AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Su an uygun olsa bile ilerleyen süreçte problem olma ihtimali yüksek.
30 yas alti olmamalı bana gore
işerleyen süreçte problem olma ihtimali konusunda emin konuştun. ne gibi problemler?
Emin değil sadece tahmin
20 yaşımdaki isteklerim ve beklentilerimle 30 dan sonraki yasimdaki beklentilerim hayata bakışım cok farkli.
40 yas tam olarak ne istediğini bildiğin bir yaş bana göre ama 20-30 yas araligi oyle degil.
güzel yorumdu gerçekten. yani eğer olmazsa genç bayanın tam olarak ne istediğini bilecek seviyeye gelmemesinden dolayı diyorsun?
Evet tam olarak demek istediğim bu ve bir zaman sonra istedikleri netleşince pişman olma durumu olabilir.
yani iyi refah bir hayatı olduktan sonra nasıl bir pişamlığı olabilirki.. adamda da bir anormallik yoksa
Her sey refah ve normal bir hayat değil ki kimisine göre.
Keske hayatın belli algoritması olsa idi o zaman kimse birbirini aldatmaz, yalan soylemez, bir ilişkiye evliliğe başladığı guzel duygular ile devam ederdi edebilirdi..
Msjlarınızdan sığ biri olamadığınız belli. Mantık ve doğru her zaman çalışmayabilir diyorsunuz. Beklentiler duygulara göre, duygularda yaşa ve döneme göre değişebilir yani? Bir benzetme yapmak gerekirse; her kapak her tencereye uymayabilir, Uysada içindeki kaynamaya başlayınca tutmayabilir..
Belli yaslarda duygu ağırlıklı karar verilirken daha sonra mantik duyguyu bastirabilir yukarıda dediğim gibi ne istediğinin tam bilinmediği yaşlarda hayatın devami etkileyen kararlar cok riskli.
Evet yukarıdaki yorumunuza katılmakla beraber objektif bir şey söylemek imkansız.
sizde böyle bir durum oldumu? yani bahsettiğimiz konuda bir hikayeniz var mı
Hayir olmadi gözlemlerim ve empati ile alakali yapıldı yorumum.
anladım ama güzel yorumlar. Hangi şehirdesiniz
Değil. En az 35 olmalı 20 diyorsun bir de babası yaşındasın çoğunun şaka mısın? Kendine gel moruk
Nasıl yorum bu böyle. insanlara hakaret etmeye mi geldin buraya. senin bu seviyende olan insan ancak 18 yaşında evlenip çocuk yapmayı bilir. eminim okuyup yazmayı bile zor öğrendin
Uygun görmüyorum. Yas beklenti sen 40 yaşında tecrüben fazla kızın istekleri seni bir yerden sonra bunaltir. He tabi istekleri olması normal o yaş aralığında bence sen kendi yaşında takıl.
En dürüstünden söylemek gerekirse daha genç yaş bayan daha hayat ve enerji dolu demek. daha çekici demek. ama oturup mantık çerçevesinde ne kadar konuşabileceğiz oda soru işareti işte
O enerji bir yere kadar götürüyor sonra olmuyor.
Benim yaşıma yakın bayanların hayat enerjisinin ve çekiciliğinin de beklediğim düzeyde olması mümkünmü
Tanisican vakit geçiricen bakican sana uygun mu flört edebilirsin enerjini belli eder zaten.
Doğru. O zaman sizi tanımak isterim
Yani kısmen.
Kısmen? Yani olur tarafı nedir olmaz tarafı nedir sence?
İki tarafın kafa yapısı uyumluysa evet neden olmasın ama işin içinde çıkar ilişkisi varsa tensel, duygusal ya da maddi olarak bu bence uygun olma yolundan çıkıyor
Doğru söylemek gerekirse çıkar ilişkisi olmayan bir dünya yok. Evlilik bile bir çıkar ilişkisi ama dediğin işin içine kafa yapısı uyumu girerse geriye problem kalmaz bence
Aynen öyle
Hangi şehirdesiniz
Olabilir
Peki kız gerçekten severmi yoksa maddi durumundan dolayımı takılır
Takılır sadece
hay Allah. ruhunu ve karakterini sevip aşık olması ihtimali yokmu
Yok maalesef o yaşlar fazla net oluyor
yani net bir şekilde karşılıklı menfaat ilşkisi olabilir öylemi
30dan küçük olmamalı bence
neden?
Çok fazla yaş farkı olmuş olur
Bende onu sordum, fazla diye düşündüğün yaş farkının ne sakıncası olabilir?
Mesela şu an olmasa bile bundan 10 sene sonra sorun olur sen yaşlanmış olucaksın o daha orta yaşlı olucak fikir anlaşmazlığı falan olabilir o yüzden
10 sene sonra 50 olacam. 50 yaş yaşlımı. hayata dair fikirlerim daha olgun ve sağlıklı olabilir. onları aktarmam daha iyi olmazmı. fikir olarak katılamzmı bana diyon
Yaşam tarzınız farklılaşabilir ondan sorun yaşayabilirsin ama tabi sana kalmış
Aslında ben direkt 20 ye 40 diye düşünmemiştim. Ama diyorsunki 30 yaşındaki biriyle 50 yaşındaki birinin yaşam tarzı aynı olmaz öylemi
Değil.
neden uygun değil
30+ üstü uygundur. 20li yaşlara no!
çok keskin karar. 25’de mi no? :)
aşkın yaşı vardır. 25le kendinizi uygun görmeyin
40 yaşındaki dede diyorsun yani? hatta aşık olamayacak olunamayacak kadar yaşlı diyorsun öylemi? :)
beyfendi 40 yaşınızdasınız 20 yaşındaki kızlarımıza o gözle bakmayınız bi zahmet. 30 yaş üstü hanımefendilerimizle birseyler düşünebilirsiniz. Siz anlamak istemiyorsunuz orası ayrı