Flört evresindeyiz
hala sevdiğimi söylemiş değilim açık şekilde ama bir nevi hep bunu ima ediyorum
oda zaten ima ediyor
sevdiğim açık şekilde söyleyemiyorum benimde problemim bu.
oda bi girişimi yok, iyice soğuk konuşmaya başladı
konuşmayınca da o mesaj atıyor bu sefer soğuk soğuk
eskisi gibi o heyecan falanda kalmadı zaten aramızda
ya bir şeyler açıklancak olurrsa olur ya da tamamen bitecek
ki sanırım onun o enerjisizliği soğuk tavrı benimde ilgimi bitirme noktasına getirdi
sanırım bitti uzatmaları oynuyoz 2-3günde bir yazısma oluyor oda havadan sudan kısa konusmalar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
* et yoluna bak kanka, seni istemiyor kabullen başka yelkenlere yol aç.
onu bende düsündüm rahatta bırakmıyor işte yok seninle alakası yok niye yazmamazlık etmeye başladın gibilere girmeye başlıyor bu sefer
yani bırakmıyorda.
He çok merak ediyosan tavsiyem kızın cümlelerinde mana ara ne diyor falan, anlayamazsan net olmasını iste. Zaten her şey orada belli olur. Ali cengiz oyununa döndürme olayı. Baktın olmuyor, sende soğuk yap, bu kadar basit. Dünyadaki tek kız sanki o mu, triplere bak gören de padişahın kızı sanacak sanki sen ona her zaman yazmak zorundasın
Yazmıyorsa istemiyordur. Sevdiğini belli etmezsen kaybedersin. Söyleyemiyorum diye bir şey yok
yok tamamen uzaklaştığımda yazmaya başlıyor işte senle ilgisi yok vs vs diye,
ama sanırım kaybetmek daha doğru gösterdiğin ilginin benzerini görmediğimde sende heyecanını kaybediyorsun
bazen olmaz boşvermek daha doğru..
Katılıyorum. Boş ver sen onu. Benimde şu an konuştuğum biri var konuşmadan duramıyorum çocukla her dakika yazıyorum darlıyorum ama bu onun hoşuna gidiyor galiba hiç şikayet etmedi. Oda gayet güzel karşılık veriyor. Böyle karşılıklı duyguları çok seviyorum
kesinlikle katılıyorum bir ilişkiyi 2 taraf ayakta tutar sadece 1 taraf çabaladığında ilişki diye bir şey kalmaz
o sana aynı heyecanla geliyorsa sende o durgunlaştığında gitmen lazım
ama işte 2-3 gün neler söyledim soğuk soğuk tavırlar uzaklaşsam hemen cevap atmalar ilgimi devam ettirme çabaları
gerek yok ya bitmesi hayırlısı olur
Ya bu dediğin bizde de oluyor ama sürekli değil kavga edince oluyor mesela. Ama ikimizde özür dilemesini bilen insanlarız o yüzden sorun büyümüyor. Hakkında hayırlısı olsun
Bir kızı tavlamak istiyorsan ghosting yapacaksın arkadaş kötü çocuk rollerine gir o dilden anlıyorlar
o tarz kızlardan hoşlanmıyorum o tarz kız olsaydı hiç yaklaşmazdım öyle biri değil
Sen öyle san
öyle biriyse zaten olmaması daha iyi.
kız düşürme derdinde değilim kalbime eş arıyorum
O zaman kızı sileceksin
benzer düşünce de olduğum hayat eşim o olmadığına kanaat getirmeye başladığımda öyle yapıyorum
uzaklaşıyorum ama bu sefer onlar yazmaya başlıyor
geçmiş ilişkilerimden biliyorum ama işte insan heyecanını kaybettiğinde bir daha olmuyor
buda öyle bir şey oldu yine sanırım
Neyden vazgeçersen evren onu senin karşına çıkarır
o zamanda bir anlamı olmuyor işte, onca ilgime gereksiz tavırlara girip tamamen heyecanım ve ilgim bitip onla olmayacağına kanaat getirdiğimde ne anlamı var ki artık? doğru insan bulmak çok zor çok
Anlamını idrak edecek kızlar illaki vardır..
İlgini seviyor yol ver
sanırım..