Ne diyebilirim? Hem pişman edip hem döndürebilirim?

1 haftalık sevgilimle geçen çarşamba ayrıldık. Kendisiyle komşuyuz. Çarşamba günü arkdaşım geldi misafirliğe yatıya kalacağı belli değildi sonra yatıya kalma kararı aldı. Bende bunu sevgilime söyledim. O da dedi ki ben seni bekliyorum sen niye yatılı misafir kabul ediyorsun dedi. Ben de, beni bekliyordun madem aradığında söylebilirdin ben nerden bileyim beni beklediğini falan dedim. Sonra uzatmanın anlamı yok ben 2. seçenek olamam dedi. Gitti. Bugüne kadar hiç konuşmadık. Bugün çok kısa bey ve hanım şeklinde hitap ederek konuştuk. kendisi benden yaşça büyük birisi de neden böyle bi çocukluk yaptığını anlayamadım. Ben onu seviyorum barışmak istiyorum. Kendimi onun yanında rahat hissediyorum. O da benim yanımda huzur bulduğunu söylüyordu. Ama çok da özlemiş izlenimi vermek istemiyorum. Suçu olan o. Ne diyebilirim?

Güncellemeler
+1 yıl
Böyle aptal bi sebepten dolayı aramızın açılmasını anlamıyorum. Her fırsatta e tamam uzatmayalım demenin sebebi ne? Ben evimi kalbimi açtıysam elini tuttuysam böyle gitmene izin vermem. Bilgim dahilinde bile olmayan şeyler için yok sayıldığını iddia ediyorsun. Bunun saçmalık olduğunu sen de biliyorsun falan desem çok mu uğraşmış olurum
Ne diyebilirim? Hem pişman edip hem döndürebilirim?