Aşk İlişkileri Erkeğin cilvelisi mi yoksa zeki ve dominant olanı mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Yoksa zeki ve dominantini mi tercih edersiniz? Cilveli erkek herzaman iyidir Erkek dedigin agir olacak Zeka ve libido en sevdigim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl temasi seven biri bence cilveli oluyor:) Erkeğin cilvelisi mi yoksa zeki ve dominant olanı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
messi0220 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Erkek dediğin ağır olur yeri belliolur ne istediğini bilir cilve naz trip kadınlara has özelliklerdir. 😇 0 0 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Zeki olsun ya cilveli adam mı olur rahat dursun sevmem ben öyle 0 0 Yorumla
Ancell Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ya erkeğin cilvelisi de teiplisi de boş. Bence erkek erkek gibi davranmalı 0 0 Yorumla
barışş34_ Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Peki sen hangisini seversin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Erkek dediğin ağır olur yeri belli
olur ne istediğini bilir cilve naz trip kadınlara has özelliklerdir. 😇
Zeki olsun ya cilveli adam mı olur rahat dursun sevmem ben öyle
Ya erkeğin cilvelisi de teiplisi de boş. Bence erkek erkek gibi davranmalı
Erkek dedigin agir olacak
Peki sen hangisini seversin
Erkek cilve?
Zekâ ve dominantim sen nasıl seviyorsun