Şu an 21 yaşındayım, ortaokulda çok sevdiğim hatta çocukluk aşkı diyebileceğim bir öğretmenim vardı. Bugün annemle okul hakkında konuşurken bir anda aklıma düştü, sosyal medya üstünden takip edip mesaj attım. Beni hemen hatırladı ve konuşmaya başladık. Ama sanırım benimle flörtleşmeye çalışıyor. O şu an 30 lu yaşlarında. Sizce ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
yani adam zamanında niyetlenmiş ama çok küçüksün diye cesaret edememiş. şimdi legal olunca gökte ararken yerde kucağına düşmüşsün sevinmez mi :D
bu pedofili olmaz mı?
kaç yaşındaydın o zaman? pedofoli olması için adet görmeyecek kadar küçük çocuk olman lazım. sen orta okul dedin galiba sanırm 14 ve üzeri olman lazım?
15 yaşında mezun oldum. 4 sene boyunca öğretmenimdi. yalnız şöyle bir durum var, kanunlara göre 18 den küçüksen çocuksundur. adet görüp görmemekle alakalı değil pek.
kanun başka din başka birde hayatın gerçekleri başka. herkes bilir ergenlerin neler yaptığını bizler ergen olmadıkmı sanki bilmiyormuyuz kendimizin neler yaptığını o yaşlarda?
Kendi gelen zemzem derler şu an siz onun için öyle oldunuz)
o ne demek?
Siz adamın ayağına onu arayıp bularak kendiniz geldiniz ve canına minnet onu siz arayıp buldunuz
iyi de ben mesaj olarak hocam merhaba nasılsınız yazdım. art niyet aranacak bir mesaj mı?
Hayır artniyet aranmaz zaten ama adamın niyeti önceden varmıs ki şimdi fırsat buldu ve konuşmak anlatımınıza göre flört istiyor e yaşınız 21 şu an normal durum bi sorun yok bence
kafama takılan soru şu an flört etmek istiyor olması değil. ortaokulda da bana bu şekilde bakmış olma düşüncesi rahatsız edici. çocuktum sonuçta
Peki ya şimdi o duygusu olustuysa bunu iitiraf ettimi ortaokulda seni beğeniyordum vs
Annenin hafızası da iyiymiş soy ismini bile unutmamış, hoca bi tane 2. Kuşa yaklaşmış
benim hayatımda çok önemli yer edinen biriydi. hâlâ adı geçer, birçok yeteneğimi keşfeden biri kendisi. annem de okul konusunda benimle ilgilenen tek kişi olduğu için önem verdiğim kişileri unutmaz.
Hoca seni * icin yaklaşmaya başlamış tabi seni razı edebilirse, sen hazır mısın bu duruma
öyle biri değilim.
Ozaman yol ver büyük pişmanlıklar yaşamamak için
Tamam senin istediğinde o değil mi zaten?
benim yazma amacım flörtleşmek değildi ki.. hem aklımı kurcalayan diğer soru da ben 20 yim o 30 lu yaşlarda.. ve ben daha reşit değilken tanışmıştık, bu onu sapık ya da pedofili yapar mı?
Yapmaz
senin yorumun nedir?
Yani nasıl konuşuyor seninle bilmiyorum ki, neler konuşuyorsunuz belki sen yanlış algıladın ikincisi sen ne amaçla yazdın?
Kitabın orta yerinden başlamak yanlış yorumlar yaptırır..
ben flört amaçlı yazmadım sadece dediğim gibi neler yaptığını merak ettim. canım, kuzum gibi kelimeler kullanıyor. güzel olduğumu söylüyor, neden bu zamana kadar yazmadın diyor, aşık olmak istediğinden bahsediyor gibi gibi. ve görüşmek istiyor.
Yani resmen koşuyor 🙄
evet.. yaş farkı ve geçmişte öğretmenim olması etik değil
Değil tabi ki
Adam muhtemelen evlidir 😎
Ne kadar ileri gitmek istiyorsun
istemezmisin, al sana fırsat 🤷♂️
ama ortaokul öğretmenim ve aramızda neredeyse 10-12 yaş var
suanki yaşınla onu yaşı fark sayılmaz. önemli olan o evli falan olmasın.
hayır değil tabii ki
oZaman dene bakalım.🤷♂️
Sen ne konuşmak istiyorsun
bilmem, benim yazma amacım nasıl olduğunu ve neler yaptığını merak etmemdi. kafam karıştı onun davranışlarından dolayı..
Yani etkilendin birazcık
yani evet böyle diyebiliriz. okulda hep en sevdiği öğrencisi ben olmuştum, doğum gününü bile kutluyordum o kadar seviyordum. çocukluk aşkı.. ama bir yandan da öğrencisine bu gözle bakan birine pedofili denebilir mi?
Yaşın şu an yaşın 21. Ha etik mi o ayrı ama ikimizde erişkinsiniz artık
doğru.. nereye varacak bakalım konu
Bakalım merak ettim bende 🙂😂
Ortaokulda sana o şekilde baktığını hiç sanmıyorum
Nasıl ya böyle şeyler gerçekten de oluyor muymuş
oluyormuş ben de hayretler içerisindeyim..
Ne yapmayı düşünüyorsun. Kararsız kalmış olman bile çok ilginç bence.
kararsızlığım ilişki yaşayıp yaşamama konusunda değil. sadece kafamda kurduğum o mükemmel adam imajının yanlış çıkmasından korkuyorum. veya sapık olmasından. bilmiyorum ortaokul öğrencisine insan böyle yaklaşır mı?
Mesela sen neden mesaj attın
Ortaokulda nasıl bir duygu beslediğini kendin söylüyorsun aklındaki düşünce neydi mesela
annemle okul hakkında konuşurken aklıma düştü, hatta soyadı neydi diye anneme sordum. benimki çocukluk aşkıydı hayranlık gibi, herhangi bir hamlede tabii ki bulunmadım. mesaj atma sebebim nasıl olduğunu neler yaptığını merak etmemdi çünkü bazı yeteneklerimi fark etmemi sağlayan biriydi benim için özeldi. yazdığım mesaj da şu ‘hocam merhaba, nasılsınız?’ gerisi de normal konuşma ardından onun flörte dönüştürmeye çalışması..
Aslında çözüm oldukça basit. Bunu konuşmaya veya tartışmaya dahi değmeyecrği düşüncesindeyim. Çünkü karşındakiğ kişinin hangi anlamda sana yaklaştığını biliyorsun. Konuşmayı başlatan sen olabilirsin ancak konuşmayı sürdüren ikinizsiniz. Konunun bu konuya süregelene kadar veya bu konuya gelindiğinde karşındakinin davranışlarından ne yapmaya çalıştığını sezdiğin zaten yüksek ihtimal kararını vermişsindir. Burada yalnızca kararını destekler nitelikte cevaplar arıyorsundur.
İlginç.
yorumun nedir, cevaplayan tek kadınsın🥹
Seni sk…ip bırakır knka. Uzaklaş derim
öyle mi diyorsun ya.. görüşmek istiyor
Mesaj at bi başımdan geçen olayı anlatıyım
Sana diyorummm
Konuş içinde kalmasın
Daha neler
Hayat senin ns istiyorum diyorzan onu yap
bence uzak dur uzecek senı
neden böyle düşündün
hisediyorum ilimliyimdir biraz