Başka biri mi var yoksa gerçekten kafa mi dinlemek istiyor?

Arkadaşlar merhaba, 4 aylık taze bir uzak mesafe ilişkim var. Kendisi son sınıf üniversiteye hazırlanıyor ve dershane ev okul arasında günü yoğun tempoda geçiyor. Günde neredeyse 10 dakika konuşuyoruz ve bunu hiç problem etmedim anlayış gösterdim saygı duydum. Fakat daha 10 gün önce "sana aşığım, sana ait olmayı seviyorum, biz seninle evlenicez biliyomusun" diyen insan 1 günde tamamen değişti. Bu kadar buyutulmeyecek küçük bir hatam oldu son zamanlarda çok geç yazmalara başladı ve bunu sormam ona hesap sorma olarak algılandı. Bu yüzden kafami dinlemek istiyorum, biraz ara vermek iyidir dedi. 27sinde yanına gideceğim ama dün geleceginden heyecanliyim diyen kiz şimdi eskiden heyecanliydim hislerim öldü demeye başladı ve 6 gündür iletişim kopuk. Birden bire yazmamaya yazdiklarima ve aramalarima bakmamaya başladı. Ve arkadaşına "daha önce görmediğin birini ne kadar çok sevebilirsin ki, birde bu yoğunlukta ilişkiyi düşünemem" demiş. Fakat kendisine mesafe ilişkisi sorun olur mu dediğimde hayır olmaz demişti hatta çokta güzel giden bir ilişkiydi. Derslerin yogunlugundan bahsediyor ama zaten 10 dakika konuşuyoruz günde ben bile sorun etmiyorum yani bunu. Son zamanlarda bana vaktim yok diyen insan instagramda geziyor beğendiği gonderilere denk geliyorum. Kendisi sayısal okuyor ve dershanede de sayısal sinifinda ben ise üniversitede sözelciyim. Denk geldiğim gönderide "Her sayısalcı kadınının matematik erkeğine ihtiyacı var" gibi beğendiği bişeye denk geldim. Acaba sayısal sınıfından konuştuğu biri mi var ya da ona karşı duygularimi oluşmaya başlıyor. Bir anda bu kadar değişmesi başka biri mi var diye sordurtuyor. Ve sabah en yakın kız arkadaşının mesajina da görüldü atmış ve yazmamış. Arkadaşı engellemisti çok sık bencillik yapmaya başladı diye ve engellemesine rağmen 5 senelik arkadasina bile ulaşmaya tenezzul etmiyor. Sabah onun mesajina görüldü atarken benim 3 gün önce yazdığım mesaja bile bakmadı. Üstelik bir kac gün icinde instagramda paylaşılan gonderilerde begenilerine denk gelmeme rağmen :) Yardımcı olursanız sevinirim. Oraya gitmeme 20 gün var.

Başka biri mi var yoksa gerçekten kafa mi dinlemek istiyor?