TEŞEKKÜRLER ELLERİNİZE SAĞLIK 🙂🎧☕
Çok özleyip de yazmaya elinizin gitmediği biri var mı?
TEŞEKKÜRLER ELLERİNİZE SAĞLIK 🙂🎧☕

Var tabi. Ama kural belli sıfır iletişim.
Bunu elim telefona gitmediği için değil kendi ruh sağlığım için yapıyorum.
Gelsin diye beklemiyorum.
Gel de demiyorum. Kısaca azizim;
Bekle dedi gitti.
Ben beklemedim.
O da gelmedi.
Durum böyle.
Öyle biri vardı evet, çok sevmiştim onu, çok fazla değer verip önemsemiştim onu.. sevgilisi olduğunu benden gizleyip, sen beni sevmiyorsun, aşık olurken bana mı sordun gibi psikolojimi felç eden cümleler kurarak hayattan soğutmuştu beni.. ta ki telefonunu kurcalayıp sevgilisi olduğunu öğrenene kadar.. s*ktiri çektim sonunda ama yine de unutamıyor insan
İstediğim herşeyi istediğim an yaparım ben. Öyle keşkelerim, pişmanlıklarım olmaz benim.
Özlemişsem yazarım. Çekinmem yani. En fazla ne olabilir ki derim. Hayata bi kere geliyoruz. Onu da kendimize otu b. ku dert ederek geçirmeyelim ya. Seviyorsak söyleyelim, özlediysek gidelim. Tabi işin içinde aldatma, yalan vs gibi durumlar varsa kestirip atmak gerek. Ama ufak tefek şeyler için sevgiyi de yaşamayı da zehir etmeyelim birbirimize.
Teşekkür ederim, iyi geceler 😊
Günaydın 😂
Cevabı yazar yazmaz uyudun muhtemelen 😂😂
Bi kere kusur oldu artık, yapacak bişe yok 🙄😏
Neye bakıcam ayarsız 😂
Şurda sohbet ediyoruz. Gidiyom demeden gidiyom. Bende bekliyom ki cevap yazacak diye 🙄🙄😂
Diyorum ama karşılığı yok neye yaradı 🙄
Evet sen iyi geceler demedin diye iyi değildi gece 🙄
Sonra erkekler niye böyle. Öldürdünüz içimizdeki isteği, şevki be 😏
Şurda biraz tatlı olalım, gülümsetelim diyoruz gördüğümüz muameleye bak ya 🙄
Ayrıca; Erkeğe Uzanan Eller Kırılsınnnnn 😏
Sen sesle cevap verme, biri görür dinler sonra salça olur sana falan. Girmeyelim sıkıntıya 😉
Kusura bakma dedin ama kusur oldu bi kere, onu napalım? Trip atasım varmış, talihli senmişsin çekicen azıcık 🙄
Şarkı dinle diyon bana. Ben türkü severim. Şimdi türkü açar dinlersem çekeceğin trip 1 ken 5 olur haberin olsun 😂
Bana iyi geceler demeden gittin 1. Senin yüzünden gecem iyi geçmedi 2. Bi de ben bunu söyleyince boğarım moğarım diye tehdit ve şantaj ettin 3. Daha ne kaldı yapmadığın acabası? 🤔
https://spotify.link/b5bBo6PzJDb
Bu kaldı 😐😂dinledikçe beni hatırla
"Bedenimde değil ruhumda sızı.." Bu biraz eskileri hatırlattı tabi. Tamam doğruymuş, kadın karşısında haklı çıkma şansımız hiç yokmuş. Sen kazandın 😉
Ya ben peşin peşin kabullendim işte. Bundan sonra gelecekler herhalde içimden geçer. Hiç girme ciğer ameliyatına akşam akşam. You are the best 😎
Artık vermiyorum zaten. Uzun zamandır manita yok, olmasını da istemiyorum. Arkadaş modu on, böyle kafa rahat. Tabi kalp ve duygular da rahat 😉
Arkadaşlıklar da bitiyo. Herkes iyi sevgili olamadığı gibi iyi arkadaşta olamıyor maalesef. Ama arkadaşlıkta kalınca duygusal olarak yıpranmıyosun..
Ya ben en son trip atıyordum sana, konu nası buraya geldi acabası? 🤔
Ben en son sen kazandın dedim, sonrası bende de yok. Bi baktım buraya gelmişiz 🙄
Kötü bir sürü anı geldi aklıma, doğrudur. Ama anlık olarak üzer geçer. Öyle ahım şahım bi etki olmaz. Söylemiştim ya, ben geçmişi geleceğe taşıyıp o anımı mahvedemem. Bi sonraki anda olup olmayacağımın garantisi yok, o yüzden içinde bulunduğum anı doya doya yaşamaya çalışırım 😊
Bak en son 18-19 yaşlarımda bi arkadaşıma, o güne kadar yaşadığım herşeyi tüm detaylarıyla anlatmıştım. Bitirdiğimde ağlıyodu kız. Nası dayandın, nası sabrettin ben olsam çoktan kendimi bi yerden atmıştım dedi. Üzerine bi 11 yıllık yaşanmışlığı da koy onun. Şimdi bunca sorunlu bi hayatı yaşarken, her olan şeye takılıp kalırsam yaşamış olur muyum ben? Her olan şeye ah vah edip, dizlerimi döversem gülebilir miyim? O yüzden herhangi olumsuz bişe olduğunda elimden geleni yapar, sonra bi kenara bırakırım. Olacağına varsın derim. Keyfimi kaçırmasına asla izin vermem 😊
O türküyü sözlüm aynı zamanda ilk sevgilim olan kişi, askerliğimin ilk sözlenmemizin de üçüncü günü başkasını seviyorum onunla evlencem diyip gittiğinde çok dinlemiştim. Bir an için o geldi aklıma. Ama sadece bi an için. Kusur yok, sıkıntı yok. İçin rahat olsun. Bu kadar keyifli bi sohbeti 10 sene öncesinde bıraktığım biri için mahvetmem ben. Kaldığımız yerden ben trip atmaya, sen trip çekmeye devamkee 😉
fark etmiştim zaten yazıların belli etti bazen olmayınca olmuyor zorlamamak lazım giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir zaten önemli olan deymez insanları kalbine almaman olsun bunu öğrendim ben sen de çok yaşamışsın belliki bazen iyi ki kolay kolay sevmiyorum diyorum iyi ki sende trip atıp durma yaa bana ben düşmanınmıyım
Dostum, arkadaşım olmanı çok isterim biliyo musun? KS de yaptığım en keyifli sohbetlerden biriydi bu. Gerçekten çok teşekkür ederim samimiyetin, sıcaklığın, cana yakınlığın için 😊
Rahatsız etmezsem takip edebilir miyim? Sen yazmadığın sürece ben yazıp rahatsız etmem. Aklına ekler eklemez yazan sülükler gelmesin lütfen. Dediğim gibi arkadaşım olmanı çok isterim. Halden anlayan birisin, o yüzden arkadaşlığın çok keyifli olur senin 😊
Teşekkür ederim 😊
Çok mutlu oldum 😊
Arkadaşlıkta tartışma illa ki olur. Önemli olan orta noktayı bulabilmek. Ben her şartta orta yolu bulabileceğimizi biliyorum. İyi geceler, kendin kadar güzel rüyalar gör 😊🌸
vardı artık yazmam ölsemde
🙇💟
Cevap
53Cevap
Yok öyle birisi
Zamanında özledikte noldu
Evet, o eli keserim yine yazmam.
Benim özlediğim kimse yok..
anladım
Özlediğim kimse yok sadece tek bir cümle sormak istediğim var hesap sormak değil özlemek değil sevgi gene hiç değil neden? Demek isterdim cevap beklemeden karşılığı ne yumuşatıcı ne üzücü olsa bile hissizlik olucak benim için geçmişin hatrina yinede neden demek isterdim.
Evet var bu saatten sonra da yazamam. Artık birbirimize o kadar uzağız ki.
İnsan zamanla alışıyor kime değer vereceğine önceki düşüncemle simdi ki bir değil bilseydim o zaman da yazmazdım zerre umurumda değil döneceğini bilsem yüzüne tükürürüm o kadar nefret ettim
Ben sana sorumlusun demedim bir soru sordun bende cevapladım ama gereksiz bence sende yazmamalısın
Çok fazla değer verme sana eğer değer vermiyorsa yazmak istesen bile yazma düşürme kendini
Aynen böyle devam et.
Ben de kendime değer veriyorum hiç kimme benden değerli değil
Ayrılınca özlenmez zaten. Çünkü ayrılıkların %90 ı özlenecek bir anı bırakmaz.
Yok ya olsa yazarım kasmam kendimi öyle üç günlük dünya.
Tamam :)
Teşekkür ederim sizede
Özleyince yazarım. Öylede mertim pısırık iki yüzlü değilim en azından.
Valla biri var ama o yazmıyo bayadır, siteden biriydi:)
Olmamı var elimizin gitmediği gibi birde unutmaya çalışıyoruz.
Biri var da yavaş yavaş ölüyor can çekişiyor şu an içimde
İçimde kalacağına lafı yerim rahat ederim yazarım sonuçlarına katlanırım
Hayır yok. Özlediğim insanlarla iletişim kurarım sık sık
Şimdi var desem de kendimi kandırmış olurum, yok desem de.
Var bir zamanlar yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeye. Bir dostum
Hayır yok, özleyince yazarim ben
Yazsak da, bir şey değişmez. Ya görüldü atar, ya küfür eder, ya kendi kendine teoriler üretir. Kimsenin ağzına sakız olamam, böyle iyi.
Düşün kızların yorumuna bile bakar oldum belki onun ismini görürüm diye de ben başka bi kafa yaşıyorum çok büyük iletişim eksikliği yüzünden biten bir ilişki ne hallere sokuyo insanı sorma..
Bu hastalık diyenler olacak belki , takıntı diyenler de çıkar. Öyle bişey değil. Konusulmamis iki taraf birbirini dinlemeden 3. Şahıslar yüzünden biten bir ilişki söz konusu. İnanır mısın hayatımda pembe yalan dahi söylemediğim doğru, iyi , güzel ne varsa inşaasıni öyle attığım bir ilişkiden bahsediyorum. Oda çok pismandir adım gibi eminim. Sadece ailesinin ve çevresinin gazına geldi. İnşaallah daha çok uzatmadan döner sabırla bekliyorum
Yazmayı biliyoruz çok şükür. Olursa bakarız ve yazarız.
Var eski sevgilimi çok özledim yazmak istiyorum ama iki kere aldattı ve maalesef nefret aşkımdan daha ağır basıyor 😔
Yazmicam yazamam öyle birine
Cok da ozlesem, askimdan yanip tutussam da yazmiyorum artik. Bugune yaZdik da noldu sanki 😏😏
Evet var. Yazdım geçen hafta dayanamadım ama o görüldü attı
Amman olmasın ailemin yanındayım daha kim olabilir 😊
Demi 😊
cok ozledigim degerini cok gec anladigim platonik bir askim var
Hayatımda olmayan kimseyi özlemiyorum. Ozlediklerim zaten hayatimdadir
Yazsam anında yazar çok seviyoruz ama imkansız bu duruma alismamiz gerek
Evet maalesef var...
Ama ona sanki mesaj atigimda hemen beni geri çevirecek korkusu var
Hiç yok uygun kişiyi bulamadık zeki akıllı üretken çözüm odaklı 1 i lazım bize pörsümüs elmalardan ezik domateslerden gına geldi hele bide kantarbozanlar
Ya işte son sorum tam da bununla ilgili. Araftayım dostlar. Yazdım, konuştum ama pişman mıyım onu düşünüyorum.
evet maalesef var, yazsam değişeceğini bilsem düzeleceğini bilsem durmam ama ışık yok o yüzden duruyorum
Zaman zaman oluyor ama özlem mi alışkanlık mı bilmiyorum
Özlüyorsam veyahutta başka bir şey çok ekstrem bir durumun olmadığı taktirde yazarım
Ozleyip te bu dünyada olmadığı için yazamadigim kişi var hemde eşimdi
Kaybedecek bir şeyinin kalmaması, özgürlük galiba.
Yok artık o eli , o kalbî paramparça ederim. ettim daha da yazmak mi aslaaaa
mide bulandırıcı konuşmalar
Var ne zaman yazacak diye bekliyorum
Var desem ne fayda yok desem gönül razı değil.
Hepinizi özlüyorum çocuklar..
Yok ya. Ve kafam gerçekten çok rahat o konuda
Var tabi ama benim yazmamam gerek.
Hayır.
Yok direk yazarım
Çekinmem yani
Yok be abla ne arasın 😅
Yazmıyorum Kerbela yazsam cehennem öyle bir araftayım
Hayır yok özlediğim biri varsa yazarım
Var var yazarsam oda yazar ama şu an hedeflerim var onları düşünmem gerekiyor
Var bar aslında ama kendisi alman yalı İstanbul’da hepsi bir iftara yüzünden ayrıldık
Var , askerimde askerim🥲
Amin🩷 senide 👀
Özlersem direkt yazarım
Aradım bu gün ulaşılamıyordu
Telefonu kapalı beni engellemez bunu bana yapamaz
Vallahi de yazdim yetti gayri😂
Tam tersi teşekürler iyi ki yazdim hfjdjdh
❤😊
Mal canım manita no dirdirmis geziyormus ta fildir fildirrr tövbe yarabbi
yazmam gerekirse yazarım beklemem
Defter kapandı, gemiler yandı...
Yok. Olsa da yazmam sanırım.