Evet 2 yıl sonra evlenmeyi düşünüyorum tipini beğenebileceğim eli yüzü düzgün erkeği nasıl bulabilirim, hangi ortamlardan?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlar gerçekten çok şey yaşıyorlar aklına gelebilecek herşeyi yaşıyorlar tabi herkes değil benim bu yaşıma kadar elime kız eli değmedi nasip olmadı bir türlü ama o yaşanılan her şey insanlarda güven hissiyatını duyguları zamanla öldürüyor ve konuştuğum ya da flörtleştiğim zaman ya tip konuşmamı beğenmiyor ya da önceki ilişkileri bahane edip şans vermiyorlar böyle olunca benimde inancım kalmadı kızların tercih ettiği erkekler gibi olamadım eğlenmeyi ve eğlendirmeyi bilemedim maddiyatım çok olmadığı için tercih edilemiyorum sonra kıyaslama yapılıyor hal böyle olunca bende evlenmeyi bekliyorum ama aday yok olanlar da beğenmiyorlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. O ne ya öyle ön sipariş verir gibi. Kısmet bu işler ya bilemezsin yani. özellikle bir ortamdan, bir zaman diliminde vesaire kasarsan hatalı kararlar alabilirsin. Doğal akışına bırak. 👍
00 Yorumla
Maalesef istek ile olmuyor. Aynı zamanda bundan iki tarafta muzdarip maalesef. Ben artık pes ettim. Siz gençsiniz. Allah karşınıza iyi insanlar çıkartsın.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılNe arıyorsan ona uygun ortamlara gitmen lazım yani 5 vakit namaz kılan birini arıyorsan barlarda aramicaksim veya altında arabası mekan mekan gezen bir erkekten eşine bağlı olmasını beklemiveksin yani kısaca armut alıcaksan manava yoğut alıcaksan markete gitmelisin :)
52 Yorumla- +1 yıl
Çok ilginç bir yorum
Tam pazarın göbeğinden pazarcının dilinden dökülmüş 😂 - +1 yıl
@MtAydın1907 :))
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Arkadaş ortamı olabilir, sosyal medyada beğendiğin kişilere yazabilirsin illa erkekler yürüyecek diye bir şey yok sonuçta.
En başta düzgün erkek istiyorsan sende düzgün biri olmalısın. Sonuçta düzgün erkek kolay bulunan bir şey değil😅
Düzgün bir erkek seni neden seçsin mesela bu empatiyi kurmalısın. Öylesini hakedecek bir insan olmalısın18 Yorumla
Soran+1 yılUğraşamam kimseye hayatta yazmam cenazem çıkar
Soran+1 yılEee erkeğin görevi ne o zaman bu erkeğin görevi
Soran+1 yılBenim değil
Soran+1 yılSonra gidip abime söylüyorlar yazdığım için sadece
- +1 yıl
Ya anlıyorum senide o zaman nasıl bulabilirim demen saçma değil mi? O zaman bulamazsın ki onların seni bulmasını beklemen gerekir. Yani kendi beğendiğin yerine seni beğenenler arasından seçim yaparsın başka şansın olmaz. İstediğin buysa problem yok. Ama birini beğeniyorsan bunu söylemek ayıp bir şey değil. Sen yazarsan belki beğenin karşılıklı olacak ve güzel bir ilişki başlayacak ama yazmazsan senden haberi olmayacak başkalarına gidecek bu bir gerçek
Soran+1 yılKız adım atmaz kız adım atarsa Red yer bu bir sonra kaşar diye adı çıkar bu iki bir de bunun travmasını atlatmaya çalışır aylarca yıllarca bu üç
- +1 yıl
Kız adım atınca niye red yiyor ya o nasıl saçmalık. Bugüne kadar 3 sevgilim oldu hepsindede kızlar adım attı teklif etti. Tanıdıktan, anlaştıktan sonra sevgili oldum reddetmedim yani.
Sebepsiz yere kendine açılan birini niye reddedesin hayatında biri yoksa. Tanışılır kafalar uyuşursa sevgili olunur uyuşmazsa olunmaz.
Kızın adını kaşara çıkaranda şerefsz karaktersizin tekidir öylelerinede teklif etmeyin yani.
Demekki neymiş adam olana adım atılırsa karşılığı alınırmış
Satılmıyor galiba bir yerlerde. Esprisi bir kenara. Gerçekten evlenme niyetine girdiysen bu zamanda insanın kendi bulduğu kisiden sevgilisnden hayır mayır gelmiyor. Sevgililer birçok şeyi yaşadıklari için evliliğe bir şey kalmıyor ve çabuk tüketip evlenince birbirlerinden sıkılıyorlar. Bence en mantıklısı ailene şöyle helal süt emmiş birini bulsun. Evlilik bu kolay şey değil
03 Yorumla
Soran+1 yılAilem bulamıyor
- +1 yıl
Ee o zaman sevgilisi olmamış birini bulun sevgili olunca kim temiz masum kalabiliyor ki?
- Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılBuradan da bulunabilir. Şans verirsin zamanla tanırsın sonra bi kahve içilir yakından oturup kalkmasını görürsün kafana uyan biri olursa ailevi durumlar tabi her şey nasip kısmet. Evlilik sonuçta he diyipde olmuyor emek saygı sevgi gerek anlayış aynı zamanda.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenilecek erkek arıyorsan tipe değil karaktere bakacaksın. Ben eşimden önce iki kişiyle birlikte oldum. Evet çok yakışıklı kişilerdi ama yapmadıkları kalmadı. Eşimle evleneceğim zaman herkes yanına yakismiyor dedi fakat iyi ki diyorum, iyi ki eşimle evlendim. Sevginin, mutluluğun hala olduğunu farkettirdi. Huzur veriyor, hiç üzmüyor beni. 4. yilimiza giricez maşallah deyin 🤣 ama dediğim gibi dış gorunusmus, paraymis hepsi boş
017 Yorumla
Soran+1 yılOrtalama tipi olsun yeter karakter tabikide en önemlisi
- +1 yıl
şu an ki eşin senin tam tersine bakir ve hiçbir şey yaşamamış birisi miydi yoksa 😕
- +1 yıl
valla helal olsun eşine gururla anlat seni benden önce 2 kişi itti üzdüler diye sonra sen karşıma çıktın diye ulan ne geniş erkekler var
Soran+1 yıl@joachimpeiper 😂😂 artık erkekler böyle rahat olmuş
- +1 yıl
olm bulamıyorum ln şöyle helal süt emmiş bir kız hepsimi çürük olur param var evim var boyum tipim çok iyi allahım bana yol göster yarabbim
Cevap sahibi+1 yılEvet onlarla birlikte oldum, sonra da diktirdim kocam da anlamadı ayrıca anlatmadım da sevgilim olduğunu size niye dert oldu Allah Allah
- +1 yıl
Şaka gibi karı ya. Yazık adama. Resmen uyumaya devam ediyor gariban
- +1 yıl
afferim sana ıçına kına yak eğer kocanı böyle kandırdıysan bu dahada kocanı aldatacağın anlamına gelir birde rabbimizin karşısında ne diyeceksin allahıdamı kandıracan sonra namus bacak arasında değil al işte
Cevap sahibi+1 yılYahu siz evleneceğiniz kızın temiz olacağını ciddi ciddi düşünüyor musunuz? Bakiredir fakat oral yapmıştır. Bakiredir ama analdan 50 defa ilişkiye girmiştir. Defalarca oral seks yapmıştır. Elletmedigi yeri kalmamıştır. Siz ne sanıyorsunuz ki ben anlamadım. Benim çevremde en basit örnek sevgilisi olmayan kız yok. Sevgilisine oral yapmayan da yok arkadan verip ama zarını koruyan da çok. Eskidendi o temiz kızlar vs kusura bakmayın devir değişti asıl uyuyan eşim değil sizsiniz. Muhtemelen karşınıza namuslu kızi oynayan biri çıkacak bakacaksınız aa bakire. Ama arkadan yediklerinin haddi hesabı yok 🤣
- +1 yıl
müneccimmisin sen her kızı kendin gibi zannediyorsun şu an sinirden bana böyle yazıyorsun yok herkes benim gibi temiz kız yok artık eskidenmiş lafa bak en kötü ihtimal evlenmem peki sen bu kadar günahla nasıl yaşayacaksın o adamın yüzüne nasıl bakacaksın yastığa başınızı koyduğunda yazık
- +1 yıl
ben bakirelik yok el değmemiş yok şöyle yokböyle istiyom derdinde değilim allah korusun kızın başına bir şey gelir tecavüze uğrar veya kaza geçirir vs bu durumlarda takmam yeterki bana yalan söylemesin ben sana bunu söylüyorum madem çok meraklısın bu işlere poligamik yaşa şempanzeler gibi dahada modern olursun çağdaş toplum çok bozuldu sonra kadın istismarı buna bağlı erkek şiddeti kadın cinayeti vs neden peki erkekler neden monogamik olmak zorunda
Cevap sahibi+1 yıl@joachimpeiper Tamam işte, cahildim kandirildim der. Bir defa yaptım, bir daha asla olmadı der. Çocuktum tecavüz ettiler aileme diyemedim der. Bisikletten düştüm direksiyon girdi der. Der de der. Sende sazan olduğun için inanırsın. Kendim gibi sanmıyorum olanı söylüyorum. Sen bu kafada olduğun sürece seni çok da güzel kandirirlar hadi iyi geceler
- +1 yıl
ulan gece gece aklıma soktun nasıl uyuyacam şimdi allahda senin yüzünü güldürmesin yuvan yıkılsın gidicem gerekirse tarikattan bulucam
- +1 yıl
ama bir yandan iyi oldu anlattıklarının yüzde 90 kolpa olsada kadınlar konusunda daha temkinli olacağım gerekirse maymuna benzesin genede evlenecem ama senin gibilerin hakkından imansızlar gelir siz korkun filden büyük fil avcısı var senin kocan cinselliğe ulaşamayan ve ilk grdüğü kızla evlenen birisi muhtemelen ama ben değilim bundan sonra kadınları eğlenilecek ve evlenilecek diye ayıracağım
- +1 yıl
Allah diyorsun ama namussuz olmakla gurur duyuyorsun gizli üye yazık kafana insan namusuyla onuruyla şerefiyle gurur duyar olamayan şeyle gurur duyulmaz
- +1 yıl
@joachimpeiper Kadım cinayetinin bununla alakası var. Ortalık taciz tecavüz iftiraları ile kaynıyor. Yılda 9 bin erkek cinayeti oluyor. Sen kadın cinayeti falan diyorsun. Medyanın feminist oyunlarına gelme.
Soran+1 yıl@Strong_Warrior eee biz kızlarında duyguları hormonları var ama ne yaptık deliler sevsek de hoşlansak da ağlamaktan kendimizi de kahretsek tuttum kendimi hoşlandığım oldu ama el ele bile tutuşmadım tek ney ki gelecek için buna değdiğini de düşünmüyorum bakıyorum kızlar daha 16 17 yaşlarında rahat keyfine göre yaşıyor hatta ortaokulda her hafta sevgili değiştiriyorlardı o kızlar evlendi şu an mutlular ben yıllardır ders çalışıyorum hiç mutlu değilim
Ne kadar çok kriter o kadar az şans.
Bu doğanın kanunu gibi bir şey.
Belli bir yaştan sonra da o kriterlerin hepsini yutarsınız, gidip hiç bakmayacağınız biriyle evlenirsiniz.
Bu son dediğimde doğanın kanunu gibi bir şey.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılhangi şehridesiniz bilmiyorum ama Atatürk caddesinden aşşağıya gidin tam karşınıza bir park gelecek oturun o parka birisi gelip sizi kesin bulur
:D :D :D00 Yorumla
+1 yılPlaza reyonlarına baktın mı? Yılbaşından sonra yeni modeller gelmiş, ama sınırlı stok haberin olsun..
10 Yorumla
+1 yılSen olsan keşke eşim. sicacik koynuna alsan da sustursan beni. Hiç bir kadına bakmam. Beni doyur yeter.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Ortak tanış!.. en sağlam yöntem bu… diğerleri hep sıkıntı …
01 Yorumla
Soran+1 yılEtrafımda tanışabileceğim bir erkek yok
+1 yılVardır bi yerlerde bu gibi uygulamalarda tanış fazla güvenme iyice tanımadan evlenme. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma
00 Yorumla
+1 yılAilenden kurtulayım der iken hayatını perişan edersin
020 Yorumla
Soran+1 yılAma şu ailede intihar edeceğim dayanamıyorum hiçbir koca evi bu aileden daha kötü olamaz
- +1 yıl
Öyle düşünme biraz moral. bozuklugundan olur biraz kendine zaman vakit ayır iş güç yokmu
Soran+1 yılİş güç bunalttı beniiiiii
Soran+1 yılHayattan tat alamıyorum artık
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun niye bunaldın ki
Soran+1 yılKöle bile bu kadar calismaz
- +1 yıl
Nereden biliyorsun kaç saat
Soran+1 yılBölümüm çok zor birde dershanede çalışıyorum artık arkadaşımla bile buluşup kahve içemiyorum gelemiyorum ayda 1 bile artık olmuyor
- +1 yıl
Sen okulunu bitir işine gücüne sahip ol sonra bu dediklerini düşün
Soran+1 yılİşte sıkıntı şu ders çalışmam gerek ama zamanım kalmıyor
- +1 yıl
Zamanım yok deme benim ablam zamanında 3 saat uyuyarak çalışıp. kazandi bunu sen istemelisin
Soran+1 yılBen zaten aylardır uyuyamıyorum psikolojim bozuk 1 haftadır kendime geldim
- +1 yıl
Kendini çok sıkıyor daraltiyorsun az biraz iyi şeyler düşün
Soran+1 yılHayatım iğrenç ama
- +1 yıl
Emin ol senden daha kötü durumda olanlar var düşün bu şekilde hayatında guclen
Soran+1 yılBenim yaşımda yoktur çevremdeki kızlara bakıyorum çok mutlular istedikleri her şey oluyor benim yaaa
- +1 yıl
Öyle düşünme rol kesen cok
Soran+1 yılBizzat görüyoruz
Soran+1 yılDeger verenleri çok
- +1 yıl
Ballı boregim herkes bir olacak diye bir kaide yok
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılDüğün salonunun adresi ver 2 yıl sonra yollarız oraya 👍
10 Yorumla
+1 yılHayat zor istediğin gibi gitmiyor düzgün birisi bu devirde çok az var
00 Yorumla
+1 yılTip kolay da, karakterini begenecegin biri nasil bulunurki?
00 Yorumla
+1 yılBu devirde erkekler için evlenmek saçmadır. Aradığın şey yanlış. Bulamazsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. ortamlarda ya erkek yok ya da herkes ffazla erkek mk en erkek kendileri hatta :D:D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılsiparişle bulamazsın onu kader kısmet bu işler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. BİM indirimlerini takip et. oraya gelir 2 yıla kadar :))
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında öyle erkek çoktur da sen şans vermiyorsundur parası yok diye ya da ne bileyim keko olmadığı içindir
00 Yorumlasıparış verır gıbı yazdın hmm genelde bu ışler ıstek üzerınde degıl süpriz olarak gelır
takıntılı bırısın bellı :/ umarım hoş bırısını bulursun ya da o senı bulur
023 Yorumla
Soran+1 yılBenim evlenmem şart 2 yıl sonra başka bir çarem yok
Soran+1 yıl@Clarkie ailemden kurtulmam şart ve yaşım 23
Soran+1 yılIki yıl sonra 25
Soran+1 yılOkulum da bitecek
Soran+1 yılSeverek mi bir daha seversem bir erkeği bu sefer cenazem çıkar
Soran+1 yılSevecek erkek mi var acaba eli yüzü karakteri düzgün olsun yeter başka bir şey istemiyorum
Soran+1 yılYaşım 23 artık ne sevecek bir kalbim ne de seveceğine inanacağım bir erkek var
- +1 yıl
daha gencıcıksın daha yenı başladın hayata daha kocaman bır yol var önünde acele etmene hıc ama hıc gerek yok bızım mıllet cahıl unutma bunu...
dünyada en mutsuz evlılıkler erken evlılıkdır kanıtlanmış bırşey gör gez yaşa sonra evlen ha evlenmek ıstıyorsan bunu anlıyorum herkes ıster bende ısterım ama bunu sevıyon dıye yap bıkere sevdım dıyorsun olmadı bu sefer olur umutsuzluga kapılmana gerek yok
Soran+1 yılÇok yoruldum travma üstüne travma ekleyemem şu aileden Allah beni kurtarsın yeter
Soran+1 yılBaşımı belaya sokamam bir erkeği severek
Soran+1 yılEli yüzü düzgün olsun yeter yüzüne bakabileyim yeter tek şartım
Soran+1 yılBulamıyorum iştee
Soran+1 yılKoskoca üniversitedeyim dershanedeyim bulamıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu site, bar, club vs gibi yerlerden bulamayacagin kesin 😂
00 YorumlaTipe bakarsan kasaya göre çiviyi yersin
Tipe değil de insanların vicdan ve merhametine bak gelip geçici şeylere bakma03 Yorumla
Soran+1 yılTipe de bakarım karaktere de neye bakacağım seni ne ilgilendirir benim kriterimden sanane
Soran+1 yılKaraktere bakmadığımı kim söyledi
Soran+1 yılBeni bu dünyadan uzaklaştırsın başka bir dünyaya götürsün
Senin istediğin değil istemediğin zaman karşına çıkar ve iki sene sonra değil bir hafta sonra Bi bakmışsın evlenip gitmişsin
00 Yorumla
+1 yılTip el yüz diyorsan sen daha evlenme olgunluğpuna gelememişsin demektir
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bunun kararını sen mi vereceksin canım misin sen
hasgshg tabi efendim hangi bedenden istersiniz yanlız s bedenimiz bu mağazada kalmamiş
00 Yorumla
+1 yılEvlenecek erkeği bilmem ama eğlenilecek erkek olarak buradayım , isteyen olursa eğleniriz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşinde, gücünde cok temiz bir adamdır. Helal süt emmiştir. Değerlendirin derim
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAhahaha keşke olabilsek bunun gibi 😊
+1 yılAldatılırsın, öylesinin talibi çok olur
012 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin erkeğe de bakıp dokunamam
- +1 yıl
Öyle diyenler evde kaldı
Soran+1 yılBen takintılıyım
- +1 yıl
Erkekler de öyle
Soran+1 yılErkeklere nefes alsın yeter damacanaya bile sulanan tipler
- +1 yıl
Onlar çirkin olanlar, yakışıklılar takıntılı sevmez
Soran+1 yılBenim erkekte tip takıntım var
- +1 yıl
Canın sağ olsun
Soran+1 yılÇirkin erkeği kabul etsem zaten etraf erkek dolu ama ben onun yerine lez olmayı bile tercih ederim
- +1 yıl
Lez olmak kötü değil ki, kadın bedeni her şeyden daha çekici
Soran+1 yılAma duygusal açıdan olmaz bir kadın bir erkeğin verdiği sevgiyi veremez diğer anlamda evet tatmin edebilir ama sevgi anlamında asla
- +1 yıl
Onu bilemem, belki de verene rastlamak zordur. Yaradan iki cinsiyet yaratmış, sanırım birbirleri ile ilgilenmeleri için
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKısmetse olur
00 Yorumla İslami tanışma sitesi
00 Yorumla
+1 yılDüzgün erkeklerin hepsi ölmüş olabilir 😀
04 Yorumla- +1 yıl
Ya da evlenmiş 😊
- +1 yıl
@Hüseyinn64 onları da ölmüş sayıyoruz sjdjxjhj
- +1 yıl
😂😂
Burdan bulursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Çevrene duyur yoksa buralarda takıl
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPazarda bulunabilir.
00 Yorumla
+1 yılSanal alemde olmayacağı kesib
00 Yorumla
+1 yılBen de arıyorum ama nerede
016 Yorumla
Soran+1 yılYa şu aileden kurtulmak tek derdim
Soran+1 yıl@Müdrik şu yaştan sonra bir de bir erkeği sevecek miyim
Soran+1 yılHerhalde mantık evliliği yapmak zorundayım
Soran+1 yıl@Müdrik sevecek ne bir halim ne de dermanım kaldı
Soran+1 yılBenim kalbim yok
Soran+1 yılErkek bulamadım ki önce bir erkek bulayım
Soran+1 yılYa ben bunca yaşadığımdan sonra nasıl sevebilirim birini buna emin olmadan asla üzülecek daha fazla dermanım kalmadı
Soran+1 yılBu sefer kesin tırmahanelik olurum bunun için kalbimi kapatmışım ben kolay kolayda acmam
Soran+1 yılHatta tırmahanelik olmadan bıçağı karnıma saplarım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılsosyal çevren bence
014 Yorumla
Soran+1 yılSosyal çevremdeki erkekler daha ergen evlilik düşünmezler
- +1 yıl
sosyal çevreni değiştir çünkü aksi durumda
1 evlilik programları
2 inetnet kallır
Soran+1 yılInternette nasıl bulacağım
- +1 yıl
böl yazış birileri ile evte sapık dolu ama düzgünleride vardır
Soran+1 yılİşte nereden yazışacağım
Soran+1 yılBana yazması için ne yapacağım
- +1 yıl
yahu buda orada nerden bileyim ben :d
Soran+1 yılİşte sıkıntı o
- +1 yıl
neden sıkıntı
Soran+1 yılYazan erkek yok begenebileceğim
- +1 yıl
o zaman kısmetine küseceksin
Soran+1 yılKüsmüşüm zatennnn
- +1 yıl
artık barış
Soran+1 yılİşte su ailem kurtulursam ancak olur
+1 yıl10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. O iş öyle olmaz
00 Yorumla
+1 yılBulamazsın
00 Yorumla
+1 yılBulunamaz kusura bakma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Afrika ülkelerinde
00 Yorumla
+1 yılKalmadı bitti
01 Yorumla- +1 yıl
İyi olmuş kalmaması
Ben de koca ariyorummmm
00 Yorumla
+1 yılBurdaaa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılburada 😅
00 Yorumla
+1 yılAilen bulsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılElbise mi alıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni bulamazsın gulüm. Ben aslında yyoğum.
00 Yorumlanasip bu işler
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026