kiz erkek mi kiz mi anlayamadim. kisa sac piercing dovme. kizdan erkege donme gibi. sahibknden buldum evi. ben bir erkekle de ayki evde kalamam. mecbur tasindim. yorumunuz nedir? yardim?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Adını soyadını felan sor instadan eklicem de arkadaş olmaya çalış ya da en kısa yoldan aç bak ortasını belli olur
ya serefsiz Allahin cezasi ev sahibi cikarinca ortada kalmamak ixin hemen atladim. yuzyuze geldigimizde aglayasim geldi. ben lezbiyenle ayni evde adim cikar. ben napicam. soraamam da kizmisin erkekmisin diye
ben o ev sahiplerine birsey demiyorum dersem terbiyemi bozmak istemiyorum 3 kuruşluk evlerini sanki saray yapıyorlar Allah bunların ellerine düşürmesin
benim ev sahibide öyle emlakçıyla iş birliği yapıp beni çıkarmak istiyordu hı baktılar kolay lokma değil bunu çıkartamayız uğraşmadılar benimle yasal yoldan haklarımı biliyorum bilsem bile adamlar bir oyun oynadı oyunlarını bozdum uğraşmadılar 2000den 8000e çıkardı direk değmeyen eve daha sonra piyasaya baktım 6000 den aşağı ev yok mecbur 6000e zorla indirrdim sinirlerime zor hakim oldum adam bildiğin paraya tapıyor paraya da ihtiyacı yok yurt dışında yaşıyor. işte böyle boğazına çökmemek için zaten hep emlakçıyla muhatap oldum.
Evi 1 milyon etmez 2.5 milyon diyor ev benim evim diyor evi al dedim şimdi münasip bir yerine dok dicektim sabırlı olmak lazım
@cybersecurity45 Yani aynı evde yaşadığın birisinin cinsiyetini bilmemen çok garip, travestileri bile ilk görüşte anlıyorum.
anlamadım ne demek istiyorsun
ne diyorsun kardeşim sen ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu ne travestisi saçma sapan konuşma terbiyemi bozma benim sen ilk önce ne yazdığımı oku gözünmü kör ne travestisi ben öyle birseymi yazdım evle ilgili. Bir durum yazdım sapına kadar erkeğiz neyse cahillere laf anlatmak deveye bin hendek atlatmaktan daha zor
akıllı kolay lokma derken neden tersine anlıyorsun bunkadar cahil olunmaz cidden ya ben orada beni kolay lokma sanöadışad derken evden çıkartamadılar demek istedim yasak yollarımı biliyorum dedim mahkemeye verseler bile çıakrtamslaf demek istedim sen ne anladım mk işiniz gücünüz bel altı sizin o cahil zihniyetnizi birsey demiyorum gözünğze perde inmiş
@duramayanan dogru oku lutfen. adam ne demis sen ne diyon kardesim
boş ver arkadaşım cahile laf anlatmak için inanki kendini yormaya değmez
Arkadaşim instadan eklersin ne oldugunu anlarsin lezsede odani kitler uyursun kimse kimseye zorla bisey yapmaz heleki üni ögrencisi bi kız ise
Ad çıkma olayı ne anlamıyorum. Sen kendi hayatına , okuluna odaklan. Evden taşınmak zorunda kalmışsın şimdi fırsatın vardır başka ilanları araştır uygun gelenlerle git görüş tanı sonra taşın.
ne alakası var kadının tarzıyla cinsiyetinin. garip garip takıntılara girmeyin bu devirde ya.
Önce bir tanı ondan sonra eve çık daha kim olduğunu bilmediğin biriyle eve mi çıkılır
Sesinden de mi anlamıyorsun aq
Lezbiyen olmasın
agluyacam ben😭ya adim cikarsa😭😭😭😭😭
Tercihi kızlar olabilir
yaaa😭😭😭
Senin üstünden inmez artık
Ayrıl knk jdhdkdj
İyi yaptın
Hemen ayril
Aç bak
yaa lezbiyense napicam. aglicam ben yaa
Evden cikarsin