Flörtte fren yapmalı mıyım?

Neredeyse görücü usulü bir kızla tanıştık, kimyamız çok iyi uydu, muhabbeti sarıyor durmadan saatlerce konuşabiliyoruz. tek sorun şu 3 günde bu hale geldik, ha ben memnunum ama yinede herşeyin çok iyi gitmesi beni huzursuz ediyor. beni ailem onuda akrabaları destekliyor uyumlusunuz diyorlar ama dediğim gibi çok hızlıyız bu arada ilk kez bir kız ile flört ediyorum, 28 yaşındayım bu tecrübemin olmaması sizi yanıltmasın daha önce açılan kız çok oldu ama uğraşamam deyip reddetim. yani sorun konu başlatmak utanmak çekilmek falan değil sorun çok hızlı gitmemiz ve tecrübesiz olmam, ona sorduğumda sıkılmıyorum iyiyim falan diyor ama içim rahat etmiyor yardım lazım konuşmayı azaltmalımıyım. böyle konuşmak oda memnun bende memnunum o ayrı ama işte ne biliyim patlıcakmışım gibi hissediyorum akşam iş çıkışında oturup konuşuyoruz gece 4 e5 e kadar konuşuyoruz sıkılmıyoruz hiç, ne yapsam bilemedim ya zorluyormuyum acaba falan.. aman işte sorun 3 günde kusursuz olduk baya uyumluyuz ama çok hızlı gitmemiz biraz sıkıntı, konuşuyoruz çok hızlıyız frenleyelim diyoruz hop yarım saat sonra yine başlıyoruz, akıl verin tecrübeli arkadaşlarım yol yordam lazım, evlilikten falan korkmuyorum hatta hemen evlenebilecek kapasitedeyim çocuk istiyorum zaten.

Güncellemeler
+1 yıl
evet arkadaşlar 1ayı geçirdik ufak tefek tartışmalarla, şimdi kız beni seviyor bundan emin oldum (itiraf etti) artık bu arada fren falan yapmadım daha da hızlandık 1 aydır neredeyse hergün görüşüyoruz ve sıkılma olayımız yok tam tersine artık hep görüşmek istiyoruz birlikte evlilik hayalide kuruyoruz, görüşmeyince sinirleniyoruz , gel gelelim içimdeki huzursuzluk hissini götüremiyorum hala onunla mesajlaşınca falan rahat etmiyorum ama yüz yüze çok iyi geliyor, güvensizlik değil herşeyimiz ortada
Flörtte fren yapmalı mıyım?