Aşk İlişkileri O 21 yaşında ben ise 26 yaşındayım. Sizce bizden olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Olur mu ne dersiniz. Ben yaştan dolayı biraz aldatır diye düşünüyorum Güncellemeler+1 yıl ... O 21 yaşında ben ise 26 yaşındayım. Sizce bizden olur mu? Cevapla Aldatma Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Ergen ergen hallerine nasıl tahammül edeceksin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya olgunsa Yorumla tortitotilla +1 yıl Dene yanıl yöntemi en güzelidir. Dene ve gör sorunun cevabını o zaman öğrenmiş olursun aklında kalmamış olur Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 21 yaşında çocukla ne işin var? Seni nasıl tavladı ya d sen mi tavladın? 😆 0 0 Yorumla
anonim1flankss Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olmaz aq ya kadın erkekten en fazla 3 yaş büyük olmalı bence tam aksi itici oluyo 0 7 Yorumla ScotishFold +1 yıl iyi de ne sövüyorsun birader? Yorumla anonim1flankss +1 yıl Aq. Yorumla ScotishFold +1 yıl aferim! Yorumla anonim1flankss +1 yıl Aferin* Yorumla ScotishFold +1 yıl konumuzla bir alakası yok lafı kıvırma Yorumla anonim1flankss +1 yıl Senin ve benim yorumumun da bir alâkası yoktu. Yorumla ScotishFold +1 yıl yo var sen soru sahibini, ben de seni yargıladım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende ondan büyüğüm ama ilerde sorun olur gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olur olur ama bi süre sonra daha genç birini isteyebilir. Bende bende 2 yaş büyük biriyle nişanlıyım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aşk mı olur mu bilemiyorum ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani çokta güvenme. 5 yaş az bi fark değil. Bende biraz pişman gibiyim ama bakalım nolcak Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Olabilir ama acele etmeyin bence ilişkinin geleceği için 0 1 Yorumla GüneyM +1 yıl @Nükleerteori anlaşıldı bana musade Yorumla
hateosss1 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Çekirdek gibi çıtlat sonrada işine gücüne bak ayrica sevaba girersin 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Olur neden olmasın 0 0 Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı. Bizden olur sjejrj 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ergen ergen hallerine nasıl tahammül edeceksin.
Ya olgunsa
Dene yanıl yöntemi en güzelidir. Dene ve gör sorunun cevabını o zaman öğrenmiş olursun aklında kalmamış olur
21 yaşında çocukla ne işin var? Seni nasıl tavladı ya d sen mi tavladın? 😆
Olmaz aq ya kadın erkekten en fazla 3 yaş büyük olmalı bence tam aksi itici oluyo
iyi de ne sövüyorsun birader?
Aq.
aferim!
Aferin*
konumuzla bir alakası yok lafı kıvırma
Senin ve benim yorumumun da bir alâkası yoktu.
yo var sen soru sahibini, ben de seni yargıladım
Bende ondan büyüğüm ama ilerde sorun olur gibi
Nasıl yani
Olur olur ama bi süre sonra daha genç birini isteyebilir. Bende bende 2 yaş büyük biriyle nişanlıyım
Aşk mı olur mu bilemiyorum ya
Yani çokta güvenme. 5 yaş az bi fark değil. Bende biraz pişman gibiyim ama bakalım nolcak
Olabilir ama acele etmeyin bence ilişkinin geleceği için
@Nükleerteori anlaşıldı bana musade
Çekirdek gibi çıtlat sonrada işine gücüne bak ayrica sevaba girersin
Peki ozaman size hayırlı olsun
Olur neden olmasın
Bence ilerisi için olmaz
çıtır seviyorsun demekki :D
Niye aldatsin ki yaşla ilgisi ne
Osuruk kokuyorsan olur
Bizden olur sjejrj
bal gibi olur
Olur gadası.