EVLİ ÖĞRETMENİMİN BANA KARŞI İLGİSİ VAR MI?

lise son sınıf öğrencisiyim ve 2 yıldır öğretmenimden hoşlanıyorum. okuldan konuştuğum bir çocuk vardı ve bunu öğretmenim öğrendi, ilginç bir şekilde adını falan sordu söylemedim bana sürekli sende diğer kızlar gibi oldun, senden beklemezdim, akıllı ol gibi şeyler söyledi daha sonra senin bana ihtiyacın kalmamış kendine birini bulmussun dedi. aşırı derecede kıskandı ve en son dayanamayıp dersten çıktı gitti. Ertesi gün dersimizde bana sevgilinle buluştunmu dedi bende evet dedim sonra sustu aradan 1-2 dakika geçti ve "sana ınstagramdan mesaj atıyorlar mi" dedi bende evet dedim getir mesajlarına bakayım merak ettim dedi, telefonumu getirdim masanın üzerine koydum ben birlikte bakacağız sanarken o aldı telefonumu ve mesaj kutum girdi. erkeklerin bana attığı tüm mesaj isteklerini geri çevirdi sana nasıl mesaj atar tanimadigin insanlar ya diye kızdı bende sinirlendim istediğim kişiyle konuşurum dedim, KONUSAMAZSİN dedi sınıfın içinde atışmaya başladık gibi birşey oldu ben telefonumu aldım akşam mesaj atanlarla konuşacağım dedim tekrar KONUSAMAZSİN ya yok öyle bir şey dedi. teneffüste yanına gittim ikimiz konuşalim diye, bu yaptığınıza çok sinirlendim dedim, numara yapma bana oynama sinirlenmedin cevap verecek olsaydın o an verirdin dedi ve gitti. adam 42 yaşında evli ve çocuğu var bende deli gibi hoşlanıyorum ama sizce oda benden hoşlanıyor mu? Bu son zamanlarda yaptığı kıskançlıklar arttı önceden böyle değildi
Güncellemeler
+1 yıl
sizce?
EVLİ ÖĞRETMENİMİN BANA KARŞI İLGİSİ VAR MI?