Aşk İlişkileri Erkekler sadece internetten konuştukları kıza bağlanmaktan korkar mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Korkar Korkmaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkekler sadece internetten konuştukları kıza bağlanmaktan korkar mı? Cevapla İnternet Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
demirg Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl niye korkalım, telefondan yanına ışınlanacak halimiz yok. 1 4 Yorumla arascanpolat +1 yıl keşke öyle bir şey olsa Yorumla ferhatımben +1 yıl Malafat uzunsa her şey olur Yorumla demirg +1 yıl @ferhatımben o kadar uzun olan varsa kıvırsın kendine saplasın. Yorumla ferhatımben +1 yıl Keske herkes gay olurdu o zaman Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Umrumda bile olmaz. Çoğu kız bile olmayabilir :D :D 0 1 Yorumla arascanpolat +1 yıl güzel bir yaklaşım Yorumla
вeyeғendi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sadece internet konuştuğum birine bağlanmam. 1 0 Yorumla
maksatmuhabbet13 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. neden korkayım 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Sanmıyorum zaten bağlanmazlarda 0 0 Yorumla
Ufukacar84 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ciddiye bile almaz 1 0 Yorumla
komamdobe2 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Buluşup görmek lazım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sen kimsin lannnn 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar uzun değil ki malafat Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
niye korkalım, telefondan yanına ışınlanacak halimiz yok.
keşke öyle bir şey olsa
Malafat uzunsa her şey olur
@ferhatımben o kadar uzun olan varsa kıvırsın kendine saplasın.
Keske herkes gay olurdu o zaman
Umrumda bile olmaz. Çoğu kız bile olmayabilir :D :D
güzel bir yaklaşım
Sadece internet konuştuğum birine bağlanmam.
neden korkayım
korkmuyorum.. çünkü bağlanmıyorum..
Korkarım. bir kere başıma geldi hala aklimda.
Sanmıyorum zaten bağlanmazlarda
Evet korkarım sıkıntı çünkü
Ciddiye bile almaz
Evett
Buluşup görmek lazım
Sen kimsin lannnn
O kadar uzun değil ki malafat