Erkeğin kadınlardan beklentileri nelerdir?

Zeka
Güleryüz
Şehvet
Kendine güven
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkeğin kadınlardan beklentileri nelerdir?

Seçeneklerin hepsi ve şu da vardır saygılı, ilgili, sevgisini değerini bırakmayacak ve dış görünüş olarak da sporu seven veya zayıf olması gerekir, bir de bakımlı olması
Bende spor yapan kendime bakan biri olduğum için böyle birini istemem normal
Ya offff bırakın artık bunları ya gerçekten seven birisi düşünün onun için ölmeyi göze almış birisi gözlerinin içine bakınca gözleri parlıyor sevgisiyle nefretiyle iyi yönüyle kötü yönüyle hep seviyor bütün hatalarına rağmen seviyor 7 sene değil bir ömür boyu beklemeye rağzı birisi bunun adı aşktır işte çıkar menfaat olmayan yerde aşk vardır bir kadını bir erkeği cinsel obje olarak görmeyen kişi aşkı bilen kişidir aşk nedir biliyormusun aşk iki insanın göz göze gelmeyiyle oluşur aşk budur o zaman sen acaba bunun kriterleri nedir diye sorgulayamasın zaten aşık olmuşsun yok efendim mesleği nedir yok efendim spor yapıyor mu bunun adı aşk değil!
Kendinize çalışan işci arıyormuşsunuz gibi eş arıyorsunuz
Kendine güvenen kadın hep etkileyici olur benim fikrim bu. cunku değişmeyen tek şey bu. yillar geçse bile
Yazdığın her şey zaten tek bir kriter olarak kabul ediyor :D birinden biri eksikse pek olmaz o iş.
Cevap
28Cevap
Samimiyet ve benimseme hissi doğru ve açık sözlü olması basit biri olması Fakat her şey güzelde ya kadınlar biraz kadınlığınızı ön plana koymayın koyafetlerinizle özel olun dik durun lütfen ama lütfen özelliğinizi koruyun gelecek nesiller için toplum için ahlak için edep için tüm kadınlara sonsuz saygım vardır ne olursa olsun bir erkek olarak söylüyorum bunları kötüniyetten değil. Asla başlayan anlamıştır beni tüm kadınların annelerin ellerinden öpüyorum yarınlar sizler elinizde bizler kardeş olarak her zaman yanınızdayız ne olursa olsun iyi günler saygılar 🙏
Hoş olması dürüstlügüne merhametine kalbi güzel olmasına
Zeka ya zeka. Zeka her şey olmasa Bike inan çok şeydir. Bunun yanında gülümsemesi, karekteri, fiziği ve giyimi, işlevi, kariyeri... Başkalarıda var elbet.
Kendine güven seçeneği dedim ama hepsi bir bütün bu seçeneklerin ama özellikle bir tanesi nedir diye soruyorsan eğer en başta bana göre özgüvenli oluşu.
Karakter, zekâ, güzel huylar, uyum, sevgi, aşk, tutku, güzel fizik ve yüzün de katkıları olur her daim karakter başrol.
Fizik yüz oncelikli tabi sonra oturmasini kalkmasini konusmasini bilen vs.
Kişiden kişiye değişir ama şahsen ben sadakatini verdiği güvene aşık olurum
#Mirliva
Bakire egosuz sadik durust ve tip olarak dengim kiza asik olurum
Başta tipe sonra zekasına aşık olur
Erkekler güven dışında bir konuya takılmazlar.
akıllı adam seviyolar napcan para falanda varda işte buraya yazmamıslar
Kendine güven
@Hadiiyani kendine güven çok doğru katılıyorum bazıları bu güveni yanlış anlaya biliyorlar söylim burdan
Kişiden kişiye değişir
İnce çoraplı ayaklarına
Bence hepsi olabilir.
Zeka..
Zekâ diye düşünüyorum
Bir boş bakış yarım gülüş
Güler yüzlü ve zeki biri olması
Akla mantığa saygısına
Saflığa, temizliğe, iyi huya, melekliğe
Anket çok kısıtlı ve alakasız
Şehvete oluyorlar
Kalp dişil enerji masumiyet gülen gözler