Terk edildim, pişman olur mu? Olması için ne yapmalıyım?

Öncelikle ben sevgisini çok belli eden emek veren gerekirse sevgilisi ile barışmak için ayağına kadar giden yüzlerce mesaj atan açmadıkça arayan bir kızım. Çok temiz sevdim çok belli ettim son zamanlarda zaten iyice uzaklaşmıştık. Benim bu aramalarımın mesajlarımın onu bunaltıcını söyledi defalarca. Bu gün kız ekledi çıkart dedim hoşlanmıyorum çıkartmadı. Üstüne restine kalp attım onları kaldırdı. Kızdım yine bir sürü mesaj attım hayırlısı bu tarzı yazdı Sevgilim beni terk etti artık yapamadığını söyleyerek bitirdi. Beni sevmiyor musun duygularım bitti mi dediğimde nötrm dedi ama yapamayacağını söyledi ve bitirdi. Çok sevdim çok mesaj attım çok kıskandım çok sahiplendim muhtemelen bunlardan bunaldı. Her yerden sildi beni Geri döner mi pişman olur mu? Pişman olması için ne yapmam gerekiyor?

bu sabah yani ayrılığın ertesi günü sabah arama gelmiş muhtemelen yanlışlıkla aradı tepki vermedim.

Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimle ayrılalı 5 gün oluyor. 3.5 aylık bir ilişki hep benim attığım adımlar ama en son ayrılmamızda ben adım atmadım tabi. 4 gündür tonla kız ekleyip çıkarttı bi 200 e çıkıyor bi 160 a iniyor bi 180 bi 150 deli gibi en son da hesabını açmış. Benden ayrılan o beni her yerden silen de o. Ben tepkisiz kaldım sadece bu kez hiç bir mesaj ya da arama yapmadım. Erkekler bu tavırlar neden olabilir?
Terk edildim, pişman olur mu? Olması için ne yapmalıyım?