Durup durur iken ağlamak, olur olmadık şeylere ağlamak sıkıntı yaratır tabii ki de ama erkek olsun kadın olsun eğer ki gerçekten ağlıyor ise ya çok üzülmüş ve kırılmıştır, ya da çok mutlu ve mesuttur. Yani yerinde ağlamak duygunun tepe noktasıdır. Bunu anlayamayan aşk oyunundan derhal çıksın...
Yaş oldu 53, elbette boşa geçmedi bunca sene. Gördük, yaşadık ve öğrendik bir çok şeyi. İhaneti de biliriz, şahadeti de. Aşktan yanmayı da, yanıp, kül olmayı da bilirim. Günlerce ağladığım da oldu kahrolurcasına, çok mutlu olup havalar da uçmayı da gördüm. Adamım ben adam. Gerisi teferruat hanfendi... Bu rumuzun arkasında ki kadını merak ettim. Huzurlu yürek mi gerçekten?
öncelikle bunu söyleyince abazalar bala üşüşen sinek gibi üşüşüyor ama 3 ay önce eşimi kaybettim metal olarak iyi değilim evet bu yüzden ki yüreğim hüzünlü
Geçmiş olsun, başınız sağolsun. Seviyor ve iyi anlaşıyor olduğun biri idi ise de gerçekten çok ama çok zor olmalı geriye bıraktığı hayat... Allah sabırlar versin... Üzüldüm şimdi...
Ağlayan kadınlardan nefret etmek mi. Hayır bizzat o kadına yardımcı olmaya çalışırım bu kim olursa olsun, ki ben düşmanımın bile ağlamasına kıyamayan biriyim maalesef bunu kendime görev bilirim. O kadını mutlu edene kadar yüzü gülene kadar uğraşırım.
Neden nefret edelim ki? Kadınlar genel manada erkeklere göre daha duygusaldır. Daha doğrusu duygularını daha net belli eden ve gösterirler. Ağlamak da gülmek de insan doğasında vardır. Bu yüzden bence normal. Tırnağım kırıldı diyip ağlamıyorsa bence sorun değil
Su hayatta bir sey ogrendiysem o da asla bir erkegin yaninda aglamamaktir. Asla asla asla asssslaaa cunku seni kucuk görüyorlar aciz goruyorlar. Nefret edip etmemeleri kimin umrunda bir erkege aciz gorunecegime ölürüm daha iyi
Sebepsiz yere yanı erkege göre sebepsiz ahlıyorsa nefret ederim. Lisede ağlayarak notları yükselten kız aklıma gelir hep o aglayarak 1. Oldu ben ikinci olmustum
Yok canım karakterle alakalı. Sulugöz olmasını istemem de nefret de etmem yani yargılamam da duyguları çabul boşalıyor demek ki. bem ağlayamam mesela boşlatamıyorum içimi