Çoğu insanın korktuğu şey reddedilmek. Ben de dahil. Reddedilmekte korktuğum şey hoşlandığım kişiyle aramın eskisi gibi olmaması. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce reddedilmekten korkulur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Çoğu insanın korktuğu şey reddedilmek. Ben de dahil. Reddedilmekte korktuğum şey hoşlandığım kişiyle aramın eskisi gibi olmaması. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce reddedilmekten korkulur mu?
Ben 1 kere kaybettim, aslında hiç benim olmamış birini kaybettim. Ancak ondan sonra değiştim. Artık insanlar beni kaybediyor, ben onları değil.(ölüm olmadıkça, Allah sevdiklerimize hayırlı uzun ömürler versin). Ve bu sonsuza kadar böyle gidecek, bana egolu, özgüvenli diyebilirler, ancak beni buna çeviren de kendileri.
Reddedilmez bir cevaptır. Korkutmasın gereken birsey değildir. Bu reddelilis aslında olgunlaşmaya neden olur. Önemli olan neden reddedilmis olduğunu anlayarak eksik olduğun kendini geliştirmen konuya yönelip sonraki tekliflerde reddetme olasılığını azaltmaktir.
Bu sadece ilişkiler anlamında değil hayatın her alanında böyledir. Kısaca reddelilis bir son değil hayatının geri kalanı için bir başlangıçtır.
İnsan Reddedilmekten değilde sahip olduğunu düşündüğü ilişkiyi kaybetmekten korkar sevdiği insanı bir daha göremem veya benle artık görüşmek istemeyecek diye korkar reddedilmek bir cevaptır ancak sonrasında olanlar kırıkbir kalp ile ya arkadaş kalmaktır. ya da ayrılmaktır.
İnsan birini çok sevince evet korkuyor maalesef çünkü gözün ondan başkasını görmüyor he istesen dünya da kız erkek bitmiyor elbet bulursun ama aşık olduğun kişi başkadır
Cevap
23Cevap
bazıları korkak ama ben korkmam zaten kimseye de teklif etmedim şimdiye kadar
Hayır sadece o kişiyle karşılaşmak can sıkıcı olurdu
Ben korkmam önüme bakarim beni kaybettiği için o korksun benim gibi erkegi
Reddedilmek tabiki kırıcı olacaktır. Ama bunu fobi haline getirip reddedilecegim diye içimde hiçbir duyguyu büyütmem
red edilmek korkutuğum bişey değil ancak insanlar dengesiz ilgisi varmış gibi davranıp hayır diyen dengesizlere bu fırsatı vermemek adına hiç kimseye teklifte bulunmam
Hiç umrumda olmaz. Kaç defa red yedim kaç defa da birilerinin hayatına girdim ama şunu söylemek istiyorum 2023 devrinde aşk sevgi evlilik bunlar olamaz uzak durulması gereken şeylerdir.
Kaybetme duygusu gururla birleştiğinde reddedilmeyi göze alamıyor insan. Belki de beğenilmeme hissi, kendini ona yakıştıramama içgüdüsü de olabilir. Acayip bir duygu.
Ben korkmuyorum içimi yiyeceğime gider söyler kurtulurum bir kaç gün üzülürüm sonra geçer ama en azından içimden atmış olurum
Teklif edicek kadar seviyim red etsin onemli değil
Ergenken korkardım da 25 yaşından sonra artık çekinmemeye başladım
Ret bir yanıttır. Gerisi boş. O da sayımıysa yapar. Terbiyesizse onu da yapmaz
Ben korkmam ya belirsizlik benim için hep çok daha ürkütücü gelmiştir cünkü
Hiç birşeyden korkum yok red eden etsin benim bir kaybım olmaz...
Geçmişte 1 kere reddedildim bir kız olarak çok utandım yerin dibine girdim resmen ve birdaha hiçbir erkeğe duygularımı açmadım.
Tabiki ben reddetedikdim ve şimdi zor depresyondayım🤗
Korkmuyorum hep reddedildim zaten, ama insan öğrenilmiş çaresizlik içinde oluyor nasıl olsa istemez diye konuşmam kızlarla
Evet korkulur çok normal bir durum Red yedikten sonra ne yapacağımızı bilmediğimiz için belirsizlikten nefret eder ve korkarız
Yaptığım şeyden değil yapmadıklarımdan pişmanlık duyarım
Yok ya korkma belirsizlik çok daha zor yıpratır insanı daha çok yorar
Reddedildiğim kişi ile aram niye eskisi gibi olsun ki?
O yoluna, ben yoluma..
Ona olan duygularıma saygısızlık edipte hiçbir şey yok gibi mi davranalım?
Korkulur tabi ama ben korkmuyorum keşke korksamda açılmasam bazen. Ama bilmiyorum açılırim konuşurum ben ne olcak ki derim
reddedilmek saçma bence. karşındakinin duygularini bilmeden açılmak risklidir ama😅
reddedilmekten korkmam sonuçta onun da kendine göre düşünceleri ve iradesi var kabul edip aldatmasındansa reddetmesi daha cazip
Abi ilişki içinde neysede bir kızla beğenip tanışmak isteyip reddedilmek baya kötü keşke kızlar biraz kendini açsa bu konuda
Bende bi adamdan hoslaniyorum ama takip etmeye bile cekiniyorum profili acik oldugu halde
hiçbir zaman öyle bir korkum olmadı
Korkulur tabiki
Ben bu yüzden bıraktım zaten iliski olaylarini
Korkulur nergocum
Ayn bende onları yaşıyom
Evet
Korkulmamalı
Çok da şey değil. Niye korkayim.
Hayır asla
Ben korkmam
Merhaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?