Birisyle konuşuyordm çok uzun zaman önce ama beni terk etti yani aramızda birseyler oldu fakat ben onu bırakmamıştim sürekli yazdığım için rahatsız oluyordu ve bana ağzına geleni yazdı beni çok basit insan görüyor ve kendisini yüksekten görüyor madem bana yazma dedi kendisi geldi bana bulaştı ve eskide kalmış konuları açarak benim canımı sıktı ne küfürler yazdı ne kötüledi beni anlatamam ben hiç öyle insan bilmezdim onu beni aldattı gozumun önünde ben olsam engellerdim dedi sen nasıl yazıyorsun yani kafam karman çorman zaten onun yüzünden hep ağlayan üzülen ben oluyodum hala içimde burukluk var o kadar bağlıyım ki anlatamam yani düğümlüyüm bildiğiniz sadece öylece duruyorum 1 hafta ara verelim dedi ama ben yazınca hiç yazmıyor 1 hafta sonra ne olacagina bakacakmis durumumuza bide kızla konuştu çıplak resimler atmış sana da atayım dedi gel grup yapalım dedi sonra iste boşaldiktan sonra beni yapacağını söyledi bende tiksindim istemedim çünkü başkasına dokundu ve iğrendim benden hıncini aldı yazmadığı kelime kalmadı neden sizce en kötü insan benim ben ona ne yapmış olabilirim ki bana bu derece de böyle davranıyor yazsam bile umursamıyor madem ilişkiyi bitirdi neden yazdı tuhaf bisey var bende bırakamıyorum silemiyorum onu birseyler düşünüyorum ne yapsam diye aslında içimde sevgide kalmadı çünkü eskiden annesine laf etmiştim istemeden 2 sene ki şeyi yazdı ama en kötüsünü yazdı bana ben dedim defalarca özür diledim oda benden özür diledi hep bana karşı böyle kötü davranıyor biz evlenirsek hayır göreceğimizi sanıyorsn yanılıyorsun dedi bana ben ondan uzak durursam binlerce sadaka verecekmiş?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben çok pislik bir insanmısim gururumu ayaklar altına alıyormuş bana acıdığını bile söyledi çünkü onu sevdigim için bırakmadığım için saf mısın kızım seni kullanıyorm dedi bana
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Artık kendine gelmen lazım bende bu duruma yakın bisey yasadim beni istemiyordu ama ben baglanmistim gururmu hice sayiyordum bende onun icin ama sonra toparlandım kendini kimseye ezdirme bi süre uzak dur ondan sonra eskiden onun icin yaptiklarina pisman olursun ve biraz zaman gectikten sonra cok istiyosan tekrar yaz ama normal seyler yaz ve pesinden kosma asla olacagi varsa olur
böyle birini hala niye düşünüyorsun ayrıl ya slak msın kardeşim
Benden ayrıldı ama bırakmıyorum düşünüyorum bunca şeyi neden uapti
Madem ayrıldı ne diye yazdı?
ya cidden sen hakediyorsun herşeyi size böyle insanlar layık yemin ediyorunm
Acayip derecede bosluktayim ne yaptığımı blmiyorm
başka birisini bul ya dünya da erke kıtlığımı var afasfasf gerek yok sizde hiç guru yok mu ban biris böyle davrancak anında silerim
Hersey o kadar kolay olsa ama beni çok basit görüyor artık önemi yok diyor
kolay nye olmasın o nasıl bırakmış gitmiş yeni birini bul geçer bak demedi deme benim arkadşım6 yıllık kızı unuttu ya
Erkekler böyle işte ama bekliyorum benim yapacaklarm daha bitmedi
Böyle kurtulacağını sanmasin
napıcan ki intikam mı alacaksın
Ama ben onu seviyorum ya
Bir yandan da nefret ediyorum
Neden geldi bana bulaştı zaten engellemisti ağzına geleni yazdı
değişik kafa sen nerede yaşıyorsun ya asfasfs
Psikolojim bozuldu benim 🥺🥺
sende ona küfür et bi erkekle foto at engelle kudursun
Nasıl yasayacgim ben ya
😂😂🤣
Yok bana yakışmaz ben günah işledim ama pişmanım keşke yapmasaydım diyorum bu kadar düsmeseydim
ben düzeltirim de sen anlamıyorsun nerde yaşıyorsun sen
Çok iğrenç pislik bir insan oldum ben
Sakarya
al işte tam yeri 3 sene öncce ordaydım asfasfa
Onu çok kıskanıyorum başkasıyla böyle konuşmasına katlanamıyorum 🥺
ya sen bu kafayla daha çok ezerler
Amacim gıybet değil gerçekten sadece sıkıntıdan kurtulmak için çözüm arıyorum
özelden yazsana ban burada bildirm gelip duruyor
Yazmayınca böyle içim rahatlamiyor sürekli aklim da o kalbimde ama nefrette ettim
Olur aç yazayım
açtım
Sen harbiden enayisin ezik felansın sana böyle yapan birini neden bırakmıyorsun sinirlendirdin beni
Haklısın ne desen
Kızın üstüne niye gidiyosun eziksin falan diye
Gerçekleri söyledim
Azıcık gururu varsa birdaha arkasına bakmamak şartıyla elemandan kurtulur
O kendi yaptginin iyi bisey olmadigini biliyo zaten kirici olmaniza gerek yok
Ya tamam uzatma
İnsanların başına ne geleceği belli olmuyor biz imtihan dünyasındayiz istemeden ne belalara bulasıyoruz başında kendini belli etseydi keşke bu duruma düşmezdm ama canım aciyo
Şimdide düşmeyeceksin gidiyorsun kendini ezdirmeyeceksin ilk önce annesinin kılcal damarlarından başlayarak sağlam bi söveceksin sonra sana ulaşmamasını sağlayacak şekilde heryerden engelleyeceksin
Yok ben önceden hata etmiştim ama bunun sonsuz özür dilemistim ama o daha pis söz yazdi anneme ama sonra haklısın gerçekten dedi pişman mıydi bilmiyorum ama ben şaşırdım nasıl anneme laf söyler artık önemi yok dedi bana gülücük attı
Neyse bu zekayla hakediyorsun galiba ezmek istemiyorum diyorum ama kendini zorla ezdireceksin loser olmaktan mutlu gibisin
Acı çekmek istemediğin için böylesin
Birlikte oldun mu sen bununla
Olmadım sanal olarak herseyi yapmıştık çünkü beni azdirmisti
Ama seni kullanıyorum dedi ben istediğimi aldım dedi
Ama kendisi beni soyundurdu saf mısın kızım tabiii soyundurcam dedi
Ben anlamadım gerçekten ama çok tuhaf bir durumdayım düşünüyorum ne yapsam
Ya sen çok dolusun burdan muabbet uzar yazar mısın konuşalım o zaman
Aslında dolu degilm sadece boşluktayım
Saçma ya bune
Evet hersey saçmalık ötesiydi
Kendimi boşuna yordum
Kanka yaz bana bak neden oyle oluyor anlatacam