1 senelik sevgilisi bana bir iki kez hediye konusunda fikir icin yazdı kızın da haberi vardı
Ondan sonra araları bozukmuş cocugun kuzeni de benimle mesajlaştıgını görmüş ve söylemiş kıza
Kız benim böyle bişey yapmayacagımı cok iyi biliyor ve ondan sonra o benden özğr diledi düşünün ama şimdi soguk yapıyor neden sizce
Ondan sonra araları bozukmuş cocugun kuzeni de benimle mesajlaştıgını görmüş ve söylemiş kıza
Kız benim böyle bişey yapmayacagımı cok iyi biliyor ve ondan sonra o benden özğr diledi düşünün ama şimdi soguk yapıyor neden sizce
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Demek ki düşünüyor.
Nasıl yani
Kıskançlığı yüzünden soğuk yapıyor. Kafasında bişeyler kuruyor seni de dahil ediyor.
Ama aradan zaman geçti ondan sonra konustuk falan
Sonuçta çocuk sana yazmış bunu hala kafasında takıntı ediyor.
Haklısın Ama şöyle bir şey de var bu kız ben hala onunla iletişimdeyim sanıyor olabilir ama ben coxugu engelledim kıza bunu nasıl söylerim engelledim dersem de süphelenebilir daha cok
Engelledin dersen bişeyler sohbet etmişler diye düşünecek bu sefer veya aralarında bişey geçmiş diye. Bence hicbişey yapma zamana bırak. Kızın sana iftira atacak hali yok ama böyle kuruntulu kızlarda gerçekten çok sıkıntılı. Sonuçta senin bir suçun yok suç tamamen çocukta oda niye yazıyor yazmasın yani ama senin kız arkadaşın bunları düşünecek kadar mantığa sahip değil ikinizi de suçlar kafasında. Allah bilir aklında ne fırtınalar geçiyordur.
Kız sevgilisiyle mutlu pozlar verip oaylasıyor daha gösterişi cok sever evet sevgilisinin sucu ben araları bozulmasın die yürüdüğünü de söylemedim daha
Ona rağmen ben kötüyüm
Sen hicbişey yapma. Eğer ki çocuğun sana karşı gereksiz ilgilerini farkedersen o zaman söylersin. Şuanlık hicbişey yapma.
Kıza sorayım mı nie böylesin die
Sor. Ama hicbişey söylemeyecek öyle bişey yok diyip geçiştirecektir. Yine de senin öyle bir insan olmadığını ona söylemen onu içgüdüsel olarak daha da rahatlatacaktır.
Tamamdır teşekkürler
Seni görmek onu acıtıyor olabilir
Ama ondan sonra baya zaman geçti konustuk hala kafasında kurup beni de dahil mi ediyor acaba
Bilmiyorum ona sorsan?
Peşine düşmüş olur ve yine o konuları açmış olurum die istemiyorum ama konuşasım da var ne denir ki
Bilemedim
Kiskanmis olabilir
Aradan baya zaman geçti ama durduk tere iletişimi kesti benim umrumda değil kız zaten sevmiyorum ama suçuk olmadıhı halde yanlış anlaşılmadan dolayı kötü biri olarak anılmak çok zoruma gidiyor
Sucum olmadıgı olacaktı**
Haklısın ama o da o psikolojiyle kafasında farklı şeyler kurmuş olabilir. Sen takılma boş ver kötü düşünsün sen kendini biliyorsun sonuçta.