7 aydır tanışıyoruz daha önce nişan bozmuş ve zor dönemden geçmiş genel olarak kimseye güvenmeyen birisi korkuları oldugunu belirtmişti akrep burcu kendisi bir çok özelligini taşıyor dik başlı hatalarını kabul etmez daha suçlu iken kendini haklı görür tanıştık tanışalı ilgisi odagı benkem birden buz gibi yabancı birisi oluyordu devamlı böyle bi sıcak ilgili bi soguk umursamaz kendinden hiç bahsetmez genelde ailesi ablası vs. duygularını ifade etmez ne seviyorum ne sevmiyorum der sosyal medyada kafa yapısı takıpcı cok olsun paylasımlara begenı yorum cok olsun kafasında ve ılgılı yorumları seven birisi ama realde kimseyle işi olmayan birisi. aşırı effectli nadir kendi resmini paylaşır real haliyle alakasıda yok özgüven eksikligi var gibi. bu huyundan dolayı sıcak soguk belirsizliginden dolayı bazı zamanlar tartıştıgımızda o konuyu açma bu konuyu kapat sorunlarım var tarzı hep kaçamak cevaplar verir ve mesaj atmayınca silerdi numaramı en son tartıştıgımızda engelledi ve 1 ay sonra 1-2 defa aradıgımda hep meşguldü sonra sms attı ve geçerli mazereti vardı anlayışlı hak veren ve duygularını ifade eden birisi olarak dönmüştü ilgisi odagı bendim ve buluşma istedim kabul etti normalde geçiştiren buluşmayan birisi. buluştuk tüm gününü bana ayırdı sıcak kanlı iyi birisiydi elimi tuttu bulusma ortası güzel gün geçirdik sonrası kalbin herşeye bedel önüme bakmak ıstıyorum cok degerlisin vs yanından hiç gitmek istemedim derken ertesi gün aşkım dıye mesaj atıyor sonra aşkımı kesiyor 2-3 hafta iyiyken sonra yine umursamaz soguk kafasına göre davrandı ve kabullenmedi suçlu ben oldum yine kafada kuran.
tatile gidince telefona pek bakmıcam haberin olsun vs diyordu tartıştıktan sonra bende kendimde gitsin kafasını dinlesin sakin kafa dönünce konuşuruz dıyordum ve 6 gün sonra numaramı sildi alındım ve onur gurur kırıcı bi hareketti bende yazmadım bidaha.
46 47 gündür konusmuyoruz ve fb da grubu var orada grup sohbetınde eskı erkek arkadaşıyla muhattaplıgını gordum canım sıkıldı ve grubundan felan heryerden cıkıp sildim bunu 1.5 ay geçmiş aradan ve geçen bana beni silecek kadar ne kusurumuz oldu dıye mesaj atıp silmiş gördüm tabi bende cvp verdim peki benim sana benim numaramı sılecek kadar ne kusurum oldu dedim seven deger veren el üstünde tutan kişiyi bi anda yokmussun gıbı siliyorsun derken ben seni burdan silmedim silecek olsam ben silerdim merak etmedin yazmadın indinmi bindinmi demedin döneli günler olmuş döndünmü demedin yazmayan birini silerim tabi demiş daha kendini haklı cıkarma peşinde sen beni tatile gdip 6 gün sorna silersen istemiyor gibi bende yazmam daha bendenmı mesaj beklıyorsun bencilsin sen dedim. oda dıyorkı bencıl olan sensın kendını dusunuyorsun hep bende kusur arıyorsun vsvsvs. amacı ne yenımı aklına gelmişiz.. Ağustos 15 de tatile gitti Ağustos sonunda döndü 3 gün önce yazdı bana. daha sana yazmam ben senle konusmam ben aklımda olmadıgın kesin vsvs rest çeker gibi yazıyor.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kanka kız duygusal boşlukta ve mental bir buhran geçiriyor. Muhtemelen ayrıldığı nişanlısı da hâlâ aklında. Dengesiz tavırlar, gelgitli davranışlar, ne istediğini bilememe vs vs hepsi bundan. Bu onu iyi ya da kötü birisi yapmaz. Ama kesinlikle sevgili olunmayacak birisi yapar (en azından şimdilik). Uzun bir süre iletişimi kesmeni ve görüşmemeni tavsiye ederim. Kız toparlanırsa ve işin olacağı varsa olur. Yoksa da sen etkisini üzerinden atmış olursun zaten. Şimdi görüşmeye devam edersen olan sana olur
başından beni güven problemim var dedi korkularım var dedi zaman dedi akışına bıraktık ve her koşulda sevgimi hissettirdim degerimi gösterdim ve güven konusunda elimden geleni yaptım net ve şeffaf oldum hep sıcak soguk gel gitli kendisi davrandı ve haklı iken bile yinede vijdan yapıp özür diledigim konular bile oldu ama duygularını ifade etmiyor ne gel ne git diyor kafasına göre davranıyor hep bi bahane üretiyor. bi buluscagımız gun kendınden bırseyler paylasır oldu ne blm kısısel seyler ıste ne gıyıyım ne seversın resım atmalar elbısesının su bu oncesı gunaydın naber ıyıyım calısıyom soyle boyle aılesınden acarsa konu okadar. muhattap oldugu eskı erkek arkadası dedıgım nısan bozduktan sonraki konustugu bılmıyorum bı aıle dostu cok onceden bana demıstı kı sorunları var gecmısıyle yasayan bırı kalbı duzgun kalbınde kotuluk olmayan bırı cıddı dusunmez vs tek dogrusu begenı lıke ılgılı yorumlar hosuna gıdıyor zor bı kız kımseyle ısı olmaz kımseyle bulusmaz gorusmez demıstı su an zaten hep vıjdan yapıp alttan alan bendım bu sefer sert tepkı gosterınce yazmayım dedım ama duramadım dıyıp sonrası oyle yazmıs bana işte. yanı yenımı farkına varmış sildigimin aradan kaç zaman geçmiş. ve yazdıgınıda hemen geri silmiş
Tamam anlıyorum dediklerini ama dediğim gibi kız duygusal boşlukta ve bunalımda. şu an değil sen bir başkasıyla dahi olsa sağlıklı olmaz. Yaptıkları seni de baya yıpratmış, yormuş ve kafanı karıştırmış. Ayrıca önceliğin kendin olmalı hayatta. Sen kızla iletişimi kes ve uzun bir süre de görüşme. Yüzyüze ortamınız varsa da merhaba merhabadan öteye geçme. Hem sen kendini toparla hem de o. Sonrasında ne olacağını zaman gösterir
yüz yüze bi muhattaplıgımız yok anca yanı sosyal medya su an ordanda sıldım zaten pazartesı oyle yazdı bende hıc alttan almadım ben haklıyım ama ona gorede o haklı aklınca ben kendimi haklı gosterıyormusum hep ben haklıymısım onda kusur arıyormuşum vs kafasında. bencilmişim vsvsvs işte su an zaten ben yazmıyorum aramıyorum sormuyorum oda zaten dik başlı birisi kendide o gün zaten bana yazmıyana merak etmıyenı sılerım bende yazmam yazcagımı sandıysan yanılmışsın gibisine yazıyordu. kendi haline bıraktım. cnkı hatalarının farkına varmıyor daha kendını haklı cıkarıyor kendisinede söyledim ben yapıcı taraf oldukca sen yıkıcı taraf oldun zaten verdıgım degerin 3 de 1 ini veriyor olsan bu noktada olmazdık dedim. yok ben zaten ılk gune bakarak su an ıyıyım sıkıntı yok taki o sagdan soldan cıkıp yazana kadar kafama oturan şey yani onca şeye ragmen %100 ben haklıyken daha bencil olan suçlu olan benmişim gibi konuşması. bide zaten bundan sonra konuşmam senle aklımda olmadıgın kesin vs vs dik dik konuşmaları.
No contact uygula.
knka no contact araştırdımda çok kafa karıştırıcı kısa ve öz açıklarmısın :D
Hiçbir şekilde iletişime geçme, temas kurma. Sosyal medyadan stalk bile yapma. Onunla ilgili şeyler düşünmemeye çalış vs vs
şu an zaten onu yapıyor gibiyim 1.5 ay boyunca hiç bir şekilde iletişim kurmadım yazmadım. o yokmuş gibi davrandım kendi yazdı yanı bundan sonra yapacagım tarifede o zaten cünki umudum yok onun ıcın mucadele edecek birşeyimde yok akışına bıraktım zaten yazsam konussam orta yolu bulsak bile yıne aynı olacak o yüzden iletişimi 0 a indirdim belki birşeylerin farkına varır belki varmaz nasip kısmet.
Aynen bu şekil. Aylar sonra dönerse de karşında aklı başında, düzgün ve net bir kız olmadığı sürece reddet geç
zaten su dakkadan sonra güvenmem ve inanmam ondan alttan almadım. bana net açıklayıcı ve kararlı bi şekilde gelirsede ona diyecegim tekrar aynı olmucagın ne malum aynı davranmıcagın ne malum güvendigim inandıgım yerden vurdun sen beni kanıtlı kendini bende bi düşüneyim dicem. azda sen mücadele et dicem
Bence deme. Senin bu söylediklerini kendi düşünüp yapmıyorsa hiç yapmasın. "Biraz da sen çabala" demek yerine çabalıyorsa şans vermek, çabalamıyorsa yol vermek en doğrusu
gözümde umutsuz vaka valla öyle bir izlenim görmedim çabalıcak olsa 7 aydır verdigim mücadele emek sevdi degerin karşılıgını gösterirdi. belirsizlik yerine en kötüsü bi açıklama yapardı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!