Sevgilimle ayrıldık 3 yıllıktı toksik ama çok derin aşık olduğum kendimi ben hissettiğim bişiydi baskı falan evet kötüydü ama alışmıştım ama ama ilişkimiz zamanla soğunuldu falan hep ayrıl barış saygı bitmiş küfürler her şey vardı ben de hep susan taraftım zaten ayrılıp bana başkasıyla fotosunu attı bitti diye kızı öperek fotosunu attı mahvoldum ama bu kötü bir çok şeye rağmen yemin ederim napsam olmuyor napsam başkasıyla dene diyenler oldu ama olmuyor her şey onu hatırlatıyor bana her şey videolarımız anılarımız izliyorum ağlamaktan geberiyorum berbat bir his sanki herkes 1 kez aşık olur bu da o benim de bu mesele herkes gözümde çirkin napsam olmuyor gitti bu acı beni her yerde ağlatıyor ne ailemle mutluyum hiç
Bir yerde hiç napacam ne edecem yalvarıyorum bişi diyin çok kötü durumdayım çok onun o sevgisi çok başkaydı doğum günüme çok az kaldı mucize olsun istiyorum ama npacam çabaladım olmadı istemiyor artık of
Bir yerde hiç napacam ne edecem yalvarıyorum bişi diyin çok kötü durumdayım çok onun o sevgisi çok başkaydı doğum günüme çok az kaldı mucize olsun istiyorum ama npacam çabaladım olmadı istemiyor artık of
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer