şekilde olmalı
Bu ilişkiye bi şekilde başladık ve ben eskisi gibi hissetmediğini farkettim ve ayrılmak istediğime karar verdim. Kimsenin kafasında soru işareti kalmadan bunu belirtmek istiyorum bu yüzden bu kararda kendimce bir nedenim olsa dahi bunu sakın kişiselleştirme.
1) sen daha iyilerine layıksın dersen senden daha çok nefret eder madem kötü biriydi neden bana umut verdi deyip ömür boyu beddua eder2) madem beni düşünüyorsun neden ayrılıyorsun ya da neden benim zamanımı çaldın der işin içinden çıkamaz hale gelirsin
3) benim iyi biri olduğumu farkettiyse zamanla düzeltirim diye düşünür anca onu yorarsın
4) bunu gerçek bir barışma olmayacaksa na umut verirsin zamanını çalarsın bu yüzden çok net olmalısın ayrılık kararında
40 Yorumla
+1 yılSen daha iyilerine layıksın kelimesi kesinlikle insanın en en büyük yalancı olduğunu gösteren kelimedir madem bir insan daha iyisine layıksa niye onunla en başında sevgili oldu niye bir şeyler yaşamaya karar verdi demek ki belli bir zaman sonra insanın çıkarları ve istekleri bittikten sonra bundan kaynaklı olarak da bahaneler uydurabiliyor
50 Yorumla
Kendimi değil, seni düşünüyorum, seni üzerim cümlesi tabi ki, bencil olmadığını, kendisinin ne olduğunu, kendisinin yaşamak istediği hayat şeklininde farkında olması ve bu şekilde beni kullanmak istememesi bu şekilde düşünmesi bile beni sevdiğini gösterir, bu şekilde düşünen kişinin o yüzden etkiler beni.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. "Sen daha iyilerine layıksın" ın modası geçti artık. Bide ilişkiye ara verme modası çıktı. Neyin arası yemek molası gibi bir şey mi🤦♀️çok saçma.
152 Yorumla- +1 yıl
Ara verme sebepleri belli. Ara verelim ayağına birbirlerinden habersiz bir şeyler yaşıyorlar sonra geri dönmeye çalışıyorlar (Kadın için de erkek için de geçerli.).
- +1 yıl
@theNitroZeuss cok haklisin aynen de boyle
- Aşk İlişkileri konusunda 267,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSen daha iyilerine layıksın. klişesi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılırken söylenen en sevimsiz ilişki masallarından bazıları şunlar olabilir:
1. **"Seni hiç sevmedim."** İlişki boyunca bunun aksini iddia eden bir kişinin böyle bir ifade kullanması acı verici olabilir.
2. **"Herkes seni kullanıyor, ben de kullanmaktan başka ne yapabilirdim ki?"** Bu cümle, aşağılayıcı ve incitici olabilir.
3. **"Sana ihtiyacım yok, başkasını bulurum."** Bir kişiye böyle bir şekilde değersiz hissettirmek acı verici olabilir.
4. **"Sen zaten bir başkası için yaratılmışsın."** Bu tür bir ifade, kişinin özsaygısını ciddi şekilde yaralayabilir.
5. **"Beni asla mutlu edemedin."** Bu ifade, kişinin tüm çabalarını küçümsemek anlamına gelir ve ayrılma sürecini daha zor hale getirebilir.
6. **"Seni hiç düşünmeyeceğim."** Bu, geçmişe olan tüm deneyimlerin hiçbir değeri olmadığını söylemek gibi algılanabilir.
7. **"Hayatta seni görmemeye çalışacağım."** Bu tür bir ifade, kişinin bir anı olarak bile hatırlanmak istenmediğini hissettirebilir.
8. **"Senin için hiçbir şey hissetmedim."** İlişkinin başında bunun tam tersinin söylendiğini düşünen kişi bu cümleyi duymak oldukça yaralayıcı olabilir.
9. **"Seni hiçbir zaman gerçekten tanımadım."** Bu ifade, ilişki boyunca kişinin gerçek bir ilişkisinin olmadığını ima eder.
10. **"Artık benim için ölüsün."** Bu son derece sevimsiz ve acı verici bir ifadedir.
Ayrılık süreci zaten duygusal olarak zorlayıcıdır ve bu tür sevimsiz ilişki masalları bu zorlukları daha da artırabilir. Her iki tarafın da ayrılığı daha saygılı ve anlayışlı bir şekilde ele alması, daha sağlıklı bir sonuca yol açabilir.
61 Yorumla- +1 yıl
Adamsın bot.
+1 yılİnsanlar genelde ayrılırken gerçek düşüncelerini hiçbir zaman söylemezler, çünkü gerçek anlamda insanları düşüncelerini hiçbir zaman söyleyemezsiniz, insanlar gerçek fikirlerinizi ve düşüncelerinizi hiçbir zaman kabul etmeyecekleri için sizin onlara kendinizi suçlayıcı şekilde ya da ayrılık sebebinin siz olduğunu kabul ettirmek için benden daha iyilerine layıksın gibi cümleler kurmayı tercih ederler, ama aslında altında yatan nedenler son zamanlarda sevgili olduğu veya sevdiği kişiyle yaşadığı ilişkileri veya anlaşmazlıkları gerçek anlamda hayatına iki kişiyi anlatmaktan geri çekilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesela bir cocuk vardi, benden biraz buyuk saniyordum ama degilmis. Benden 2 yas kucukmus..
Buna anonim yazmistim ikimizde baya bir birimize baglanmistik ve sonra anladimki onunla yapamicagimi ara vermek istiyorum dedim (ve bu surecte halen kim oldugumu ogrenmedi)
cunku gercekten cok iyi biri ama ben onunla yapamazdim, hem aile konusunda hemde bir takim seyler. Buyuzdende ara verelim dedim. Allah bizi bir birimize yazdiysa zaten yollarimiz yine kesisir dedim oda evet dedi. Gitmeni istemiyorum kalmani istiyorum dedi bende dedim yapamicam ve bir birimizden uzaklastik
33 Yorumla- +1 yıl
En iyisini yaptın zaten
Cevap sahibi+1 yıl@yasamdunya aynenn oylee🥺☺️
Cocuga biraz uzuldum ama, yapacak birsey yok. Cok iyi birine benziyor, iyi kalpli. Dusunceli birsey ama yapamadimm🥺 Cunku onun en yakin arkadasinin annesi beni istemisti.. buyuzdende yapamazdimm..
Cevap sahibi+1 yıl@yasamdunya Veeee bu cocugu bugun gordum🥺🥺🥺 Icim okadar acidikii, uzuldum..
Karsilastigimiz yerde camiydi. O erkek terafinin ordaydi. Tam kapinin onunde yaninda bi arkadasi vardi. Bende o ara arabaya bi gittim tam geri iceriye girecekken oda orada bana dogruydu bana oyle bi baktikii.. sanki beni ister gibi. Oyle masum baktiki.. tabi benim oldufumu bilmiyordu ama biaralar sanmisti benim oldgumu ama yok demistim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSonuncusu... Çünkü başımada geldi. Ara verelim dedi, başkalarına gitti, sonra geri gelmek istedi. Ara verelim demek, biraz sağa sola bakayım, daha iyisini bulamazsam geri dönebilirim demek gibi bişey benim için. Mutlaka araya ahmet, mehmet giriyor. Kız bana ara verelim dedi. İki gün başka çocukla takıldı, üçüncü gün ayrılmışlar sonra bana geri dönmek istedi. Kaşarlık işte. Liseliydik o zamanlar
110 Yorumla
+1 yıl19 yıllık evliliğin bitti. kocami haka çok seviyorum. Benden öyle bir uzaklaştiki birlikteyken beni hiç sevmediğini düşünüyorum şu sıra..
Ben seni üzerim dönersem
Sen çok değerlisin
Sana saygı duyuyorum
Ayri dünyaların insanıyız aynı düşünmüyoruz
Zamana bırakalım belki birgun birleştirip
Biraz yalnız kalmak istiyorum yalnızlıktan mutluyum
Dedi ve takip etmeyim diye gmail hesaplarını benden sildi. zor günler geçiriyorum çok özlüyorum manyak gibi bekyirum. o gezecek tozacak antrapoxu nü Bi yerlerde test edecek sonra ben geldim diyecek. korkuyorum o gün gelirse ne yapacağım. Çünkü hala çok seviyorum.. kahretsin..27 Yorumla- +1 yıl
@Hoplatır bu mümkün olmadı maalesef keşkeler olmasa
- +1 yıl
@Hoplatır evet 42
- +1 yıl
@Hoplatır her an aklımda çok özlüyorum nasıl döner ne yapsam
+1 yılKendimi değil seni düşünüyorum seni üzmek istemiyorum diyenler var ya... Dürüst olsalar bile hatalilar. La ula oğlum bak ayrılmak ilişkiyi bitirmek çare değil hele hele üzmek istemediğin birinin üzülecegini bildiğin bir şeyi yapıp sonucunda üzülmemesi ve kendi vicdanıni rahatlatmak adına söylediğin o "seni üzmek istemiyorum" lafınin ederi yok. Üzüyorsun dibine kadar üzmek istemiyorum diyip gitmek vicdanini rahatlatmaya çalışan günahkarlarin işi.
40 Yorumla
+1 yılEn sinir olduğum masal ailevi sorunlarım var yalanı. Bir kadına böyle dendiğinde sinir oluyorum çünkü dürüst değiller. Bana söylenmesi durumunda da en gıcık aldığım durum hiçbir şey söylenmeden sessiz sedasız ayrılınması. Zamanla konuşmayı bırakıp birden "Celebrindir" diye mesaj atılıp akabindeki mesajda "Ayrılalım" denmesi ve öncesinde uzun bir paragraf yazılarak ne kadar iyi bir insan olduğumun söylenmesi.
41 Yorumla- +1 yıl
Ah o övgüler..
Kıyametin habercisi
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok boktan cümleler yani çok mu zor azıcık değer vermissen kalkıp dürüstlükle doğruları söyleyip iliskiyi bitirmek netlik her zaman en iyisidir. Kalp kırar ama sağlam ayağı kaldırır kendini daha fazla kötü hissettirmez senaryolar uydurtmaz en azından.
60 Yorumla
+1 yılBir ilişki bitiyorsa eğer son sözlerin bi kıymeti yok. Ben mutlu sonlara da inanmam, mutlu son diye bi şey de yoktur son varsa bir şeyde acı verir önemli olan sonsuz olmaktır eğer illaki mutlu olunacaksa mutlu sonsuzluğa diye çıkılmalıdır yola..
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kalıcı ilişki adamı değilim seninle takılmak ve sonra gitmek için varım diyemeyen seni üzerim kötü biriyim kendine daha iyisini bul gibi saçma sapan mantık dışı cümle kullanıyor daha ayrılmanın sorumluluğunu bile alamıyor komik ve çocuksu görünüyor ayrıca bazen 2. seçenekleri oluyor onlara giderken saçma nedenlerle ayrılmak istiyolar
00 YorumlaBenim için ayrılık masalı olmaz söylemem bile zaten
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. "Bana biraz zaman ver/ kendimizi birbirimizden uzak tutmamız belki ilişkimizi pekiştirebilir. Belki birbirimize uzak kalırsak ilişkimize renk vermiş oluruz.. "
20 YorumlaDiğerleri pek etkilemez de ara verme meselesi gerçekten beni sinirlendirebilir, karşılıklı konuşmayla belki birbirine zaman tanımayla ( bu ayrılıp barışmak değil) hallolmuyorsa ayrılmak en iyisidir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 878 cevap paylaştı. Bana biraz zaman ver, her şey daha güzel olacak sözü, son zamanlarda söylenen ve afedersin karşıdakini a. p. t. a. l yerine koyan bir söz kalıbı. Diğerleri eskidi. Bunları duyan kadınlar lütfen hadi ordan çeksinler.
20 YorumlaBir de şey var, istersen sıradan arkadaş olarak kalabiliriz masalı var. 😄
Birlikteyken kendimi iyi tanıtırım o yüzden o tarz sözler duymadım.
Allah'a emanet ol der bitirirsin gerisi haddi aşmaktır, yorumdan öteye geçmez, cevabım da ağır olur.00 Yorumlaayrılık yaşayan biri olarak duyduğum en üzücü cümle ben seni hayatımda düşünmüyorum. arkadaş olarak bile kalamayız dedi. beni sevdiğini söyleyen bir insan kalkıp bana bunu nasıl yapar anlamadım. anlayamadım.
00 Yorumla
+1 yılsen daha iyilerine layıksın ve seni haketmiyorum tolere edilebilir dogru ben daha iyilerine layıgım ve beni hak etmiyo ama seni uzerim lafı cok komik sen kimsin de beni uzebilecegini dusunuyosun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılAra verelim ama düşünme ki seni sevmiyorum. Seviyorum sadece kafamı dinlemek istiyorum biraz. Tam bir sırtlan. Seni cebinde tutup başka yelkenlere gidiyor.
40 Yorumla En Efsanesi Gerekçelerin Samimiyetle Dile Getirilmesidir Samimi Olan Taraf Vebal Almadan Pak Bir Şekilde Yaşamının Kaliteli Tarafıyla İz Bırakıp Gerçeklerle Karşı Tarafın Arabesk Takılmasının Önüne Geçip Hayatın Gerçekliğini Tokat Gibi Yüzüne Çarpıyor Buda Koç Burcunda Mümkündür Başta Acı Verir Sonra Kaliteli Bir Öğrenci Ortaya Çıkar Günümüzün En Büyük Sorunu Herşeyiyken Bir Anda Hiçbir Şeyi Değilsin 1000 Tane Psikolog Çözüm Bulamaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u +1 yıl"sen çok iyisin ben seni hak etmiyorum." Çoğunlukla giden biri, pişmanlığını yaşar, yazar cevap vermem. İş işten geçmeden kıymet bilmek gerekiyor.
20 Yorumla Ayrılmak bir bahanedir zaten, hic cümleye gerek yok, defolsun gitsin.
41 Yorumla- +1 yıl
Güzel cevaptı
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılAra verme muhabbeti en sevmediğim şey. Ara verme diye bir şey yok, bittiyse bitmiştir. Aklından geçirmişse bitirmeyi bitmiştir
10 Yorumla
+1 yılİlişkiye ara vermek diye bir şey yok. O başkasına bakacağım yedekte bekle olmazsa sana geri döneceğim demektir.
30 Yorumla
+1 yılHepsi beter ama "ara verelim" ile "Ben senin iyiliğini düşünüyorum" ölümüne kapışır.
10 Yorumla
+1 yılBu ilişki devam ederse daha çok bağlanıcam vazgeçemicem kurtulmam lazım bu aşktan...
20 Yorumla
+1 yılKendimi değil seni düşünüyorum cümlesi saçma geldi bana diğerleri de saçma tabi ayrılmak isterken mi karşıdakini düşünesi tuttu
00 YorumlaBu sözlerin hepsi çok klişe kalıyor artık. Benim gibi hiç aşk hayatı olmamış bir adam bile bu sözlere sadece güler geçer.
00 YorumlaAra verdikten sonra her şeyin güzel (!) olacağını düşünen kişi ya yalan söylüyordur ya da kafasında kavak yelleri esiyordur. Net.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sen kimsin beni bırakacaksın, ben senin derdini biliyorum sen böyle şeyler düşünemezsin... gibi yokuşa sürmeler.
00 Yorumla
+1 yılNamertlerin lügatından eksik olmayan cümleler, bu kadar pısırık olmayın la. Sevmiyorsan sevmiyorum de çek git
00 Yorumla
+1 yıl"Sen daha iyilerine layıksın" en nefret ettiğim, madem daha iyilerine layıktım ne diye benle sevgili oldun ay kafayı yersin.
00 Yorumla
+1 yılİlk defa böyle hissediyorum ben çok farklısın…
Yemeden önce soğuk su içiniz. Sonradan kursağınıza kadar gelebilme ihtimali yüksek :D00 Yorumla
+1 yılDiğerleri yine iyi eğer gerçekten yürekten söylüyorsa, ama sonuncuyu geç ara vermek nedir ya (şahsi düşüncem tabi)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Daha önce hiç ayrılmadım ama şu dense sinirlenirdim sanırım.
Kendimi değil, seni düşünüyorum. Ben seni üzerim.10 Yorumla
+1 yılZamana ihtiyacım var Ara verelim💔
Neye ara veriyorki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
10 ayBen seni değil madam de laqua yı seviyorum
Nefer olucam ben
00 Yorumla
+1 yılKavga ederken ne dediğimi hatırlamıyorum en sonki olayımda..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. gercekten hepsi cok itici ama vallahi de billahi de ayni dusuncelerle ayrilmistim 🙄
00 YorumlaBen hep şunu derdim. Allah yolunu şansıni bahtını açık etsin.
00 Yorumla
+1 yılHepsi son derece banel laflar bunları halâ söyleyen var mı acaba diye düşünmekteyim
00 Yorumla
+1 yılUgh ben bu tarz şeylerden de sınırsız nefret ediyorum nefffreeeeett nefffreeeeett!
00 Yorumla
+1 yılNet olmak önemli artık duygularımı kaybettim dedim ve bitirdim
00 YorumlaBi insana sen daha iyilerine layıksın demek suratına b*k at daha iyi
00 YorumlaBana biraz zaman ver; ara verelim, her şey daha iyi olacak.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. hiç kasmam ayrıldığımı söylerim döner giderim
00 Yorumla"Benim için çok değerlisin" de olmalıydı bu listede ya.
10 Yorumla
+1 yılKendimi değil, seni düşünüyorum. Ben seni üzerim sözü
00 YorumlaBazı durumlarda ilişkide ara vermek lazım daha fazla iliskiski zarar görmesin diye
00 Yorumla
+1 yılŞu sıralar seni üzmek istemiyorum revaçta :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Ara verelim derken araya verirler dikkat edin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 471 cevap paylaştı. Hepsi saçma ama galiba en sevmediğim ara verelim olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sen daha iyilerine layıksın sözü kesinlikle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılAslında en kötüsü hiç birsey söylenmeden ayrılmak...
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır kimsem midenin aklında soru işareti bırakmamalı insanlar bu yüzden senelerdir travmalarını tetikleyen insanlarla birlikte oluyorlar
+1 yılSen daha iyilerine layıksın ama yanlış zamanda tanıştık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYalandan olan bu klişelerin hepsi birbirinden beter. Bittiyse bittiğini söylemen yeter ki!
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl''sen daha iyilerine layıksın''
tabii ki daha iyilerine layığım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılResmen hakaret benim için. Ne demek seni haketmiyorum. Hakediyorsun ki seni seviyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılburalara düştüysen işler kesat demektir geveze
01 Yorumla- +1 yıl
kendi espirisine gülenler gibi kendi programının reklamını yapıyorsun ve 7 gün sonra güncel vah vah ne hallere düşmüşsün
- Devamını Gör (134)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat