oda yazmadı zaten
İçimde nerdeyse bişey kalmadı zamanla
Merak edenler vardır diye söyleyim dedim
Bunaldım deyi yine tekrar olur
Karışırsin en ufak seye deyip
Son tartışmada sinirlenip takipten cıkmam bile soguttugum kız arkadaşıma 2 gündür asla tekrar olmayacak desemde ikna olmadı
şu an 2. gün extra bişey yazmadım sessizlikteyim
Sizce geri ararmı
Evet bunakttım ama seviyorduk karışıklı 1 şanş zormu bukadar
Bazen ikinci bir sanş vermek, ikinci kez aynı şeyleri yaşamaya sanş vermek oluyor. O yüzden her zaman için ilk şansın değerini bilmemeliyiz.
Biraz uzak kal. Bu kadar bunalttıysan, sürekli yazıp daha çok bunaltma. Biraz kendini dinlesin, aynı şekilde sende öyle. Belli bir zaman geçtikten sonra tekrar denersin.
Şöyle sonuçta ilk kez bir bitiş var ben herşeyin farkındayım
Evet bunalttım özürde diledim
Ama ilk günden beri olan bir olsy değil
Benim stresli oldugum son 1 ayda oldu
Oda biliyor bunu aslında ama odaklanmış evet sessizliğe büründüm artık
Yani her ilişkide olur böyle şeyler. Zamana bırak şu an üzerine gitme bence. Daha yeni ayrılmışsınız sonuçta belki sana olan sınırı öfkesi henüz geçmemiştir o yüzden bence hemen mesaj atıp sinir falan etme derim kızı. Siniri geçince zaten sana kendisi geri dönüş yapacaktır diye düşünüyorum ben. Acele etme yani zamana bırak.
1.5 gün çabaladım
2 gün once tamam artı k benlik bişey yok
Adım geleceksen senden artık deyip
Kapattık.
Sessizliğe büründüm
Belki en başta çok yazmasaydım ters etki olurdu
İnsan anlık işte korkuyor gitmesin diye
Bence korkma kimse gitmesin etmesin diye. O kadar çokta üzerine titreme derim. Ne kadar çok üzerine titrer değer verirsen senden o kadar uzak durur.
Evet öyle.. 1 kere hatanı anlayıp ozur dilersin hadi 2
3. dude direk kesiyorsa
Susup beklicen
Hayırlısı bakalım
Barışmayı düşünüyorsun da aynı şeyi tekrar yaşayabilir misin onu da aklına getir. Çünkü yaşanacak ikinci defa ayrılık muhtemelen seni sarsacaktır üzecektir. Eğer çoğu noktada anlaşamadığın durumlar varsa bence hiç barışmaya kalkma.
Sorun bu anlaşmayacak bi sey yok.. farkına vardım stresli dönemde bunalttım. Özür diledim
Olmayacak dedim tekrar
istemiyorum dedikten sonraki
Ama 2. gün halen dönmedi
Soğudu gitti galiba
Cevap
3Cevap
Seven kızar tamam bunalir ama o kısa sürer. normalda ortamı çok olan bunalir. sevseydi çok surmezdi bu ayrılık. demekki senden soğumuş başka diyicek Bi şeyim yok üzgünüm. buna özür diledimde diyosun halimide biliyo niye böyle olduğunu diyosun. bence fırsatı bahane yapty.
Bence korku ve soğukluk oluştu
İlerde ufak seylerden bişeyler çıkar diyordu
Ne kadar olmas desemde
Oraya odaklanmış
Kardeşim biraz imla noktalamaya dikkat etsen. Tam anlaşılmıyor anlatmak istediğin
Sovecem olmaz nasil diyom yedek canta sandin kizi git isine arkadas okizi Rahat birak huy huyundan vazgecmez mumkunse bayanlarla konusma.
Sen ne yaşıyorsun teyze? akraban mı
Ne biliyorsunda hakaret vari konuşuyorsun sen kimsin
Okum kıtlığı algılama sorunu var sende git tedavi ol
bulanmış sa işin zor
Unut
Gidiyor zaten akıldan ilk 2gunku gitmesin yok
Ama dönermi
Sanki tanımadığım biri oldu 2 günde 2 tartışmada
Türkçe öğren bi önce
Bir sürpriz yapmak ta yarar var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?