Hayatımda ciddi düşünecek birini istiyorum çirkin değilim ama karşıma da çıkanlar ciddi düşünülecek tipler değil evlenilecek birini nerde bulabilirim bunlar nerde takılır sanal ya da gerçek
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hem guclu hemde efendi erkek ariyorsunuz. Şu an efenedi erkeklerin cogu guclu degil, her turlu iyi ozelliklere sahip olsun ama gucsuz olsun evlenmezsin onunla. Neyse asıl konu burada guclu ve efendi erkek bulmak ikisini bir arada bulunduran erkek o kadar azki, elinde guc olan erkek ya yanlis yoldadir ya da evlenilecek adam degildir ama onlara asık olur kadinlar. Senin aradigin erkekte cok cok az. En onemli mesele de şu. Sen ayni zaman güzel ve ayni zmndada iyi biri misin? Yani az bulunan elmas degerindeki erkegi hak ediyormusun?
Ben kendim gibi bir kiz isterim, güzel ve biraz cekingen canayakin , temas bagimlisi haksizliga ve israfa karsi cok duyarli biri. Ve asla erkek eli degmemis erkekle temas etmemis bir kiz olmasi gerekiyor. cunku ben suana kadar hicbir kiza dokunmadim imkanim oldugu halde. Arkadaslarim gel sana şu kizi yapalim dedigi zmn kabul etmedim. Ben temizim , temir birini isterim ve ayni zmndada elinde imkan var iken temiz kalmayi seçmis olacak ama. Eger sen eskiden surekli sevgili degistiren biri isen , hergun altina baska kizi alan erkegi cok hakediyorsun eğer boyle isen tabi.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilecek kızlar nasıl kendi halinde sakin yarı izole mütevazi bir hayat yaşıyorsa evlenilecek erkeklerde aynı şekilde bir hayat yaşıyor. Her ikisini de ortamda denk gelemezsin ya onların takıldığı mekanlara takılacaksın ya da kendi bildiğin gibi zevklerinden ödün vermeden yaşamaya devam edip bir yerde o kişiyle yollarının kesişmesini bekleyeceksin, zor ama imkansız değil nasipte varsa karşına çıkar çıkıyor.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorsan millet ya arkadaş ortamı ya işyeri ya tanıdığımdi zaten diyor ama gerçekten bulan nasıl buluyor bilemiyorum. Söyle düşünmeye başladım millet biri olsun da kafasında olunca buluyor ama paralı düzgün adamlara hemde tipi olan nasıl ulaşılır pek bilgim yok aynı kulvarda olmak lazım sanırım onlarla da, tabii bayağı bir güzellik olmalı sende de ya da teşhir. Bunlar bende yok bu yüzden bende denk gelemiyorum iyi soru bu arada ama al sana gerçekler
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u +1 yılCuma namazı çıkışı :D
85 Yorumla- +1 yıl
Ayakkabı çalmak için Cuma'ya gidenler de var ama yine de siz bilirsiniz.. :))
Soran+1 yılAhahfhf bak olabilir
- +1 yıl
Ayakkabısı çalınan erkek kişisi djdjs
- +1 yıl
Cumada çalmadılar da, kapımın önünden çaldılar :) O gün de hastaydım, Cuma'ya gidemedim.. :(( Ayakkabı da öyle kaliteli bir şey değildi ama niyeyse çaldılar..
- +1 yıl
Eic için teşekkürler 🩵
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
205Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek diye yola çıkılmaz ki o ilerde belli olur o kadar evlilik istiyorsunuz ki adamlar evlenmemek için cinsiyet değiştiriyor artık kdkfkkkkffkkkfkf
70 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,2b cevap paylaştı. Annene söyle bulsun sana buralarda bulamazsın :D
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 264,5b cevap paylaştı.
u +1 yılaryarak bulursun çevrenden ama zor.. gerçekten seven kalmadı..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah'a kalpten dua edersen iyi olur gadası
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen evlenilecek kişinin görücü usulü yoluyla bulunabilineceğini düşünmüyorum. Şöyle ki ;aileler soruşturuluyor öncesinde ve kimse tanıdığı için benim yoğurdum ekşi demiyor farkındaysanız. Hep iyi efendi kendi halinde denilir. Sonra evlenilir, bu kişi sözsel fiziksel şiddet, psikolojik şiddet, ben üstünüm diye ezmeye başlar ve keşke tanıyıp evlendeydim düşüncesi belirir aklınızda o zaman. Bana kalırsa tecrübe edinerek tanıyarak şanş vererek iyi biriyle karşılaşma ihtimali daha yüksek bir seçenek. İş ortamları bunun için uygun. Arkadaş çevresi de buna dahil en azından daha objektif.
50 Yorumla Ben mesela evlenilmeyecek bir tipim sanirim.. ciddi niyetle gorusmek istediğim 2 kız arkadaş oldu hep bana sen aldatirsin dini bütün kişiler ile tanışıp evlenmek istediklerini söylediler ki arada cuma namazına gidiyorum çok büyük fark olmasa da... herneyse bunlar evlendi sonradan duydum ki eşleri aldatmış hele ki birisini doğuma yakın aldatmış çocuğu tek başına doğurmuş boşanma eşiğine gelmişler... sonra iste keşke onunla olsaydim falan kulagima geldi.. ben ise yalnız yaşayan biri olarak kaldim 32 yasinda kendim tatile cikarim kendim gezerim vs... bir söz vardır bilirsin "İyi adamlar yalnızlıktan ölüyor, İyi kadınlar ise kötü adamların balkonundan gökyüzüne bakarken..
00 Yorumla
+1 yılKaderinde olan gelir seni her yerden bulur. Annem Almanya babam İzmir de yaşıyordu ve birbirlerini bir düğünde buldular. Kaderin sunar sende seçimini yaparsın
51 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce insanın bence "o insana" kâlben hazır ve açık olması gerekiyor.
Evlenilecek erkek diye bi türün takibinde değilim kendi adıma ben sadece seveceğim, sevileceğim ve güveneceğim, güvenileceğim, gerçekten âşık olacağım erkeğe odaklandım.
"Evlenilecek erkekler" ilgi alanım değil çünkü evlenmem için âşık olmalıyım🍀🗝️30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılnİYETİNİZ CİDDİ İSE aLLAH'TA, BİZ KULLARI DA HAYIRLI BİRİ İÇİN KOLLARI SIVAR, BAŞ GÖZ EDERİZ SENİ. aMA SEN GİBİ O KADAR ÇOK KIZ VE KADIN VAr ki bu sitede, ağızlarında hep ciddiyet, iyi niyet, evlilik amacı var söz de ama, ne tanışırlar, ne konuşurlar, ne de saygı duyarlar, değer, kıymet bilirler. Boşlar ve yalancı ve iki yüzlüler. Senin ne farkın var demeden geçemeyeceğim. Çünkü gerçekten binlercenizi geçti görüp, hayret ettiklerim ve Allah'a havale ettiklerim...
20 Yorumla
+1 yılBende 27 yasimdayim tanismak istersen yaz beklerim. Bende gerçekten evlenebilecek aday arıyorum.
Şu an para biriktiriyorum. Turkiyede evlendim evlendim evlenemedim artik yurt disindan bakicam napim orada bu isler daha hizli insanlarin ozguveni var. İliskiye sohbete aciklar
01 Yorumla
Soran+1 yılyurt dışı düzenin falan varsa okeytoo 😅
Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı. Neden? çünkü beklentileriniz farklı. Çoğu zaman sizi sevip sahiplenecek erkekleri değil sadece albenisine kapıldığınız tiplerin peşinde koşuyorsunuz. Sonra bir bakıyorsunuz hayatınızı adadığınız kişi boş teneke sesi vermekten öteye gidemiyor. Aynı şekilde biz erkeklerde de var aynı sorunlar. Sadece kadınlar için söylemem yanlış olur ve günümüzde bazı şeyler gittikçe zorlaşıyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Evlenmek için biri bulunmaz. Biriyle bir ilişkiye başlarsın yol seni oraya götürür. Evlenilecek adam diye özel bir tür yok ayrıca. Her evlenen erkek zamanında birileri için evlenilmeyecek erkekti sonuçta. Kimse bulduğuyla nikaha gitmiyor direkt.
10 YorumlaCevap çok ta zor değil aslında.
Kimin sözü bilmiyorum (ki tartışma konusu) ama bana göre çok güzel söylemiş;
"İyi Adamlar Yalnızlıktan Ölüyor. İyi Kadınlar İse Kötü Adamların Balkonundan Gökyüzüne Bakarken"
Dediğim gibi bana göre bu söz birçok şeyi açıklıyor.
Şahsım adına konuşuyorum
Iyi bi insan olduğumu düşünüyorum. Çünkü kötünün ne olduğunu bilip bunun bilincinde olarak iyiliği tercih ediyorum. Ki bu da zaman zaman ince düşünce hastalığını (evet hastalık) tetikliyor.
Bu sayede yanlış anlaşılmamak üzere konuşmamayı tercih ettiğim için galiba
Hep kaybediyorum hissi var
Ama böyle iyiyim :)
Umarım konuyla alakalı konuşup bi ışık yakabilmisimdir okurlara...00 Yorumla
+1 yılevlenilecek erkekten kastın ne mesela? özellikleri nedir bu önemli
ben şöyleyim böyleyim diye anlatırsam evlenilecek bir tip olmadığımı göstermiş olurum.
Bu işler şans kader kısmet işidir.
Konuşursun birbirinizn karakteriniz huyunu suyunu beğenir görsel açıdan da birbiriniz için okeyseniz önce deneme (sevgili ayları) sonrası evlilik
00 YorumlaAslında her yerdeler. Yani evlenilecek erkeklerle eğlenilecek erkekler aynı kişiler. Ama sana öyle davranmıyorlarsa seni evlenilecek kadın olarak görmüyorlardır.
Yani başka kadına farklı davrandığı için onun için evlenilecek erkek oluveriyorlar.
00 YorumlaÖnce tanıman gerekir kimsenin alnında bu evlenilcek insan yazmaz, önce sana verdiği güvene ve saygıya bakarsın sonrasında anlayışına merhametine sonra iş ciddileşeceğine değeceğine inanıyorsan bir adım atılır çok detayı var. Umarım bulursun ben 30 yasındayım bulamadım. Umudunu kaybetme
00 YorumlaÖncelikle arama çabası içerisinde olma. Bu hem hatalı kararlar vermene ve yanlış kişilerle tanışma ihtimalini arttırır. Onun dışında sosyal bir insan ol. Belirli bir çevren ve sosyal alışkanlıkların olduğunda bir çok seçenekle karşılaşabilirsin. Artık aralarında sana eş olabilecek ciddi birini seçerek ve tanıyarak bu yola girebilirsin. Gönlünce olsun…
00 Yorumlaher yerde bulabilirsiniz, alan çok real sosyal medya, belirli çizgileriniz olsun her seçtiğinize şans verin, elekten geçirin oluyor ise ilerletin geçmiyorsa yol verin gitsin.
1. madde kriteriniz evlenmeden cinsellik olmaz, ancak bunun sağlam eleyebilirsiniz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen burdan bazi insanlarla gorustum sevgili oldum yalan yok evlendim bile hatta ama esim yanlis biri cikti ayrildim ama bu kotu insanlarin var oldugu anlamina gelmez burdanda bulabilirsin disardanda sadece anlasabilmen onemli sen oncekikli kurallarini koyucaksin oda koyucak
00 Yorumla Ciddi düşünülecek değil parasız adamlar buldum diyemiyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu zengindi 😂ama bu mutlu etmiyor iyi hissetmek istiyorum birlikte mutlu olalım falan zaten birlikte olduğum insanla da çogu şeyin üstesinden gelebilirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı sorunun kız versiyonunu da ben soruyorum. Karşıma çıkanlar anlamadığım şekilde ciddi düşünülecek ya da ciddi düşünmeyen tipler. Artık biriyle başlayacaksam eğer en başından niyetimi söylüyorum birkaç gün tepkisini ölçüyorum ve 3. gün elveda! Şu genç yaşımız da düzgün bir yuva kurmak istiyoruz çok mu nerede aklı başında kızlar? Ders değil ki çalışasın Sınav değil ki kazanasın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Perşembe günleri BİM'e geliyor.
223 Yorumla- +1 yıl
Hahaahahahahahahaha
Evlenmek için başvurulacak en iyi yöntem görücü usulü bence. Anneye, teyzeye, halaya haber sal.
10 Yorumla
+1 yılDamatsepeti. com
44 Yorumla
Soran+1 yılŞey gönülden sevenlere falan dusecem az kaldı 😂
- +1 yıl
Ay şaka bir yana öyle sitelere hiç bulaşma hepsi boş. Ben şunu anladım ki bazı şeyler olmayınca olmuyor her şey şans, kısmet.
- +1 yıl
Kocaistiyorum. com
https://youtu.be/flV25Uf9yxg?si=U5cFD2QpsAMEWgtl
+1 yılValla o nasip kısmet. Diyolar burdan bulamazsın vs diye ama ben burdan cok düzgün insanlar tanıdım. Hala arkadaş olduğum var. Kariyerli, namazlı, karakterli... Kendin de öyle biriysen bi şekilde düzgğn insanları hayatına çekiyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl
bi dene bakalım cıkcak mı ıcınden
30 Yorumla camide desen hoca da herşeyi yapıyor eğlence mekanları desen en leş insanlar orada sokak desen ne çıkacağı belli değil hesaplar zaten başlı başına berbat kader işte nerede çıkacağını bilemeyiz
12 Yorumla
+1 yılo niyetle yola çıkarsan hiç bir yerde bişi bulamazsın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Dürüst ol, samimi yaklaş. Karşına çıkanlarla deneye yanıla illa ki birini bulursun. İlişkinin başından da direkt evlilik olayına görme, kimse girmez o topa.
10 Yorumla
+1 yılHerkes ciddi birilerini arıyo çıkınca bahane buluyorlar yok orada olmaz yok burada olmaz heran heryerden çıkabilir niyet önemli onyargisoz olmak önemli
00 Yorumla
+1 yılBende ciddi düşünüyorum ama bulamıyorum bana bir şans ver tanışalım eğer beni beğenmezsen engelle gitsin ama sadece bir şans ver küçücük bir şans ver ya sadece tanışalım seninle
00 Yorumla
+1 yılBir yolcuk ki bu hiç kimse yok ki hayatında en az bir kez bu soruyu sormasın kendine ne var ki kimse bilmiyor cevabını kader dediğimiz şey örüyor bir yerde ağlarını
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben düşünüyorum, şartları oluşturup adım atmak için ancak buradan güveni oluşturmak zor gerçek hayatta güvenmek zor, güvenebilmeyi başardıktan sonra işler kolaylaşacak
00 YorumlaBak şimdi kendini geliştiren, tek derdi her kadına yavşamak olan angut değilim.
sana bir sır vereyim, ne zaman hoşlansam kızlar oralı olmadı. Çirkinde değilim. Nerede boş beleş tip var sevgili buluyor... Bence sözde değil, reelde bir daha düşünün
00 Yorumlaİnsan yolunu kendi çizer verdiği kararlar doğrultusunda umarım karşına seni anlayacak evlenecek birisi çıkar. Benim hala çıkmadı rabbimden hayırlısını diliyorum herzaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkeklerin gözü açıldı artık evlilik istemiyorlar
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Bu devirde ciddi düşünmemizi sağlayacak kadın ve erkek çok az sayıda maalesef.
11 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten öyle kimin ne halt olduğu belli değil
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılBende istiyorum bulamıyorum istanbuldayım evlenmek aile kurmak
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor ya
- +1 yıl
Çok zor değil istersen bir konuşalım
Soran+1 yılCv gönderin
- +1 yıl
Oha
Soran+1 yılAhahsjs tamam sustum
Gizli Üye(36-45)+1 yılbit pazarı hurda sanayii bi oralara bak derim
20 YorumlaBende ciddi düşünen bir hanımefendi arıyorum ama henüz bulamadım.. Son 2 yıldır ciddi ilişki düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılTicaret ve sanayi odalarında şirket devirleri, tescil işleri, sermaye artırımları gibi işler yaparlar. Öyle birinr denk gelirsen kaçırma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılPerşembe günleri A101 ve diğer zincir marketler de bulabilirsiniz olmadı pazarda efendim nadir seçmece🤣🤣🤣
00 Yorumla Çık deyince çıkılmıyor. Sen nasıl birisin bunu göstwrmen gerekiyor ki ortaya çıkılsın. Belirsizlik olunca o topa hiç girilmiyor
00 YorumlaBana da evlenecek kız lazım. Düzgün namuslu anlayışlı temiz biri. Biraz zamana ihtiyac var. Biraz da aramaya.
00 Yorumla
+1 yılAilesinin yanında ve işinin başında. Tabi bu işler öyle istemekle olmuyor. Zaman, nasip ve kısmettir bunlar.
04 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel tabir ettin
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙂
- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
orada söyleyim
+1 yılAaa 10 yıl önceki enayi beni arıyorsun sen 😂😂😂
10 YorumlaMarketten alınıyo jajajdn aşkın yeri ve zamanı yoktur en beklemediğin anda aniden olur
11 Yorumla
+1 yılöncelikle şunu sorayım bakire misin ona göre cevabımı yazacağım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla o bendim ama artık istemiyorum tek takilcam😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBulursan banada söylesene 🤣🤣
22 Yorumla
Soran+1 yılTamam paslarim sana da 😂
+1 yılİnsanların tipine göre bakacak olursan zor bulursun
00 YorumlaYazı neredense oradan olacak. Evlilik ızdırari kaderdir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerede bulunur bilmem şans nasip ama burada bulunmayacağı kesin. Buradakiler sadece erkek adam değil. Hepsi cimri kadının parasına göz diken ve aşırı kaba insanlar.
00 Yorumlaİnşallah iyi biri çıkar karşına çünkü şimdiki insanlar hep kendi çıkarları için uğraşıyorlar
00 Yorumla
+1 yılSanal ya da gerçek ol evlenip de mutlu ol mu diyorsun yani 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılMagnum çubuklarındaki kodu sms atıyorsun şansına çıkarsa
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bende evlenmek isterim normalde ama çok zor bir şey...
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir erkek yok olanlara da köyden kız alırlar genelde 😂
00 Yorumla
+1 yılBen varım ben ciddi düşünecek arıyorum istiyorum reelde yok şansımı burada denemek istiyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (206)
Devamını Gör(251)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem