Arkadaşlar merhaba, 4 aylık taze bir uzak mesafe ilişkim var. Kendisi son sınıf üniversiteye hazırlanıyor ve dershane ev okul arasında günü yoğun tempoda geçiyor. Günde neredeyse 10 dakika konuşuyoruz ve bunu hiç problem etmedim anlayış gösterdim saygı duydum. Fakat daha 10 gün önce "sana aşığım, sana ait olmayı seviyorum, biz seninle evlenicez biliyomusun" diyen insan 1 günde tamamen değişti. Bu kadar buyutulmeyecek küçük bir hatam oldu son zamanlarda çok geç yazmalara başladı ve bunu sormam ona hesap sorma olarak algılandı. Bu yüzden kafami dinlemek istiyorum, biraz ara vermek iyidir dedi. 27sinde yanına gideceğim ama dün geleceginden heyecanliyim diyen kiz şimdi eskiden heyecanliydim hislerim öldü demeye başladı ve 6 gündür iletişim kopuk. Birden bire yazmamaya yazdiklarima ve aramalarima bakmamaya başladı. Ve arkadaşına "daha önce görmediğin birini ne kadar çok sevebilirsin ki, birde bu yoğunlukta ilişkiyi düşünemem" demiş. Fakat kendisine mesafe ilişkisi sorun olur mu dediğimde hayır olmaz demişti hatta çokta güzel giden bir ilişkiydi. Derslerin yogunlugundan bahsediyor ama zaten 10 dakika konuşuyoruz günde ben bile sorun etmiyorum yani bunu. Son zamanlarda bana vaktim yok diyen insan instagramda geziyor beğendiği gonderilere denk geliyorum. Kendisi sayısal okuyor ve dershanede de sayısal sinifinda ben ise üniversitede sözelciyim. Denk geldiğim gönderide "Her sayısalcı kadınının matematik erkeğine ihtiyacı var" gibi beğendiği bişeye denk geldim. Acaba sayısal sınıfından konuştuğu biri mi var ya da ona karşı duygularimi oluşmaya başlıyor. Bir anda bu kadar değişmesi başka biri mi var diye sordurtuyor. Ve sabah en yakın kız arkadaşının mesajina da görüldü atmış ve yazmamış. Arkadaşı engellemisti çok sık bencillik yapmaya başladı diye ve engellemesine rağmen 5 senelik arkadasina bile ulaşmaya tenezzul etmiyor. Sabah onun mesajina görüldü atarken benim 3 gün önce yazdığım mesaja bile bakmadı. Üstelik bir kac gün icinde instagramda paylaşılan gonderilerde begenilerine denk gelmeme rağmen :) Yardımcı olursanız sevinirim. Oraya gitmeme 20 gün var.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani sınav stres belki onu normal rahat zamanda yapmayacağı şeyleri yapmaya itiyor olabilir. Böyle bir seçenek olduğu gibi cidden şımarık biri olup sana ilgisi bitmiş de olabilir yani madem kıza bu kadar hissin ilgin var 20 gün sabret yüz yüze geldikten sonra zaten kalbinde ve kafanda her şey yuzyuze geldikten sonra oturur. Günleri devamlı düşünerek kendine zehir etme
Bugün konuşma fırsatımız oldu. Evet 2 gün sonra :) . Biraz günlerdir konuşmamanın ve mesajlarıma bakmamanın verdiği içimdeki doluluk birazda geçmişimle vurmasıyla sinirlendim bir anlık gerildi ortam. Bana defol git hayatımdan sen olmadan da mutlu olacağımı anladım dedi. Küçük bir sorun bu kadar büyüyeceği aklima gelmezdi bu laflari duyacağım. Daha sonrasında durulduk, bana sürekli ona yazdığım onu aradığım için takıntılısın diyor. Hayır ona takıntılı değilim seviyorum ama o benim sevgimi takıntılı hale getiriyor ve bundan ben de korkuyorum. 2 gün boyunca yazmadi diye instagramda beğendiği gönderilere denk gelmeye çalışıyorum onu anlamak ne hissettiğini düşündüğünü bilmek için. Belki bu takıntılı givi gösterebilir ama aramami açmayan mesajlarima bakmayan birini başka nasil anlayabilirim ki ne olduğunu ve hissettigini? 20 gün sonra oraya gideceğim dedim evet. O gergin konuşmada "Allah bilir şimdi benimle geldigimde de görüşmezsin sen" dedim "Evet" dedi. Bilmiyorum belki o an ortam gergin ve ikimize ağzından garip şeyler çıkabiliyor olabilir. Bu konuda sadece evet dedi o kadsr gelme istemiyorum görüşmem gibi bişey tekrarlamadi bir daha. Durulunca ortalık şans istedim ve bana en fazla sevgili değil arkadaş olarak şans verebilecegini söyledi. Sorudada belirttigim gibi kendisi hislerinin öldüğünü söyledi. Acaba hatami telafi etsem bir süre beni gözlemlese hal ve hareketlerime baksa ne bileyim davranişimda kötü bişey asla olmadi hakaret bile etmem ona karşı ama davranişlarima bakıp bişeylerin iyi olacağını düzeltecegimi göstersem veya çalışsam bunun için düzelir mi bir şeyler acaba? Ne dersiniz? Hem cins olarak benim detaylara çok takıldığım için (hatamin farkindayim) onu bunaltip sıkıp hislerinin öldüğünü ve yoğunlukta ilişkiyi düşünemeyecek olduğunu söyleyen insan yeniden sever mi ısınır mı o hisler bana?
Kardeşim yani aslında genel tabloya baktığımızda senin hatalı olup kendini düzelteceğin bir durum yok :/ yani bu kız senin ona olan ilgi sevginin farkında ve sanırım gerçekten soğumuş sana hakimiyet kurmuş şımarık bir çocuk gibi şans verirsem arkadaş olarak veririm falan fıstık bunların sınav stresi ile alakası yok. Kızın hisleri bitmiş ve senin yaptığın bir yanlış kendi vicdanını rahatlatmak için ama şöyle yaptın böyle yaptın beni soğuttun diyip sıyrılmaya çalışıyor. Bence bu kızla ilişki olmaz yani
Neden bilmiyorum ama dün seviyoruk diyip sevgi sözcükleri sarf ederken bugün bana bu şekilde bir anda değişmesine anlam veremiyorum. Ve her şey bir anda olduğundan afalladim anlamadığım ne olduğunu. Dediğim gibi iletisimi kesti yazsam bakmıyor arasam açmıyor yabancılaştırdı adeta beni. Aniden yaşandığı için bu mevzu beni istemeyen sadece arkadaş olarak şans verecegini söyleyen birineen nedensizce kopamıyorum hala seviyorum anlayamıyorum ben böyle biri değildim. Zira sinavina çalışması için haddinden fazla anlayış ve saygı gosterdim günde 10 dk konuşuyorduk resmen. Hersey iyi gidiyorken bir anda dwrshaneye gittikten sonra değişti. Yeni takıldığı kiz arkadaşna anlatmis bizi ondan sonra bu olaular oldu. Ayrilma sebebini soruyorum bana sus diyor söylemiyor bişey. Bir başkası mi var diye düşünmüyor değilim ama bana da hayatımda kimseye yer yok hiçbir ilişkiyle uğraşacak değilim hedeflerim büyük diyor anlamıyorum çok belirsizlik içindeyim. Bir insan seviyoruk geleceğin günü heyecanla bekliyorum hayatim diyip ertesi gün nasil hissim öldü eskiden heyecanliydim gelmene nasil der ya? Acana 20 gün sonra oraya gittigimde yüz yüze konuşsak (tabi buluşursa) bir faydasi olur mu? Hisleri yeniden canlanirmi ben çünkü nasil bağlandiusam kopamıyorum ne yapmam gerek?
Sizce buluşur mu benimle o kadar hayal kurduk heveslendirdi şuraya gidicez şurayı gezicez şunları yeriz falan diye planlar yaptı kendisi yapti bu planlari hatta bana evlenicez biz seninle biliyormusun geceleri burger yemeğe gitmeyi çok duyacaksin evlendigimizde diye kendisi söylüyordu gelecekten bahsediyodu şimdi heyecanim yok gelmene hissim yok diyor. Dediğim gibi gitsem buluşur mu acaba? Dershanesini biliyorum 29 ekim tatil oldğundan sadece 1 gün görmek vakit geçirmek için kalkıp Ankara 'dan Adana'ya gidecegim onun için. Benim yaşım 21 onun 18 bu arada acaba bunun bir etkisi olabilir mi?
Gerçekten seven insan böyle yapmaz yazmadan duramaz tamam sınavı var evet ama instagramda gezipte sana yazmaması çok saçma bence ya senden sıkılmıştır ya da başka biri vardır
Benim de sınavım var, ben de sınava çalışmaya başlayacağım bir kaç gün sonra. Ama ben bu kadar sorun etmedim dile bile getirmedim sınavımı. Yazsa yazarım arasa açarım. Ayrıca uzak mesafe olduğunu biliyordu bu sene sınavı olacağını da biliyordu. Bunlari bile bile neden o zaman ilişkiye başlar ki bir insan? Hem bunlari bile bile beni hayatina alacaksin sonra "görmediğim birini en fazla ne kadar sevebilirim" diyeceksin, "sinavdan dolayi yoğunum ilişki düşünecek durumda değilim" diyeceksin.
vardir kesin
Sadece üniversite hedefine odaklandigini ve bu süreçte kimseyi istemediğini söyledi. Ayrıca bensiz de mutlu olduğunun farkına vardığını da ekledi. Birinin olup olmadığını aslında düşünüyorum ama emin olmamakla birlikte ona da bişey diyemiyorum mesafe olduğu için görmeden bilmeden yargılamak kötü hissettirir. Sizce ne yapmam gerekir? Son bir şans vermesini hicbir seyin eskisi gibi olmayacağını söyledim. En fazla arkadaş olarak sans vereceğini belirtti. Acaba hatami telafi etsem bir süre ondan seni seviyorum demesini duymasamda olur işleri yoluna soksam beni bir süre gözlemlese baksa duruma ve davranışlarima acaba hem sinav yogunlugundan hem de benim detaylara takılmamdan bunalip hisleri ölen biri yeniden hisleri canlanır mı her şey iyiye gitse?