- 1 yıl
Bilmem aslında bir nedene bağlamadım hiç. Nedensiz bir şekilde sevince aşık oluyor zaten nedeni yok birisini görüyorsun beğeniyorsun dış görünüş hoşuna gidiyor daha sonra tanımak istiyorsun konuşuyorsun aslında her şey dış görünüşte başlayıp bitiyor desem yalan söylemiş olmam çünkü dış görünüşünü beğenmediğim birisine şans vermiyorsun ve birisinin dış görünüşünü binince ona zaten şans verdiğim için adamın yaptığı en ufak şeyler senin hoşuna gidiyor kısacası dış görünüşüne diyebilirim eskideki gibi öyle karakteri aşık olmak sevmek filan kalmadı zaten dışında beğendiğimiz insanların görmek istediğimiz iyi taraflarını görerek aşık oluyoruz
53 Yorumla- 1 yıl
Bir nevi haklısın ama ben sadece dış görünüş konusuna aynı görüşte değilim çünkü görünüşün bir önemi olmadığını anladım evet az da olsa etkisi var ama benim için ilk kriter değil mesela bu ama bir ilişkide bence kafa dengi olmak çok önemli...
- 1 yıl
İşte insan dış görünüşü beğenince sevince kişilik içinde fedakarlık yapabiliyor kdkdj
- 1 yıl
Yok be dış görünüş o kadar valla önemli değil :D
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Hmm biraz süslü kelamlar kurabilirim
Önce inkar ettiği duygularına daha sonra ummadığı bekleyisine
İlk kriter koyar sonra bir bakar tüm kriterleri o olmuş
Kadın zaten zor aşık olmaz lakin zor unutur
Kadın bir gülüşte kaybolur bin acıyla bile o gülüşü silemez
Aşk mıdır bilemem kayboluşlarını bile bir ruha adamak lakin intihar gibi duruyor
Karanlıktan korkarken bile onun karanlığını dileyip ölmekse aşk
Galiba asla dediği herşeyine aşık olmuştur bilakis ki bu yüzden bir kelamla açıklanamaz gibi...22 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel ifade etmişsin :)
- 1 yıl
Teşekkür ederim (:
- 1 yıl
Ben bakışına aşık oldum... O bakışının altındaki sevgiyi, mutluluğu iliklerime kadar hissettiriyor. Aynı kişiye 2.5 yıldır ne kadar aşık olunabilirse o kadar aşık oldum...
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Adamlığına, zekasına, merhametine, güzel sesine e birazda yakışıklılığına 😄
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- 1 yıl
Kişiye göre değişir bu sorunun cevabı
Duruşuna, bakışına, gülüşüne, mimiklerine, sesine, sessizliğine, tavrına, tarzına
21 Yorumla- 1 yıl
Evet öyle diyebiliriz.
- u1 yıl
Güven vermesine sarıp sarmalamasina huzur vermesine gülüşüne bakışına sevgisine aşık olur.
33 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel söyledim ablacım 😊
- 1 yıl
Söyledin :)
- 1 yıl
Teşekkür ederim 😊
Tavrına, duruşuna, karakterine..
21 Yorumla- 1 yıl
Karakter önemli abim :D
- 1 yıl
Zekasına, duruşuna, karakterine.
10 Yorumla Şahsen , erkeklerin Gözleri ve bakışları çok etkileyici geliyor bana.
Ama bir Kadın küçüklükten itibaren Baba sevgisini görür ve bilir.
Benim hoşuma giden ve sevdiğim , erkek tipi bir Baba gibi yaklaşması veya bir Dost gibi de olabilir yani anlayış göstermesi anlamak için çabalaması ve nazikçe davranması saygı göstermesi yani bir (Bey Efendi) nasıl ise harbi bir Bey efendi gibi olması güzel hoş karşılıyorum çoğunlukla.
Ama bu her yaşlarda değişir tabi.
Kimisi uslu sever kimisi yaramaz sever herkesin kendine göre değişir 😊
10 Yorumla- 1 yıl
Aşk nedensizce gelişir yanlızca aşkın devamlılığı için güzel davranışlar şart bunun da ilk sırasında merhametli olmak geliyor bir çok kişi yetersiz sevgiyle büyüdü sevdiğiniz kişiye onu sevdiğinizi her zaman hissettirin. Bir erkeğin bana olan merhametli ve sıcak bakışları onu sevmem için yeterlidir.
14 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Çok güzel açıklamışsın :)
- 1 yıl
Teşekkürler♧
Bir kadın, bir erkeğin neyine aşık olacağı çok farklı nedenlerden dolayı değişebilir. Genel olarak, bir kadın bir erkekte sevdiği özellikleri arar. Bu özellikler arasında dürüstlük, sadakat, tutarlılık, saygı, mizah anlayışı, iyi bir dinleyici olmak, cesaret, güvenilirlik, zeka, tutkulu ve duygusal olmak gibi özellikler bulunabilir. Ancak, her kadın için aşkın ne anlama geldiği farklıdır, bu yüzden her kadının aradığı özellikler de farklı olabilir.
11 Yorumla- 1 yıl
Evet her kadının nedense ilişkiden beklentileri erkeklere göre daha farklı olabiliyor.
- 1 yıl
Anlayışına sanırım. Her insan anlaşılmak ister. Dinlenilmek isterken, herkesin birbirine sırt döndüğü, kimsenin kimseyi dinlemeye dahi tahammülü olmadığı şu zamanda, sizi can kulağıyla dinleyecek biri olması. Anlamaya çalışması. Boy, pos, endam... Bunlar sonradan geliyor. Karakter çok önemliymiş.
16 Yorumla- 1 yıl
Dış görünüşü arka planda bırakıp karaktere önem veren insan bence her zaman kazanır.
- 1 yıl
Güzellik bir yere kadar. Yaşlandığında buruş buruş olduğunda da onu güzel görebilmen için önce bedenini değil ruhunu sevmiş olman gerek çünkü.
- 1 yıl
İnşallah diyelim, dua olarak aldım.
- 1 yıl
Bende böyle düşünen birisiyim benim için zaten bir ilişkide kafa dengi olabilmek önemli.
Peki :) - 1 yıl
Sizin adınıza da sevindim o zaman. Aynısından size de olsun. Sizin gibisi bulsun sizi. Yormayan, kırmayan, sizi siz olduğunuz için sevecek biri. Amin.
- 1 yıl
İnşallah amin çok teşekkür ederim :)
Dürüst oluşuna , istikrarli oluşuna ne istediğini biliyor oluşuna en çok güven hissi veriyor oluşuna çünkü bilirsin ki o dağ gibidir hissedersin o hisle aşık oluyorsum.. benim için öyle başkasını bilemem
21 Yorumla- 1 yıl
Ne istediğini bilmek önemli gerçekten :)
- 1 yıl
Sempatik tarafımızı gösterdiğimiz için yayılmamasına ve hala özenli davranmasına, güvenimizi kırmamasına, sahiplenmesine, dürüstlüğüne, sıcak soğuk oyunları yapmamasına, maskülen olmasına, yeri gelince kükreyen ama yeri gelince de miyavlamasına 🙂
11 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel :)
Benim için önemli olan zeka ve efendiliğidir, efendi olmaktan kastım ağır başlı olması nerede ne yapacağını bilen bir erkek beni aşık edebilir kendisine.
22 Yorumla- 1 yıl
Evet kadınlar genelde kendine güven veren erkekleri tercih ediyor en azından ne istediğini bilen kadınlar böyle
- 1 yıl
Dengeli bir erkek iyidir, guven verir
- 1 yıl
Ben şahsen kendi ismime konuşacağım. Sadece önüme engel olmasa, yaptığım işler ve ya her neyse onlarda beni desteklese, konuştuğu sözler değil eylemlere dikkat ederim. Görünüşte tıpkı bana benziyorsa stil açısından ve ilgi alanlarımız uyuşuyorsa, şahsen o kişiden hoşlanırım. sessiz ama beni güldürecek biri olabilir. Yani bence her kesin kendi tercihleri oluyor böyle konularda. Bana kurallar koyan birisi zaten hayatımda olamaz
11 Yorumla- 1 yıl
Evet haklısın kesinlikle çok kısıtlamakta iyi değil tabi ki
Aslında belirgin bir şey yok. Apt. l apt. l baksa da o an boşluğuna geliyor aşık oluyorsun bir anda.
15 Yorumla- 1 yıl
O da kötü bir şey ama kalbini yanlış kişiye de verebilirsin.
- 1 yıl
Evet bu zaten kötü bir şey yani para için veya rahat bir yaşam için sevmediği biriyle evliliğe adım atan kadınları anlamıyorum ben gerçekten. Sevgi olmadan insan nasıl mutlu olur ki?
- 1 yıl
Öyle gerçekten ama böyle düşünmeyen çok insan var onlar adına üzülüyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ben sanırım naifliğine ve düşünceli oluşuna aşık oluyorum. Diğer kadınları bilemiyorum.
Bir de gözler var tabi...
11 Yorumla- 1 yıl
Gözler önemli :D
Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Kibarlık ve düşünceli olması bir de eglenebiliyorsak bal gibi aşık olur :p
13 Yorumla- 1 yıl
Eğlenmek elbette önemli :D
- 1 yıl
Öyle maalesef
Aşk sevgi nedensiz oluyor, ya tamam karşıda hoşa giden bi şeyler olabilir ama aşkın ya da sevginin kaynağı budur diyemeyiz. Der isek zaten o aşk olmaz. Aşk nedensizliktir niyesi olmadan sevmektir.
10 Yorumla- u1 yıl
Şeytan tüyüne. Saçmalama demeyin en alası yaşandı 😂
11 Yorumla- 1 yıl
Evet o çok önemli sjkdkdkg
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Ben bana olan samimi ilgisine, sevgisine ve tavrına aşık oluyorum. Beni hayatında ne kadar önemli bir yere koyduğuna ve ne kadar değer verdiğine bakarım
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel düşünceler
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Onu sahiplenmesine, merhametine dünyadaki tek kadınmış gibi hissettirmesi ne...
11 Yorumla- 1 yıl
Hmm farklı bir bakış açısı ama bir o kadar da güzel bir şey bence bu :)
Aşk kimyadır... Ben hiç tipim olmayan birine aşık olmuştum... Bir gülüşü yetti... Çarpıdım sanki... hakediyormuydu, hayır!!! Ama Iyi süründürdü şerefsiz... Helal olsun...☹️
20 Yorumla- 1 yıl
Bir kadının bir erkeğe aşık olmasının birçok nedeni olabilir. Bazı kadınlar, bir erkeğin dış görünüşüne, kişiliğine veya zekasına aşık olabilirler. Diğerleri, bir erkeğin maddi durumuna veya sosyal statüsüne ilgi duyabilirler. Ayrıca, bir kadın bir erkeğe aşık olmasının nedeni, onunla paylaştığı ortak ilgi alanları, değerler veya hayaller olabilir. Ancak, her kadın farklıdır ve aşkın nedenleri değişebilir.
00 Yorumla Güven vermesine şefkatine merhametine sevgisine, sarıp sarmalamasina, huzur vermesine gülüşüne bakışına duruşuna mimiklerine, sesine, tavrına, tarzına. karakterine.. Adamlığına…
10 Yorumla- 1 yıl
Sahsen ben uzaktan bi süserim hal hareketini baskalarin olan yaklasimini özelikle hemcinslerime hangi gözle tavirla bakiyor yaklasiypr diye bunlar beni rtkilemeye yetiyor
10 Yorumla - 1 yıl
Kendi adıma söyleyim ben önce zekasına, düşünme biçimine bakarım. Sonra karakterine bakarım. En sonra dış görünüşüne bakarım. Dış görünüş olarak sarı saç, mavi göz filan bakmam. Boyuna bakarım çünkü uzun biriyim ben ve kilosuna bakarım. Kilo da yanlış anlaşılmasın bir çok hastalığın belirtisi o yüzden bir sağlıkçı olarak ona bakarım.
10 Yorumla - 1 yıl
Üslubu, yaklaşımı, anlayışı ve nerede nasıl davranacağını bilmesi yeterli. Ruhuma hitap etme ihtimali yüksektir.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Suana kadar nerede tipsiz agzi bozuk parasiz varsa ona asik oldum, şunu anladimki agzi iyi laf yapana bi sekilde sozlediyle sevdirene tutuluyormusum, bi kadin paraya asik oluyorsa o mantik evliligidir ask degildir
10 Yorumla - 1 yıl
Kişiden kişiye değişen bir şey bence insanın nasıl hayat yaşadığına bağlı
20 Yorumla - 1 yıl
Kalbine, ruhuna, edebine, karakterine..
20 Yorumla - 1 yıl
Bi nedeni yok ki, bi bütün olarak her şeyine aşığım
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Aşk çok farklı ya aşık olurken ben bunun neyine aşık oluyorum diye düşünmezsiniz ki, aşık olduğunuzu fark edersiniz sadece ama hiç bir zaman ne zaman aşık olduğunuzu bilmezsiniz hangi anı düşünseniz o anda aşık olmuşsunuzdur ve o anları her düşündüğünüzde tekrar aşık olursunuz.
10 Yorumla - 1 yıl
Sesine, duruşuna, tavrına, kibarliğina, ufak jestlerine, gülümsemesine..
10 Yorumla - 1 yıl
Karakter, uyum, zeka, görünüş.. Tüm bunların karmasından. Keyifli geceler..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı. Konuşmasına, ilgisine, davranışlarına, giyinişine, tarzına...
10 YorumlaŞefkatine, merhametine..
30 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Herkesi bilmem ama zekasına merhametine ve ilgisine asık olabilirim bir erkeğin
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
yaaaraana dicem olmiycak
Hic cinsel konusunu acmamamsi ima etmemesi sevmesi
10 Yorumla Anlayışlı oluşuna, merhametli oluşuna, kendini bozmayışın ne olursa olsun, netliğine.. çok var aslında.
10 Yorumla- 1 yıl
Sarışınlığına olabilir😄
https://www.youtube.com/embed/aiXmGQdXnsE00 Yorumla - 1 yıl
Neden arayıp da verecek elle tutulur bir cevabın olmayınca gerçek aşk olduğu söyleniyor ama ama ama..
00 Yorumla - 1 yıl
Kadın zorlanmaz aşık olmaya. Azıcık ilgi görse hemen ondan yana gitmek ister.. Ya da benim için öyle bilemiyorum
00 Yorumla Gerçekten hayatindaki en değer verdiğin kadın olduğuna emin olmak, sevildigini hissetmek bu hisleri yasadiktan sonra asik olmamak mumkun degil
00 Yorumlaben hoslandıgım cocugunun samımıyetıne asık olmustum cunku başkalarına karsı soguk ve egoluydu
10 Yorumla- 1 yıl
Ben onun gülüşünü sevdim.
11 Yorumla- 1 yıl
O da seni sevdiyse ve hissediyorsan sorun yok bence
Herkes karakter demiş ama dış görünüşü beğenmeden karakterini tanıma aşamasına geçemezsin..
00 Yorumla- 1 yıl
Bu kişiden kişiye değişir genelleme yapmak doğru değil.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aleti ve cebi çalışmıyorsa en yakışıklı da olsa boş.
00 Yorumla- 1 yıl
Kişiden kişiye değişir. Ben romantik ve itaatkar olmasından etkilenirim.
02 Yorumla- 1 yıl
@Berkaykızıl33
- 1 yıl
Vaovvvv
- 1 yıl
Yorumlarin zitligina bakin hele..🙃
Samimiyet, Ilgi, yasattigi Güven ve Huzura00 Yorumla Bana göre o kadını dünyadaki tek kadın gibi hissettirdiğinde ve güven verdiğindeki hislere
10 YorumlaPara fizik bide ilgi aga aşk diye bir şey yok
10 Yorumla- 1 yıl
Cebindeki Amerikan dolarına
24 Yorumla- 1 yıl
Evet ona bakan da çok var ama bence aşka önem veren kadında hala vardır diye umut ediyorum.
- 1 yıl
Kadınlar için kısa vadede aşk, uzun vadede para önemlidir
Bu asla değişmez, zaman her şeyin kanıtıdır
Kadınlar için zengin olmayan adam sürdürülebilir değildir, sadece yara bandıdır - 1 yıl
Böyle düşünmüyorum. Ben böyle değilim
- 1 yıl
Her zaman her konuda söylediğim gibi; istisnalar vardır ama kaideyi değiştirmez
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zekasına, merhametine.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. Yakışıklılığı sesi kokusu elleri gülüşü...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Valla ben önce boyuna- posuna aşık olurum..
10 Yorumlaİlgi veriyorsa bnce tamamdır iki güzel kelimede ✌🏻yeter ya onun dışında bunlar yoksa boyu olsa da yakışıklı olsada boştur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Karakterine kişiliğine
10 Yorumla- 1 yıl
Merhametine aşık olmalı
10 Yorumla Kaliteli olmasına.
10 YorumlaÖzgüven ve zeka!
10 Yorumla- 1 yıl
Kadın ilgiye düşer
10 Yorumla - Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi