Arkadaşlar çok kötü durumdayım yaa?

Birisyle konuşuyordm çok uzun zaman önce ama beni terk etti yani aramızda birseyler oldu fakat ben onu bırakmamıştim sürekli yazdığım için rahatsız oluyordu ve bana ağzına geleni yazdı beni çok basit insan görüyor ve kendisini yüksekten görüyor madem bana yazma dedi kendisi geldi bana bulaştı ve eskide kalmış konuları açarak benim canımı sıktı ne küfürler yazdı ne kötüledi beni anlatamam ben hiç öyle insan bilmezdim onu beni aldattı gozumun önünde ben olsam engellerdim dedi sen nasıl yazıyorsun yani kafam karman çorman zaten onun yüzünden hep ağlayan üzülen ben oluyodum hala içimde burukluk var o kadar bağlıyım ki anlatamam yani düğümlüyüm bildiğiniz sadece öylece duruyorum 1 hafta ara verelim dedi ama ben yazınca hiç yazmıyor 1 hafta sonra ne olacagina bakacakmis durumumuza bide kızla konuştu çıplak resimler atmış sana da atayım dedi gel grup yapalım dedi sonra iste boşaldiktan sonra beni yapacağını söyledi bende tiksindim istemedim çünkü başkasına dokundu ve iğrendim benden hıncini aldı yazmadığı kelime kalmadı neden sizce en kötü insan benim ben ona ne yapmış olabilirim ki bana bu derece de böyle davranıyor yazsam bile umursamıyor madem ilişkiyi bitirdi neden yazdı tuhaf bisey var bende bırakamıyorum silemiyorum onu birseyler düşünüyorum ne yapsam diye aslında içimde sevgide kalmadı çünkü eskiden annesine laf etmiştim istemeden 2 sene ki şeyi yazdı ama en kötüsünü yazdı bana ben dedim defalarca özür diledim oda benden özür diledi hep bana karşı böyle kötü davranıyor biz evlenirsek hayır göreceğimizi sanıyorsn yanılıyorsun dedi bana ben ondan uzak durursam binlerce sadaka verecekmiş?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben çok pislik bir insanmısim gururumu ayaklar altına alıyormuş bana acıdığını bile söyledi çünkü onu sevdigim için bırakmadığım için saf mısın kızım seni kullanıyorm dedi bana
Arkadaşlar çok kötü durumdayım yaa?