Bi çocuk benden hoşlanıyordu, ben de redd ettim, 5 gün önce beni görünce konuşmaya çalıştı, heyecanlandı falan, her şey normaldi, ama eve geldiğimde sanki beni tanımıyormuş gibi yaptı. neyse, instagramda onun erkek arkadaşı bana istek atmş ben de dün ona sordum senin arkadaşınmı bu?
bana istek atmış diye… bana söylediği “evet tanıyorum, kendisine sorsana”.. ben de cevap olarak şunu söyledim. Tanımadıklarmla muhattap olmuyorum. O da “ben ne yapayım? bana neden atıyorsun?” dedi
Ama whatsapp durumlarıma falan anında bakıyo hem de inceliyine kadar. Bazen de bana göndermeli şeyler paylaştığını düşünüyorum, yanılıyo da ola bilirim
Ne demek istemiş bu çocuk bana…? Kısanmışmı? Ya umursamıyormu beni? Ne istiyor benden?
bana istek atmış diye… bana söylediği “evet tanıyorum, kendisine sorsana”.. ben de cevap olarak şunu söyledim. Tanımadıklarmla muhattap olmuyorum. O da “ben ne yapayım? bana neden atıyorsun?” dedi
Ama whatsapp durumlarıma falan anında bakıyo hem de inceliyine kadar. Bazen de bana göndermeli şeyler paylaştığını düşünüyorum, yanılıyo da ola bilirim
Ne demek istemiş bu çocuk bana…? Kısanmışmı? Ya umursamıyormu beni? Ne istiyor benden?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
dengesizdir Engelle gitsin
Kendini agirdan aliyo arkadas herhal burnu havdalardan mi
Adam polis 🥲
tamam iste polisse gormezdeb geliyor seni
Peki ben ne yapmalıyım
Umursuyor ama umursamıyormuş gibi yapıyor
Ona karşı nasıl davranmalıyım?
Kendin ol kasma
kafasi karisik erkekle olmaz net olmasi gerek kiskanmis gibi duruyor ama bilemedim
Engelle gitsin
Neden?🥲
Daha çok büyümesi gerekiyor bir kadınla nasıl konuşması gerektiğini dahi bilmiyor