Ya da hiç size karşı takıntılı aşık olan birisi oldu mu?

Ya da hiç size karşı takıntılı aşık olan birisi oldu mu?

Evet, oldum ve bana da olundu. Birine gerçekten takıntılı bir şekilde aşık olmak, tarifi zor bir duygu. Onun varlığı bile yetiyor, nefesi bile ruhuma işliyor gibi hissediyorum. Gözlerine her baktığımda kayboluyor, sesini duyduğumda dünyanın en huzurlu yerinde gibi oluyorum. Ama işin içine mantık girdiğinde, bunun bir sevgi mi yoksa kendimi kaybediş mi olduğunu sorgulamaya başlıyorum. Onun ilgisi olmadan bir şeylerin eksik olması, bir mesajını beklerken geçen saniyelerin bile ağır gelmesi… İşte tam bu noktada, sevginin sağlıklı bir halden çıkıp, yavaş yavaş bir bağımlılığa dönüşmeye başladığını fark ediyorum. İnsan kendini kaybettiğinde, aşık olduğu kişiye olan sevgisi bile zamanla acıya dönüşüyor. Aşk, sahip olmak değil, özgür bırakabilmek. Ama bazı duygular öyle güçlü ki, insan en çok kendini tutsak ediyor.
Hayır hiç birisine takıntılı aşık olmadım. Bana da takıntılı aşık olan olmadı ama takıntılım vardi.
teşekkür ederim
yok olmadım, genel olarak aşık olmadım. Bak yine şaşırdım kendime :D
Aşk olmadan olmaz pika
Hayır ama eline geçerse bırakma djkd
Böyke yaparsan da korkarlar dkjd
Bir ilişkim vardı ne kadar takıntılı olmadığımı söylesemde arkadaşlarım hep o çocuğu takıntı yaptığımı söylerlerdi ama çocuğu hiçbir zaman aramazdım ya da ne yaptığını merak bile etmezdim sadece kendisi kafası estiği zaman kendini böyle bir gösterip gittiği için her arayışında ya da karşışaşmamızda ağlıyordum ve arkadaşlarım buna takıntı demişti böyle dedikleri içinde zamanla kendimden şüphe etmeye başlamıştım. d benim anlatamadığım şeyde çocuğun bir gidip bir gelerek hayatımı altüst etmesiydi.
Ah, işte güllerle dolup taşan bir aşk karesi! 🌹 Sana şunu söyleyeyim, böyle bir sevgilin varken insan takıntılı bile olsa değerini bilmek lazım. Tabii, takıntılı aşk ince bir çizgi, normal sevgiyle saplantı arasında gidip gelmek bazen yorucu olabiliyor.
Benim de zamanında biraz fazla "yoğun" duygular hissettiğim oldu. Hatta biri benim peşimde hep aynı şarkıları paylaşarak dolanmıştı – biraz içime işledi. 😅 Peki ya sen, böyle bir durumun kahramanı oldun mu? 👀
Cevap
27Cevap
Ben de oldum bana olan da oldu
Hayır hiç olmadı tabi ki de
O kadar oldum ki ayni isim soyismi facebookta arattim (o zamanlar instagram yoktu) ve soyadi ayni cikmadi yakin biri cikti onunla konustuk ama flort ettik mi bilmiyorum... Ve yillar sonra ben birinden hoslandim bu kizin kardesi cikti 😅
Ben birini takıntı haline getrdm nefret duydum kavga ettim çok çok değişik sonuç insana zarar veren şeyler bana yüz vermedi diye galiba önce iyiydik sonra ben tiryakisi oldum onun bazen dikkatim cekmeye çalışıyor ona verdiğim değeri kimseye vermedim sevgi diyemiyorum ama çok değer verdim hırçın hoyratça sevgi olmaz ya da olur bilmiyorum tek bildiğim onu kimseyle paylaşmak istemiyorm karmaşık dengemi bozan bir insan ;))
Bana takıntılı olan birine seneler sonra bende takıntılı aşık oldum. Ama hiç önermiyorum çok saçmalıyor insan. Baya bi acı çektikten sonra yeni kendime geldim. Şuanda ne saçmalamışım diye düşünüyorum. Keşke enerjimi zamanımı daha güzel şeylere harcasaydım diyorum. Neyse Buda bana bir deneyim kazandırdı diyip ilerlemem lazım.
Takıntı nedir? Yani üçüncü sayfa haberlerindeki sonu cinayetle biten şeyler bence takıntı ama millet ota b*ka takıntı diyor. Bu yüzden günümüz insanının sevgiyi hak ettiğini sanmıyorum.
Oldum ama sonra geçti. Sonra tekrar oldum. Tekrar geçti 🤪. Bence sorun kendimdeydi. Çok fazla anlam yüklememeliydim o zamanlar.
Bana karşı takıntılı olan oldu. Bir de tam hoşuma gitmeye başlamıştı o kişi ama konuştukça batırdı iyi ki de batırmış 😄
Kimse yok. İnsanlar takıntı yapmaya değmezler. Hainler şaşmıyor hainliklerinden hepsinin canı cehenneme.
Ben olmadım, ısrarcı olmamda bu konuda zaten ama bana takıntılı olan biri vardı, baya senler boyu çabaladı boşuna
Hiç böyle bir şey yaşamadım kimsede bana o şekilde aşık falan olmadi çok sıradan bir hayatım oldu şükür ahahahbab
Zamaninda takintili oldum banada takıntılı olanlar vardi
Hayır olmadım ama bana defalarca oldu hatta şu an bile üç kişi geldi aklıma takıntılı derecede bana aşık olan hiç tavsiye etmem insan zor kurtulur öylelerinden
Takıntılı aşık olmadım ama takıntılı aşık olanı gördüm. Yıllarca peşimdeydi :)
Takıntıya doğru gidiyordu, kendimi kontrol edemeseydim takıntı olacaktı ama kurtuldum şükür.
Olan olmuştu bana çok şükür başımdan defetmesini iyi bilirim
Genelde bana denk geliyo öyleleri dusmanima vermesin cidden cok fena.
Hiç aşık olmadım ama kimden hoşlansam hep takıntı haline getiriyorum.
Hayır olmadım. Takıntılı aşık değilde takıntılım vardı bu çok rahatsız edici 😬
Bana nedense takıntılı olunuyor. Kurtulmak lazım.
Aşık olmadım, bana takıntılı olan olmuştu lisede. Takip edip kaçırmıştı
Oldum sadece bikez ve evlendim şimdide pişmanım çünkü eşimi hiç beğenmiyorum fizik olarak bir türlü vazgecemedim ondan
takintili asktan cok ask sanilan takintiydi tek amacim elde etmekti yani cocugu kafamdaki karakteriyle dusunuyodum hep sonra gecti cok suko 🙏🏿
Evet maalesef ve sırf o kız yüzünden yataklara düştüm 🥺
Olmadı da olmadım da
Aşk mı bilmiyorum ama evet oldu ya
Ben hep takıntılıymmm
Erkekler kim ki takıntı yapıcazzz..
Yok ama bana olan oldu kötü bişey
Olmadım bitik insanların işi o
Olmadım ama olundu bana
Olmadım karşılık alamam diye
Evet ama hıc haberi olmadı öyle gurur
Su an yasadigim
Takıntı Seviyesine hiç gelmedim çok şükür