Biz konuusyoduk biti üniversitedeki sevglisiyle sözlendi.1 defa kızın ve kendi baş harfinde hesap açmış engelledim 2. de yeniden hesap açmış < sevdikte ne oldu yazmış> bütün bunlar nisanlandiktan sonra oluyo bi fikriniz var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Biti giti baskasini istedin artik neden beni fake hesaptan ekliyo
Biri baana solesin eskide kalmis bi erkek neden takibe alir?
Ya bu zaten amaci o zaman beliydi görüşmedim. annemide kaybedince ben onu cidiye almadım hayat gerçekleri yüzüme. vurdu. bilerekten o kıza yüzük takti bence belkide kiz ona isteddigi seyi verdi yüzük taktı bilemem ama beni ozledigi belli yani takibe aldgina göre umrumda degilki cidi adim atmadi bana başkasına atı oyuzden engel atiyorm sürekli
Dostum kıza ver imâsında bile bulunamamıştır. Erkekler ima bile yapamadıkları kıza yüzük takar evlenir. Kız öyle olmasa bile basit sandıkları kadınların kızların peşine her zaman cinsellik için düşer. Adam boştayken bile seni cinsellik olarak görmüş şimdi daha da cinselliksin başka anlam arayıp kafanı bulandırma. Ben yaşadım benzer bir şey totomdan sallamıyorum
Sadece senin gerçek ilişki için ukte kaldı onun derdi çakıp geçmek. Öyle olmasa ben saba yanlış yaklaştım sen kıymetli birisin der ve senle nişanlanırdı
Kız mısın derken? Erkekler ciddi düşündükleri kadınlara cinsellik îmâsı yapmıyor. Ben evliyim şu an. Ama bakire evlendim, kimseyle yatmadım evlenmeden. Senin bu dediğin herif gibi flörtlerim oldu ama hepsi cinsel yaklaştı bende kabule etmedik. İyi ki etmemişim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Açıkta kalmış, ilk olarak kendini iyi hissetmek için cepte bildiklerine adım atıyor
Nişanlı
Nişanlı olduğu halde mi?
Belki iyi gitmiyor belki de aynı anda yürütebileceği bir fak badi ilişkisi istiyor
Bilmem belkide benle olan anları özlüyo yoklamak amaçlı takibe almış olabilir. ya da istediği kız o degildir ondan
Hahahahah amacına ulaşmış anlaşılan, gelecekteki kalp ağrın için şimdiden geçmiş olsun
Ne kalp ağrısı giti biti artık bana ciddi adim bile atmadı neyi ağrıtacak
mesaj atamiyo bile
Erkek kardeşim var diye
Peki engellemekle iyi yaptim mi 1. Kizn ve kendi bas harfinde açmıştı engel attım. 2. Kendi ismine yakin açmış onuda engelledim
Hala hesaplarını takip ediyorum demek bu
Etsin. Bi adim atcak mi ki hicbi suçum yok benim annemi kaybetim ailem dagilfi ailemj toparliyorum oda beni yüz üstü bıraktı giti suçlu o ben degil
Nişanlı olduğu halde geri gelme ihtimali var mı peki?
Sen yemişsin naneyi
Herkes hata yapar. geri gelirmi peki takibe aldigna göre bisiler var bunda
Geçmiş olsun
Neden böyle soledin kullandı attı gibi söyleniyosun.
Kullanıp atacak çünkü
Peki neyapim bu saaten sonra
Ya napaacan saf mısın adam mı yok
Ya bu zaten amaci o zaman beliydi görüşmedim. annemide kaybedince ben onu cidiye almadım hayat gerçekleri yüzüme. vurdu. bilerekten o kıza yüzük takti bence belkide kiz ona isteddigi seyi verdi yüzük taktı bilemem ama beni ozledigi belli yani takibe aldgina göre umrumda degilki cidi adim atmadi bana başkasına atı oyuzden engel atiyorm sürekli
Bi ihtimal gelir mi diye sormuştum çünkü geçmişte. baya olay oldu ve ikimizde icimizde ukte gibi bisi kaldı
Dostum kıza ver imâsında bile bulunamamıştır. Erkekler ima bile yapamadıkları kıza yüzük takar evlenir. Kız öyle olmasa bile basit sandıkları kadınların kızların peşine her zaman cinsellik için düşer. Adam boştayken bile seni cinsellik olarak görmüş şimdi daha da cinselliksin başka anlam arayıp kafanı bulandırma. Ben yaşadım benzer bir şey totomdan sallamıyorum
Sadece senin gerçek ilişki için ukte kaldı onun derdi çakıp geçmek. Öyle olmasa ben saba yanlış yaklaştım sen kıymetli birisin der ve senle nişanlanırdı
Anladım. peki ima yapamadiklari dedin bu ne demek
Sen kız mısın bisi sorcaktm
Kız mısın derken? Erkekler ciddi düşündükleri kadınlara cinsellik îmâsı yapmıyor. Ben evliyim şu an. Ama bakire evlendim, kimseyle yatmadım evlenmeden. Senin bu dediğin herif gibi flörtlerim oldu ama hepsi cinsel yaklaştı bende kabule etmedik. İyi ki etmemişim
Cinsellik icin hala ekliyo diyosn yanı
Ozamn cocul bana sey demişti o senin yapmadgini yaptı dedi ozaman bu ne demek o kiz bisiler yapmış bence
Yok be seni gaza getirmek için yapmış it, öyle olsa bile sonuçta onunla nişanlı ve sen metres ara bozucu takılmalık olarak kalırsın
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!