Kişilik & Karakter Özgüvenli erkek mi yoksa çekingen erkek mi? Ozge341 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Özgüvenli erkekler çok hızlı karar verip yanlış hareketler yapıyormuş gibi geliyor bana siz ne düşünüyorsunuz? Özgüvenli Erkek Çekingen Erkek Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Özgüvenli erkek mi yoksa çekingen erkek mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. kızlar öz güvenli sever 0 0 Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Özgürce kesin 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çekigen erkeği seçen kız olacağını sanmıyorum 0 0 Yorumla
Bwrak Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Özgüvensiz al da hayatın zindan olsun vırrık seni 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. özgüvenli 0 0 Yorumla
askadami2543 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çekingen kiz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kızlar öz güvenli sever
Özgürce kesin
Çekigen erkeği seçen kız olacağını sanmıyorum
Özgüvensiz al da hayatın zindan olsun vırrık seni
Baskın lider ruhlu severler
özgüvenli olsun
özgüvenli
Çekingen kiz
İkiside sorunlu