4 aylık bir ilişkideydk.. Evlenecektik.. Kendisine evlenme teklif ettim, pırlanta yüzük aldım. Hatta yetmedi bir tane daha aldım. Sonra setini aldım, bu günün parasıyla 150 bin tl civarı bir değeri var..
Bana çok sert çok dik geliyordu her konuda. Hiç bir talebimin onda bir değeri kıymeti yoktu aşırı sert kafalı aşırı inatçı aşırı uyumsuz sabit fikirli biriydi. Ufak şeyleri büyütüp sabaha kadar surat asıyordu. Yatağın en uc köşesine kıvrılıp sırtını dönüp uyuyordu. En ufak bir tartışmada yastığını eline alıp salona geçiyordu bende hep peşinde koşturup yalvarırdım.. Sonra canıma tak etti bir gün peşinden salona gtmedim, sonra tüm ayarları bozuldu. Benim artık onu sevmediğimi eskisi gibi olmadığımı söyleyip ağlıyordu sürekli. İşten çıkıp giderken haber ver eve girince haber ver tuvalete gidince haber ver sürekli ara sürekli haberdar et diyordu kendisi ama ben, ona en ufak bir hesap sorunca sen bana nasıl güvenmezsin diyerek kıyameti kopartıp huzursuzluk çıkarıyordu. 2 gün önce beni aradı ben işteyken konuştuk sonra ben onu 1 saat sonra aramak istedim. Aradım teli kapalıydı , yarım saat ulaşamadım. Sonra teli açıldı ama bir yarım saat de bana cevap vermedi.. 1 saatten fazla kendisine ulaşamadım onun da çalıştığı yer okuldu. Sonra beni aradı ben sinirli olarak meşgule attım aradı meşgule attım. Sonra mesaj attı , meşgule atıncaya kadar mesaj at ne yaptığını dedi. O an benim şalterler attı, aradım sen benle dalga mı geçiyorsun dedim. Benimle doğru konuş diye üst perdeden konuşmaya başladı , bana sinirlenemezsin kendine gel gibi tepeden söylemlere başladı. Bende ne halin varsa gör dedim kapattım suratına. Sonra onu instaramdan çıkarttım whatsapp resmimizi de kaldırdım. Sonrasında o beni her yerden engelledi ve böylece ilişki bitmiş oldu. Allahtan 2 gün önce takıları ondan almıştım madem takmayacaksın ver dedim güvenlikli sitede oturmuyorsun tüm gün dışarıdasın çalarlar dedim aldım ondan... Yorumunuz ne olur arkadaşlar
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer