Kadını anlayamadıkları için o kadar çok trip de atıyor kadınlar yani😏😏😏
Yabancı erkekler ilişkide çok romantik
Kadını anlayamadıkları için o kadar çok trip de atıyor kadınlar yani😏😏😏
Yabancı erkekler ilişkide çok romantik
Yabancı kadınlar anlaşılmak için özel gayret göstermiyor gizemli hareketlerde bulunmuyor yani gayet netler tripleride yok, o yüzden erkekleride romantik olması doğal fakat siz hiç yurt dışına çıktınız mı bilmiyorum. Yabancı erkekler hiçte öyle bahsettiğiniz gibi romantik falan değiller size öylesi denk gelmiş olabilir. Fakat yabancı erkekler için kadınlar sadece cinsel objeden ibaret evliliklerinde bile kıskançlık diye bir olay yok adamların. Yabancı kadınlar tam aksine türk erkeklerini romantik buluyor😂 Yabancı erkekler ise türk kadınını fazla nazlı ve çok aşırı sahiplenici ve kapalı kutu olarak değerlendiriyor
Türk kızı olması gerektiği kadar açık olmaz, erkekten zihin okuma becerisi bekler, sonra da "Türk erkeği kadınları anlamıyor ühü ühü". Anlaşılmaz olmayı, erkeğe bulmaca çözdürmeyi marifet sanıyorsunuz. Ne istediğiniz belli değil, bir gününüz bir gününüzü tutmuyor. Romantik erkek değil, öküz erkek seversiniz. Romantik jestler, sürprizler yapan erkek bir süre sonra gözünüzde değerini kaybeder. Oysa ilişkinin sağlığı için benzer jestleri, sürprizleri görmek erkeğin de hakkıdır.
Kültür, kültür, kültür, aile terbiyesi ve toplumsal yaşam... Ne yazık ki bütün mesele bu her zaman dediğim gibi yeni yürümeye başlayan erkek çocuğa çikolata karşılığında pipi göstermesi istenirse kendini Eros zannederek büyür ve sonuçta bu tip erkek ortaya çıkar.
Hepimizi aynı kefeye koymayın. Ayrıca bu işin kadını erkeği yok. Siz kadınları çok iyi anlıyorum. Ve ona göre akıllıca hareket ediyorum. Karşımdaki kadını mutlu etmek için çoğu erkeğin uygulayamadığı çok özel bir formül geliştirdim.
Cevap
30Cevap
Çünkü odunlar ve karaktersizler.
İyi de yabancıları bu kadar seviyorsunuz da türkü şu dünyada Türkten başka seven kim var ellerinde olsa sana sempatik yaklaşıp kan banyosunda boğar sen ülkene gelen Suriyelilerin arabi nasil istemiyorsan bizlerde onlar için aynıyız
Yanılgılar ve yenilgiler... Yanlış tercihler yüzünden genelleme yapmasan daha iyi olur mesela biraz seçici olabilirsin.
Yabancı kızlar da Türk erkekleri için romantik diyor nasıl olacak?
Evet gerçekten.
Bence sen romantiğini bulamamışsın. Her Türk kadını gibi gidip nerde var buluyorsunuz😅
Yabancı erkeklerle takılman daha mantıklı senin için.
Sen öyle sevdiğin için:)
🤣🤣🤣 siz onları istersiniz ama düğünde Türk erkeklerinin ayağına basarsiniz hahahha
Öyle öyle :) istisnalar kaideyi bozmaz
Kadınlar ne istediklerini söylemiyorlar ki bizim hissetmemizi bekliyorlar
Kısmen haklısın. Havalara giren kendini bulunmaz sanan erkekler de yok değil. Ama sizi tam olarak anlayabilmemiz için daha net konuşmanız lazim
E neden diline Türk erkeklerini doluyorsun :D hadi anacığım yabancıların yanına. Yandan yandan hop hop hop :D :D
Genç nesilde sorun var genelde. 77 - 83 arasında doğanlar bu konuda en iyileridir.
Yabancı kadınlar ise daha kadınsı en azından erkek kankimle konuşuyor gibi olmuyorum :D
Belki de sen kibir budalası bir tipsindir bebisim. Olaya bir de buradan bak
Sen bence herkesi denemeyi bırak, seçimlerine dikkat et.😂
Fake değilsen yurdum erkekleri sana tapar ne diyorsun?
aslında herkes herşeyi çok iyi anlıyo sadece uygulamak işlerine gelmiyo
empati yok erkeklerin çoğunda anlama çabası yok
Mesela Rusya'da Rus erkekleri kadını köpek yerine bile koymuyor bunu neden söylemiyorsun
Sana ilişki uzmanı olan ben anlatayım gelirsen
Söylediklerini üstüme alınmıyorum 😄
Küfür edecem de neyse
Romantik bizde yapariz
Yabancı kadınlar ilişkide çok anlayışlı.
siz denk gelememişsiniz :)
Bilmem zenciler gibi digiliz
Anlamadığımız i nerden cikardin
Sen yabancılarla şu taraftan devam :))
Yurdum kadınları çok anlıyor sanki..
He arkadaşım he tam dediğin gibi.
Yallah suriyeye
Romantik erkek ne ya kız gibi
Kızlar dan kaynaklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?