Kadın erkek herkes bir bakabilir mi?

ben 30 yaşındayım 8 aylık bir kızım var bu çocuk hayatımda olan evli benim imam nikahım var kendi ailesi de benim ailem de bu olayı biliyor ki onların bilip bilmemesi umurunda bile değil çünkü ben ailem tarafından psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldığım için 27 yaşında evden gittim beni defalarca geri getirdiler ama sadece anlarsınız ya elalem ne der lafları ben kendi başıma hayatımı kurmuştum kısa geçeceğim ne yapacağım buna ne diyeceğimi hiç bilmiyorum ailemden kurtuldum buna bulaştım genel olarak 3 yıldır hayatımda çocuğum da var dünya güzeli bir çocuğum var resmi nikahlısından 4 tane var ama Allah günah yazmasın yüzlerine bakamazsın ben böyle bir şey yaptım aileme inat yaptım onda da merhamet gördüm beni sevdi evine bakıyor paramı fazlasıyla veriyor ama içimdeki bir şeyi atamıyorum aile olmak istiyorum ben sana asla boşayamam en başından demiştim deyip duruyor ve bu laf beni çok kırıyor üzüyor ama 3 yıl önceki aklımda şu an aklım biri değil ayrıca benden yaşça da büyük ve ben en başından beri ayrılmasını hep istediğimi söylemiştim şine geldi mi zamanla her şey olur deyip işine geldi mi asla ayrılmam diyen bir tipte bana akıl verin ya bu zamana kadar hiç sevgilin bile olmadı ailem yüzünden çok baskı altında yetiştim baba sevgisini yüzünden bu adama kendimi kaptırdım biliyorum. Asla yaptığım şeyi başkasına atmıyorum ama şöyle bir gerçek var ki onların yüzünden oldu aklı fikri yerinde olan bir insan evli ve 4 çocuklu bir adamı asla beraber olmaz olur takılır parası vardır Gezer bir süre sonra ayrılır ama ben bu adamı gerçekten kendimi çok kaptırdm ve çok sevdim öyle paylaşmak istedim aslında mutluyum bir sıkıntı yok onlar biliyor bizim taraf biliyor bu şekilde kabullenildi zaten hayatımdaki insan şehir dışında çalışıyor kendi evine de gitmiyor belki o yüzden bunu kabullenmem daha kolay oldu her gün telefonla konuşuyoruz görüntülü konuşuyoruz kızını seviyor bu şekilde bir hayatım geçiyor. Ne yapmam lazım hiçbirinizi tanımıyorum ama dertle lşmek istedim
Kadın erkek herkes bir bakabilir mi?