Sizce de iğrenç bir first date değil mi daha kötüsünü yaşadıysanız bana yazın?

10 yıllık okuldan arkadaşımın bi arkadaşıyla sosyal medyadan ekleştik yazıştık işte ortak noktalar hobiler var diye arkadaş olalım dedik. Plan yaptık sinemaya gidelim diye ben de ilerisi için evin uzak bizde de kalırsın filan gibi laf ettim iyi niyetli kız direk ilk buluşma sizde kalayım dedi. Neyse buluşacaktık son anda şarjım bitiyor diye iptal etti ben de tamam dedim sonra yüz kere aradı yok tamam geliyorum diye sonra geldi sarıldı öpüştü benle geç geldi bi de. Hep şikayet etti of çok uzak bi daha asla gelmem etmem şu bu diye. Neyse hep söylenen suratsız mutsuz bi tipti. Hep bana çok rahatsız edici sorular sordu sonra ne alsam ben de yiyim mi diye yedi ve bana kendi hiç ikram etmedi. Sonra eşyalarımı alıcam tuvalete giricem diye beni 2-3 kez bekletti arabaya bindik evime gittik böyle çok rahat laçka davrandı odalara girdi gürültü yaptı aile evi olmasına rağmen uyardım filan birkaç kez böyle sert konuştum. Neyse pijamam yok diye pijama istedi sabah uyandı odama çat kapı gelmiş gelme hastasın gezme evde odanda bekle çıkarız annem istemiyor hasta insan hassas dedim. Sonra kahvaltı yapmayacak mıyız diye bi triplere girdi yok ben işte yapıyorum seni arabana bırakırım dedim. Hep surat astı tavır yaptı hem anneme hem bana teşekkür bile etmedi hiç o kadar evde kaldı oda tuvalet verdik. Sonra da inerken kapıyı sert çarptı. İğrenç biriydi yani. Doktor filan bi de.
Sizce de iğrenç bir first date değil mi daha kötüsünü yaşadıysanız bana yazın?