AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
burada vardır evet
gel bacım gel sneinkinide dinleyelim.. olgun biri olarak yorumlandırır ve yönlendiririm
Ben üniversiteye yeni başladım, hazırlık sınıfı okuyoruz 2 gün oldu, herkes zaten acayip gruplaşarak geziyo yahut önceden birbirini tanıyanlar falan da var sınıfta, ben bir kızla tanıştım ilk gün hani sıra arkadaşı olduk, iyi hoş, bana şehri de gezdirdi ben dedim ona hani sosyalleşmek için bir şey yapalım mı musaitsen diye yapalım dedi gezdirdi beni falan kendi özelini falan bana anlattı yani eski sevgilisini vs eski bir arkadaşını da anlattı, dinlerim sorun yok ama her şeyde kesin bir fikri var ve çok net dile getirerek konuşuyor mesela siyaset çok sivri dille konuştu, bunları geçtim dedi ki bir de, keşke sınıfta bir olay kavga vs olsa da onun dedikodusunu yapsak, bence dedikodu çok hoş değil, yani laf taşınır vs ben yapmak istemem
Bu arkadaşa karşı nasıl davranmalıyım, yan yana da oturuyoruz ya biraz gerildim açıkçası
zamana bırak hiç kasma... zamanla aynı fikirde olmadığınız belli olur... ama aynı fikirde olmadığını yavaş yavaş dile getir... sessiz kalma... yoksa iyi hissetmek için snei kullanacak.
Anladım teşekkür ederim, biraz üniversite konusu beni geriyordu da baya bi, o yüzden sormak istedim, çünkü olay yaşamak istemiyorum
yok ya kötü olmana gerek yok yavaş yavaş koparsın zaten... aynı fikride değilsen ve snei geriyorsa.. yavaş yavaş...
Aşk acısı
Çekiyorum kollarıma zarar verdim
Dert dinlenir
Erkekler 1 tl
Kadınlar 200 TL 😀😀
Sen dedıkodu yapma dınle sadece bunların agzı tutsa gotu soyler dınle kısa net cevap ver o yavasdan uzaklasr zaten
Geç kalmışım ama anlatmak istersen dinleyebilirim
Her türlü dert dinlenir
Yorumlarda birine yazdım bakabilir misin sende
Derdimi yorumlara yazdım bakabilir misin
Nasıl bir dertmiş bu?
Üniversite ile ilgili
Hangi üni? Branşın ne?
Ben üniversiteye yeni başladım, hazırlık sınıfı okuyoruz 2 gün oldu, herkes zaten acayip gruplaşarak geziyo yahut önceden birbirini tanıyanlar falan da var sınıfta, ben bir kızla tanıştım ilk gün hani sıra arkadaşı olduk, iyi hoş, bana şehri de gezdirdi ben dedim ona hani sosyalleşmek için bir şey yapalım mı musaitsen diye yapalım dedi gezdirdi beni falan kendi özelini falan bana anlattı yani eski sevgilisini vs eski bir arkadaşını da anlattı, dinlerim sorun yok ama her şeyde kesin bir fikri var ve çok net dile getirerek konuşuyor mesela siyaset çok sivri dille konuştu, bunları geçtim dedi ki bir de, keşke sınıfta bir olay kavga vs olsa da onun dedikodusunu yapsak, bence dedikodu çok hoş değil, yani laf taşınır vs ben yapmak istemem
Bu arkadaşa karşı nasıl davranmalıyım, yan yana da oturuyoruz ya biraz gerildim açıkçası
Siyaseti sivri dille yapıyor ve karmaşayı seviyorsa uzak dur başın beladan çıkmaz
Nasıl uzak durayım sıra arkadaşım ve dün beni gezdirdi diye bana yakın davranmaya çalışıyor, nasıl mesafe koyabilirim
Siyaset şöyle sivri dille yaptı, baya hükümeti eleştirdi işte kötü durumdayız diye anlatıp durdu, karmaşa olarak da , klasik ergen işte, birçoğu zaten seviyor da ben pek sevmem
Dedi ki işte ben de olayın için de olmayı sevmem ama konuşmayı severim yine de benlik değil çünkü niye birinin aleyhine konuşayım
Koşa zamanda bu kadar içli dışlı olman sağlıklı değil.
Anladım, peki ne diyeyim nasıl davranayım, cidden tavsiye ver bana , kötü hissediyorum kafama taktım bu konuyu 🥹
Birden uzaklaşma aradır bir şey yapalım ya da bir yere gidelim dediğindeişim var de.
Tamamdır öyle yaparım
Sana başarılı bir dönem dilerim.
Anlatırsan dinlerim.
Mesafeli ol en iyisi knk sen
Anladım bence de öyle olunmalı ya ama sonra mesafeli olursam sorun yaşarım diye de korktum, bir şey olmaz demi
Konu ne? İlgi alanımsa olur
Üniversite ile ilgili
Tabii, eğitim ile alakalı konuları seviyorum. Sohbet edebiliriz kardeşim. Anlat bakalım sorunun neymiş.
Kardeşim bak ben iki üniversite bitirdim, her zaman hoşlanmadığım kişilerden uzak durup derslerime odaklandım. Bak şimdiden kızı dert edip kafana takmışsın. Hiç onun için canını sıkmana değmez. En iyisi arkadaşlığını bitirmen. İstemiyorsan anlarım, biliyorum arkadaş edinme kaygın var belki ama böyle bir arkadaşın olacağına hiç arkadaşın olmasın daha iyi.
Bu yıllar senin performansını göstermek için en çok çalışman gereken yıllar. Stress edicek bir çok şeyin var, kimseyi kafana takma. Bir insanı burada dert edicek kadar kafaya taktıysan konuşma onunla zaten
Umarım anlamışsındır beni emin ol karşına bir sürü arkadaş çıkacak. Kötü bir arkadaşı kafana takmana değmez✌🏻
Durduk yere aramı da bozmak istemem ama mesafe koysam ya da dedikodu yapmasam sorun olmaz demi? ben biraz pek hayır diyemeyen ya da kafaya takan biriyim de o yüzden sana sormak istedim, ben de senin gibi düşünüyorum dersler daha önemli
Yok ben genel anlamda her şeyi kafama takıyorum o kıza özel değil 😂🫠
Anladım. Bence problem olmaz dedikodu yapmaya çalıştığında konuyu değiştirmeyi deneyebilirsin.
Bunu sormandan bile anlıyorum çok düşündüğünü. Merak etme kimse seni dedikodu yapmaya zorlamaz
ilaç kullanıyorum ona rağmen bu kadar düşünüyorum 🙂
Teşekkür ederim
Rica ederim. Okul yıllarında başarılar kardeşim ✌🏻❤️
Buyur anlat dinlerim
Aşk değilse eğer dinlerim.
Derdin nedir merak ettim
Anlat bakalim
Günaydın
Konu ne?
Neymiş derdin
Yazın dinleyelim
Sorun ne knk
Var dinlerim
Uzak durmalsin
Peki nasıl uzak durup mesafe koyabilirim sıra arkadaşım ya hani, bir de başka sıraya da şu an geçmek istemem çünkü en öndeyiz arkalarda oturmak istemem
Yani konuşma takma
Sana bişey diyim mi o kessin lezdir uzak olmanı tercih ederim
Yok ya , lez değil, eski sevgilisini gösterdi erkek ejdjsh
Sen dm gelsene
Ben varim
Buyrun