Sevgilim 1 aydır ulaşamıyorum kimse bana cevap vermiyor sizce neden?

Sevgilimle sosyal medyadan tanıştık ve yaklaşık 11 aydır sevgiliyiz bir ay önce bana hiçbir şey söylemeden gitti 35 gün sonra geri döndüm dinlerimiz farklı olduğu için beni terk etmek istemiş ama bensiz yaşayamayacağını söyledi ve geri döndüm Ben de ona bir kaç hafta işgence yaptıktan sonra affettim bir şey söylemeden gitmişti beni ablasıyla anneleri ile tanıştırdı hepsinin telefon numaraları bende var ama bu son bir aydır telefonu bozulmuş ne WhatsApp'a giriyor ne Facebook'a ne ınstagram'a aradığımda telefonu kapalı ben de ablalarına mesaj attım biz evliyiz dediler onlarla aynı yerde yaşamıyoruz dediler ama merak etme o iyi dediler sonra ben annesine mesaj attım annesi okuma yazma bilmiyormuş ama bir mesajıma cevap vermedi sadece görüldü attı yani kısacası çocuğa bir aydır ulaşamıyorum sizce gerçekten telefonu mu bozuldu ne oldu geri gelir mi Instagram'da olsun WhatsApp'ta olsun Facebook'ta olsun her yere de beni paylaşmış onun kuzenleri ve arkadaşları beni tanıyor en yakın arkadaşı bana aşık olmuştum bu yüzden araları bozuldu yani ciddi düşünüyorduk ve bu arada çocukla dinimiz farklı çocuk Pakistan'da yaşıyor ve Hindu
Sevgilim 1 aydır ulaşamıyorum kimse bana cevap vermiyor sizce neden?