Kızlar bu sorum size kız arkadaşımın kafa yapısını çözemedim?

7 aydır tanışıyoruz daha önce nişan bozmuş ve zor dönemden geçmiş genel olarak kimseye güvenmeyen birisi korkuları oldugunu belirtmişti akrep burcu kendisi bir çok özelligini taşıyor dik başlı hatalarını kabul etmez daha suçlu iken kendini haklı görür tanıştık tanışalı ilgisi odagı benkem birden buz gibi yabancı birisi oluyordu devamlı böyle bi sıcak ilgili bi soguk umursamaz kendinden hiç bahsetmez genelde ailesi ablası vs. duygularını ifade etmez ne seviyorum ne sevmiyorum der sosyal medyada kafa yapısı takıpcı cok olsun paylasımlara begenı yorum cok olsun kafasında ve ılgılı yorumları seven birisi ama realde kimseyle işi olmayan birisi. aşırı effectli nadir kendi resmini paylaşır real haliyle alakasıda yok özgüven eksikligi var gibi. bu huyundan dolayı sıcak soguk belirsizliginden dolayı bazı zamanlar tartıştıgımızda o konuyu açma bu konuyu kapat sorunlarım var tarzı hep kaçamak cevaplar verir ve mesaj atmayınca silerdi numaramı en son tartıştıgımızda engelledi ve 1 ay sonra 1-2 defa aradıgımda hep meşguldü sonra sms attı ve geçerli mazereti vardı anlayışlı hak veren ve duygularını ifade eden birisi olarak dönmüştü ilgisi odagı bendim ve buluşma istedim kabul etti normalde geçiştiren buluşmayan birisi. buluştuk tüm gününü bana ayırdı sıcak kanlı iyi birisiydi elimi tuttu bulusma ortası güzel gün geçirdik sonrası kalbin herşeye bedel önüme bakmak ıstıyorum cok degerlisin vs yanından hiç gitmek istemedim derken ertesi gün aşkım dıye mesaj atıyor sonra aşkımı kesiyor 2-3 hafta iyiyken sonra yine umursamaz soguk kafasına göre davrandı ve kabullenmedi suçlu ben oldum yine kafada kuran.

tatile gidince telefona pek bakmıcam haberin olsun vs diyordu tartıştıktan sonra bende kendimde gitsin kafasını dinlesin sakin kafa dönünce konuşuruz dıyordum ve 6 gün sonra numaramı sildi alındım ve onur gurur kırıcı bi hareketti bende yazmadım bidaha.
46 47 gündür konusmuyoruz ve fb da grubu var orada grup sohbetınde eskı erkek arkadaşıyla muhattaplıgını gordum canım sıkıldı ve grubundan felan heryerden cıkıp sildim bunu 1.5 ay geçmiş aradan ve geçen bana beni silecek kadar ne kusurumuz oldu dıye mesaj atıp silmiş gördüm tabi bende cvp verdim peki benim sana benim numaramı sılecek kadar ne kusurum oldu dedim seven deger veren el üstünde tutan kişiyi bi anda yokmussun gıbı siliyorsun derken ben seni burdan silmedim silecek olsam ben silerdim merak etmedin yazmadın indinmi bindinmi demedin döneli günler olmuş döndünmü demedin yazmayan birini silerim tabi demiş daha kendini haklı cıkarma peşinde sen beni tatile gdip 6 gün sorna silersen istemiyor gibi bende yazmam daha bendenmı mesaj beklıyorsun bencilsin sen dedim. oda dıyorkı bencıl olan sensın kendını dusunuyorsun hep bende kusur arıyorsun vsvsvs. amacı ne yenımı aklına gelmişiz.. Ağustos 15 de tatile gitti Ağustos sonunda döndü 3 gün önce yazdı bana. daha sana yazmam ben senle konusmam ben aklımda olmadıgın kesin vsvs rest çeker gibi yazıyor.

Kızlar bu sorum size kız arkadaşımın kafa yapısını çözemedim?