Aşk İlişkileri Sevgilim beni bu saatte eve çağırıyor shdh anneme ne bahane uydursam inanır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ben seni camdan kaçırayım mı diyo djdj Güncellemeler+1 yıl Oooof çok sıkıldım ailemdennnnnn Sevgilim beni bu saatte eve çağırıyor shdh anneme ne bahane uydursam inanır? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
mkrmnx Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Yarın da buraya gelip sevgilimden hamile kaldım beni terketti napıcam diye sorarsın artık 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Saçmalama öyle biri olsa neden sevgili oluyimm Yorumla Soran +1 yıl Ayrıca bir şey yapmiycaz zaten Yorumla mkrmnx +1 yıl İnsanları tanıdığını zannedip çok fazla güveniyorsun, unutma ki o şekilde yazanlar da güveniyordu Yorumla Soran +1 yıl O beni kızdıracak bir şey yapmaz shdj Yorumla
RakıApexPredator Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Erkek olmanın güzelliği. Ben çıkıyorum diyip çıkıyoruz jdjdj 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🙁 Yorumla
ISürprizI Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. Erkek arkadaşımla yiyişmeye gidiyorum de, şaka yaptığını zanneder bir şey demez. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😶 Yorumla Soran +1 yıl Yuh Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Merveler ile ders çalışcam çok zor bir sınav varmış üreme hakkında de bana nasıl üreteceğim hakkında bilgi verecek de 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Yuh sjsj üremiycez herhalde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üremeye giriş dersin o zaman / sonuçta ilk adım girişme sonra aktarma sonra çıkarma Yorumla Soran +1 yıl Yaa yok öyle bir şey yapmiycaz sksj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen yapmasan da o yapar merak etme bu saate eve sevgiyi sadece * için çağırırsin Yorumla Soran +1 yıl Ben yapmazsam o nasıl yapcak sjjsAilesi evde değilmiş o yüzden, yoksa gündüz görüşüyoruz dhdj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İki eller kandırır alır aşağıya verir daşşa ilk adım zaten oraya gelmen olmuş gerçi sen çoktan vermişsindjr Yorumla Soran +1 yıl Düzgün konuş ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekler acıdır Yorumla Soran +1 yıl Yok öyle bir gerçek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç mi sk medi seni Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar terbiyesizsin ya, yapmadık Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl merve çok hasta anne, ailesi de tatile gitmiş benden yardım istedi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Harika 😄 teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bişi değil Yorumla
enolmayan Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Gitmemelisiniz. 2 13 Yorumla Soran +1 yıl Gitmek istiyorumm 🥺 enolmayan +1 yıl Her istediğinizi yaparsaniz sonra üzülürsünuz.. Soran +1 yıl Üzmez o beni enolmayan +1 yıl Üzmek istemez belki ama eve çağırması uzecegine işaret umarım dediğiniz gibi olur. Soran +1 yıl Aileler bilmiyor o yüzden çok az görüşebiliyoruz ondan. Şu an ailesi evde değilmiş. Yani kötü biri değil zaten Üzcekse de o üzsün ya sjsjj 😌🤙🤙 enolmayan +1 yıl Peki. Soran +1 yıl Ama anneme ne diycem yiaa 🙁 enolmayan +1 yıl Valla böyle bir şeyde ben yardımcı olmak istemem siz bulun. Soran +1 yıl Çünkü kötü bir şey yaptığımı düşünüyorsunuz.. ama bu ön yargı.. 🥺 enolmayan +1 yıl Hayir kötü bir şey yaptığınızı değil sonra üzüleceğini dusunuyorum Soran +1 yıl Kötü bir şey yoksa neden üzüleyim ki enolmayan +1 yıl Kötü bir şey olmadan da uzulebilirsiniz. Soran +1 yıl Nasıl yani 😅
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. bu saatte bahane inanmazlar 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Uf yaa 🥺 Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Ayvtutulmasi varmış dr 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne 🧐 Yorumla FreePowerFullll +1 yıl Ay tutulması varmış izlemeye gitcem de Yorumla Soran +1 yıl Hmm anladım teşekkürler Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Arkadasima gidicem de 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İnanmaz sanırım geç oldu ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen ilerde çok uzulucen belli 1 31 Yorumla Soran +1 yıl Üzüleceksem onun yüzünden olsun ya 😌🤙🤙 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlıyorum aklında çalışmıyor Yorumla Soran +1 yıl Yaa 😅 Yorumla Soran +1 yıl Çok seviyorumm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Toz pembe hayat şu an senin ilerde anlarsın Yorumla Soran +1 yıl Bir şey olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görecez 😁😁 Yorumla Soran +1 yıl 😌 Yorumla Soran +1 yıl Ne olabilir ki zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaptığının bedelini ödücen ilerde Yorumla Soran +1 yıl Yoo ne olabilir ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni cinsellik için kullanicak ayrılıcak hele birde bakireligini bozarsa iyice kafayı bozarsin senfe Yorumla Soran +1 yıl Kullanmak değil ki bu karşılıklı yapılan bir şey sonuçta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam bundan ayrıldıktan sonra anlatırsın evlenmeyi düşünürsen biriyle kabul ederse tabi Yorumla Soran +1 yıl Ondan ayrılmayacağım ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O senden ayrılacak zaten 😁 Yorumla Soran +1 yıl Ayrılmaz 🥹 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görürsün Yorumla Soran +1 yıl Ne zaman ayrılcaz sence hfhvds Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lise bitince başkası olur sana soğuk yapmaya başlar felan Yorumla Soran +1 yıl 😱😱 yapmaz, yapmamalı.. atlatamam gerçekten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O gün geldiğinde beni hatırla la 😁 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya 🥺 neden üzüyorsun beniBiz ayrılırsak ben başka birini de sevemem zaten.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle zannediyorsun ama ilerde kendine kızıcan Yorumla Soran +1 yıl Hayır asla.. yapayalnız hissederim 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Ondan bir tane var dünyada ve ben sadece onu seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ilerde kendine kızar ne sal*kmışım ben dersin Yorumla Soran +1 yıl Hyrr 🥺🥺🥺 Yorumla Soran +1 yıl Neyse üzülmüyorum ayrılmiycaz 😌 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse görecen Yorumla Soran +1 yıl 😁😁 jajsjs Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kahve içmeye gideceğim dersin 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bu saatte? İzin vermez kiiğ 😞 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅😅 vermez tabiki Yorumla Soran +1 yıl Uff yaa bıktım 😞 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Arkadaşla buluşacaz yani başka ne olabilir ki 1 0 Yorumla
Aşortmen Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl dürüst ol vurdurucam de 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Yok ki öyle bir şeyy Yorumla Aşortmen +1 yıl özür dilerim bilmiyordum geçmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl Neden geçmiş olsun Yorumla Aşortmen +1 yıl yok dedin ya çükü yok anladım :/ :( Yorumla Soran +1 yıl 🤦 öyle şeyler yapmiycaz diyorum djsjs Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. gidecen mi 1 33 Yorumla Soran +1 yıl İstiyorum ama bahanem yok sjsj Yorumla S93S94 +1 yıl hmm istekler mi fazla Yorumla Soran +1 yıl Hayır çok az görüşebiliyoruz ondan Yorumla S93S94 +1 yıl e ama bu ssaaatte imkansız gibi Yorumla Soran +1 yıl 😞😞😞 Yorumla S93S94 +1 yıl gidersen jest yapacan mı Yorumla Soran +1 yıl Gitmem jest djdjdj Yorumla S93S94 +1 yıl o şey yane Yorumla Soran +1 yıl Bir şey yapmayız yani zaman geçirmek istiyoruz sadece, en fazla öperim 😅 Yorumla S93S94 +1 yıl opmek azmı cane yaaaaaa Yorumla Soran +1 yıl Napiyim 🫠 Yorumla S93S94 +1 yıl eline sağlıkadamın şanslı Yorumla Soran +1 yıl Ben de şanslıyım 😌 o çok harika biri Yorumla S93S94 +1 yıl Allah'ına cidden şanslı msn Yorumla S93S94 +1 yıl yaşlar kaç Yorumla Soran +1 yıl 18 18 Yorumla S93S94 +1 yıl ahaaa yaaa..)) Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu şimdi 😄 Yorumla S93S94 +1 yıl iki yeni fidan sınız Yorumla Soran +1 yıl Evet 🙂 Yorumla S93S94 +1 yıl cidden harikawe bu yaşra bu kadar öenmsenöekharika bir şey.. Yorumla Soran +1 yıl 😄 çok güzel evet Yorumla S93S94 +1 yıl sizinkisi ayrıca büyük bir şans tır..ilklerin güzelliğidir.. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ☺️ Yorumla S93S94 +1 yıl tanışmanz Instagram dan mıydı Yorumla Soran +1 yıl Hayır gerçek hayatta Yorumla S93S94 +1 yıl size iki maşallah.. Yorumla S93S94 +1 yıl naptın Yorumla Soran +1 yıl Gidemedim 🙁 Yorumla S93S94 +1 yıl sınıfta kaldın..(( Yorumla S93S94 +1 yıl günaydın Yorumla S93S94 +1 yıl SESSİZSİNN Yorumla S93S94 +1 yıl gizlicik, napıyon ne ediyonsultancık konuşsana.. Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Sevgilime gidiyorum de 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. anne ben sevişip gelicem de 0 0 Yorumla
Ufukacar84 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendini kandirirsin 1 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. mervelere gidicem 1 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Tüp bitmiş de 😀😀 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yarın da buraya gelip sevgilimden hamile kaldım beni terketti napıcam diye sorarsın artık
Saçmalama öyle biri olsa neden sevgili oluyimm
Ayrıca bir şey yapmiycaz zaten
İnsanları tanıdığını zannedip çok fazla güveniyorsun, unutma ki o şekilde yazanlar da güveniyordu
O beni kızdıracak bir şey yapmaz shdj
Erkek olmanın güzelliği. Ben çıkıyorum diyip çıkıyoruz jdjdj
🙁
Erkek arkadaşımla yiyişmeye gidiyorum de, şaka yaptığını zanneder bir şey demez.
😶
Yuh
Merveler ile ders çalışcam çok zor bir sınav varmış üreme hakkında de bana nasıl üreteceğim hakkında bilgi verecek de
Yuh sjsj üremiycez herhalde
Üremeye giriş dersin o zaman / sonuçta ilk adım girişme sonra aktarma sonra çıkarma
Yaa yok öyle bir şey yapmiycaz sksj
Sen yapmasan da o yapar merak etme bu saate eve sevgiyi sadece * için çağırırsin
Ben yapmazsam o nasıl yapcak sjjs
Ailesi evde değilmiş o yüzden, yoksa gündüz görüşüyoruz dhdj
İki eller kandırır alır aşağıya verir daşşa ilk adım zaten oraya gelmen olmuş gerçi sen çoktan vermişsindjr
Düzgün konuş ya
Gerçekler acıdır
Yok öyle bir gerçek
Hiç mi sk medi seni
Ne kadar terbiyesizsin ya, yapmadık
merve çok hasta anne, ailesi de tatile gitmiş benden yardım istedi
Harika 😄 teşekkürler
bişi değil
Gitmemelisiniz.
Gitmek istiyorumm 🥺
Her istediğinizi yaparsaniz sonra üzülürsünuz..
Üzmez o beni
Üzmek istemez belki ama eve çağırması uzecegine işaret umarım dediğiniz gibi olur.
Aileler bilmiyor o yüzden çok az görüşebiliyoruz ondan. Şu an ailesi evde değilmiş. Yani kötü biri değil zaten
Üzcekse de o üzsün ya sjsjj 😌🤙🤙
Peki.
Ama anneme ne diycem yiaa 🙁
Valla böyle bir şeyde ben yardımcı olmak istemem siz bulun.
Çünkü kötü bir şey yaptığımı düşünüyorsunuz.. ama bu ön yargı.. 🥺
Hayir kötü bir şey yaptığınızı değil sonra üzüleceğini dusunuyorum
Kötü bir şey yoksa neden üzüleyim ki
Kötü bir şey olmadan da uzulebilirsiniz.
Nasıl yani 😅
bu saatte bahane inanmazlar
Uf yaa 🥺
Ayvtutulmasi varmış dr
Ne 🧐
Ay tutulması varmış izlemeye gitcem de
Hmm anladım teşekkürler
Arkadasima gidicem de
İnanmaz sanırım geç oldu ya
Sen ilerde çok uzulucen belli
Üzüleceksem onun yüzünden olsun ya 😌🤙🤙
Anlıyorum aklında çalışmıyor
Yaa 😅
Çok seviyorumm
Toz pembe hayat şu an senin ilerde anlarsın
Bir şey olmaz
Görecez 😁😁
😌
Ne olabilir ki zaten
Yaptığının bedelini ödücen ilerde
Yoo ne olabilir ki
Seni cinsellik için kullanicak ayrılıcak hele birde bakireligini bozarsa iyice kafayı bozarsin senfe
Kullanmak değil ki bu karşılıklı yapılan bir şey sonuçta
Tamam bundan ayrıldıktan sonra anlatırsın evlenmeyi düşünürsen biriyle kabul ederse tabi
Ondan ayrılmayacağım ki
O senden ayrılacak zaten 😁
Ayrılmaz 🥹
Görürsün
Ne zaman ayrılcaz sence hfhvds
Lise bitince başkası olur sana soğuk yapmaya başlar felan
😱😱 yapmaz, yapmamalı.. atlatamam gerçekten
O gün geldiğinde beni hatırla la 😁
Hayır ya 🥺 neden üzüyorsun beni
Biz ayrılırsak ben başka birini de sevemem zaten..
Öyle zannediyorsun ama ilerde kendine kızıcan
Hayır asla.. yapayalnız hissederim 🥺
Ondan bir tane var dünyada ve ben sadece onu seviyorum
Sen ilerde kendine kızar ne sal*kmışım ben dersin
Hyrr 🥺🥺🥺
Neyse üzülmüyorum ayrılmiycaz 😌
Neyse görecen
😁😁 jajsjs
Kahve içmeye gideceğim dersin
Bu saatte? İzin vermez kiiğ 😞
😅😅 vermez tabiki
Uff yaa bıktım 😞