Çok tuhaf bir ilişki yaşıyorum yardım eder misiniz?

Merhaba arkadaşlar öncelikle. 2 ay yazışarak flörtleştiğim (aşığım bu arada) ve sonrasında 3 gün dışarıda buluştuğum kızı 4. buluşmada akşam yemeğine eve davet ettim. Her şey çok güzel gidiyordu fakat öpüştüğümüz ana kadar. Film izlerken öpmeye yeltendim başta, çaktırmadan yüzünü sakladı sonrasında bacağıma yattığı an göz göze geldik o sırada öpüşmeye başladık neredeyse 2 dakika öpüştük fakat öpüştükten hemen sonra gitmem gerek dedi hüzünlü bir şekilde. Ben de anlam vermedim ve gitti. Dayanamayıp aradım ve bana onu öpmek için çabaladığımı, bana öpüşmek için erken olduğunu ve sonrasında bir anda öptüğünü söyledi. İlk defa hayatımda en mutlu hissettiğim bir anda en kötü duruma geldiğimi hissettim. Sabahında günaydın mesajıma dönmedi akşam mesaj attı nerdesin diye. Biraz mesajlaştıktan sonra aradım aradığımda yine biraz soğuk yapıyordu. Bugün aradım yine halini hatrınnı sorduktan sonra akşam görüşebilir miyiz merak ettim falan dedim. İşim var yarın için de bakarız diyor. Neden akşam merak edip nerdesin diye mesaj atıyor ve neden telefonda ve mesajlarda soğuk yapıyor anlamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler..

Çok tuhaf bir ilişki yaşıyorum yardım eder misiniz?