Kararsızım uyuyup rüyanı mı görsem
Yoksa uyumayıp hayalini mi kursam
Kararsızım yürümeyip yolunda mı ölsem
Yoksa hiç ölmeyip yanında mı dursam

Kararsızım uyuyup rüyanı mı görsem
Yoksa uyumayıp hayalini mi kursam
Kararsızım yürümeyip yolunda mı ölsem
Yoksa hiç ölmeyip yanında mı dursam
Hayır aşık olmadım zaten aşka da inanmıyorum. çünkü kimse kimseyi gerçekten sevmiyor bu devirde. ya parası için ya da güzelliği için seviyorlar toksik ilişki yaşıyorlar ve yeterince de olgun değiller ilişkilerde. ve benim de geçmişte şimdiye kadar hoşlandığım ya da sırılsıklam aşık olduğum birisi olmadı. olacağını da sanmıyorum zaten. aşktan ve çoğu şeyden vaz geçtim bile çoktan. çoğu insan da zaten aşık olduğunu zanneder ama takıntıdan başka bir şey değildir.
Oldum tabi. 4,5 yıl önce ilk kez radarına girdim. Sonra rüzgarına kapıldım. Daha sonra ateşinde yandım. En sonunda kül oldum. Ama ne gariptir ki küllerimi bile yakıyor ona duyduğum aşk.
4,5 yıl önce bir bahar günüydü. Mayıs ayıydı. 23 Mayıs günü. Ona ilk kez özelden mesaj atarak yürüdüğüm gün. Eğer böylesine sevdalanacağımı bilseydim, ona böylesine yanacağımı bilseydim, bugünleri göreceğimi bilseydim bırak mesaj atmayı KS hesabımı kapatırdım. Ama öyle olmadı. Ben ona yürüdüm. Kelebeğin ışığa yürüdüğü gibi yürüdüm. Sevdalandım ona. Züleyhanın Yusuf'a sevdalandığı gibi.
Onu unutmak için sevgili yaptım kendime. Çivi çiviyi söker dedim ama ne mümkün. Onu ne aklımdan, ne de kalbimden söküp atamadım. Laf döndü dolaştı yine o kıza geldi her seferinde. Sonunda sevgili yaptığım kız benden ayrıldı. O kızdan nefret etti sayemde. """Her seferinde ondan bahsediyorsun. Bütün hayatımız boyunca onu mu konuşacaksın her defasında.""" diyordu ve sonunda ilişkimiz bitti. O da anladı benim o zülfikar aşığı kızı ömür boyu ne aklımdan ne de kalbimden çıkaramayacağımı.
Çivi çiviyi sökmüyormuş anladım. Defalarca KS'yi kapattım ama onu yine de unutamadım. Ondan ne kadar uzaklaşmaya çalıştıysam ona o kadar yakınlaştım her seferinde.
https://www.youtube.com/embed/wcuw_3DRlUshttps://www.youtube.com/embed/5dK3lgFG4Rwhttps://www.youtube.com/embed/Z3DKKBQMH9oAşık olmayı etik bulmayan ben nasıl sırılsıklam aşık olabilirim acabası
Olmadım ben
Cevap
10Cevap
Elbette oldum o şekilde olmazsam zaten devam da edemem uzun uzun ilişkide de kalamam
Sırılsıklam aşık olmadım ama yağmurda sırılsıklam dans etmek gibi var bi hayalimiz😄
Yok ya. Bir daha birisini seversem yağmurda yürür gerçek anlamda bu olayı yaşarız.
Evet oldum.. Artık aşk değil sevgi istiyorum, aklımı yitirmeden birini sevmek..
Offf hemde nasıl.
Yağmurlu havada dışarda elimde hediyesi ile supriz yapmak istedim.
Donum kaldı islanmadik.
Sonunda verdim ama 1 hafta hasta yattım.
Güzel günlerdi.
Valla oldum bi kere. 6 Ekimde bıraktı gitti de akli melekelerimi yitimedim çok şükür ama dönecek diyor içimden bir his...
16 yaşındayken Aşık olmuştum sonrada kimseye olmadım çünkü Aşka inanmıyorum artık !!
Oldum tabiki aşk olmadan hayat yaşanmaz ki. Devamlılıgı bir yerden sonra zor bile olsa oldum
Öyleyim galiba durum bunu gösteriyor.
Ne yaptığımı bilmiyorum.
Olmadım, canfeza adamdır.
Evet oldu bir defa...
Yeni yeni oluyorum. Bu gidişat oraya varacak gibi. Sabırsız edici gerçekten
Ayırr daha küçüğüm
Sen neden bu kadar tatlısın? Cevaplarına bayılıyorum.
@DedektifMinnie Bilmiyoyum ama çen daha dadlusun 💕💞♥️💘💗🧡🌸💞♥️🌺💚🍀💕💞🦄🦄🦄🍄🍄🍄🍄🦄🦄
Teşekkür ederim.
Kıskandı bizi.
Evet olmuştum
Olmayan yoktur
Olmuştum efendim.
Olmuştum evet
Bihter'le oldum
Yok hiç yaşadığım şeyler değil
Ay oldum oldum misler gibi şükür.☕🐸💚
Sevdikte ne oldu meydan yine entellerin
Evet oldum.