Ben nasıl bu hale geldim?

Arkadaşlar, uzun bir aradan sonra yazmaya karar verdim.

şu an 18 yaşındayım. 4 yıl önce birisini tanıdım. İlk başlarda arkadaştık. Afedersiniz ama her şerefsiz erkek gibi bende aynı anda 4-5 kızla çıkardım. sevginin ne demek olduğunu bilmiyordum. Her neyse, zamanla kendisinin bana soğuk davrandığını gördüm çünkü o zamanlar hayatımda bir den fazla kız olduğu için ona zaman bile ayırmıyordum. Zaman geçtikçe onun elimden kaydığını gördüm. ve ona olan sevgim o anda başlamıştı. Ona bağlanıyordum. içimde bir sevgi büyüyordu fakat bu kadar büyük olacağını fark edemedim. Ona 'seni seviyorum' dedim. inanmadı. Ben dahada heveslendim, hırslandım. sevgimin üstüne gidicem dedim. Lise 1 'e geçtiğim zaman, evimizin yakınında büyük bir halı saha vardı. Bahçedeki güllerin hepsini topladım, sprey boya ile sahanın ortasına kalp yaptım 'seni seviyorum' yazdım. Etrafına güller döktüm. Resmini çektim. Gönderdim sadece beğendi. Ona olan aşkımdan uzun uzun yazılar yazdım.

Sadece bunlarıda yapmadım. kendime zarar verdim, her günüm Müslüm Gürses, Azer Bülbül, Ahmet Kaya ne varsa dinledim. Aklım her zaman ondaydı. bir türlü kafamdan atamıyordum. O dönem sürecinde bazı şeylerde kullandım. ama çok şükür artık yok.

4 yıl geçti. ondan uzak olmak için, ilk başta lise 3 te okulumu değiştirdim. sonra lise 3'ün sonunda şehrimi değiştirdim. dayanamıyordum gerçekten.

Halada unutabilmiş değilim. hayatıma başkasını alamıyorum. yapamıyorum. her yerde aklıma o geliyor.

gerçekten çok daha uzun bir şekilde yazabilirdim daha iyi anlardınız beni. Beni en çok yaralayan şey şu oldu.

Bana bir çocuk var dedi başka okulda beni seviyor dedi. bende sen beni seviyorsan sorun yok dedim. 3 gün çıktıktan sonra pazartesi günü benden ayrılmak istediğini söylemiş. akşamına o çocukla serviste görmüşler yan yana.

Aldatıldım sanırım. gerçekten moralim çok bozuk. kafamdan silip atamıyorum.

Ne yapmamı öneriyorsunuz? kafam çok karışık.
Güncellemeler
+1 yıl
3 yıl olmak üzere yılda 1 defa sinemaya tek başıma gittim.

Arkadaşlar nasıl bir karakterim olduğunu bilmenizi isterim.

Ciddi bakış açısına sahip, sağlam kararlar vermeye çalışan beklentileri akla ve mantığa uygun, çalışkan ve planlı. Güven olgusunu önemseyen, yanlış kararlar vermekten hoşlanmayan disiplinli çaba, görev ve sorumluluk bilinci yüksek olan. Dayanıklı, mesleki konularda yetenekli. Dikkatli konuşan yaşından olgun. Sözleri tutarlı, kabul edilmekten hoşlanan birisiyim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar artık fazla zevk almıyorum yaptığım şeylerden. yalnız geziyorum. ne yaparsam yalnız yapmayı seviyorum.
Ben nasıl bu hale geldim?