Aşk İlişkileri Bir erkek telefonda romantik konuşurken yan yanayken dediklerini neden yapmaz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ….. Bir erkek telefonda romantik konuşurken yan yanayken dediklerini neden yapmaz? Cevapla Telefon Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı. Lafta her şey kolaydır da ondan gadası 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seni yanına gedirtene kadar romantik olur ondan sonra 0 0 Yorumla
İstanbullu968 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Begenmemistir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl beğeniyor beni ilk kez yüz yüze gelmiyoruz Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl erkek oldugu icin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl geçerli sebep Yorumla
Dendend Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Cesaret edemiyodur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl soğuksun dedim utanıyorum dedi Yorumla Dendend +1 yıl Şanslısın sen yine Yorumla Soran +1 yıl ettimm Yorumla
deepwate Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Utanıyorum ahash 0 1 Yorumla deepwate +1 yıl Utanıyordur cesareti yoktur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Lafta her şey kolaydır da ondan gadası
Seni yanına gedirtene kadar romantik olur ondan sonra
Öz güven eksikliği
Begenmemistir
beğeniyor beni ilk kez yüz yüze gelmiyoruz
erkek oldugu icin
geçerli sebep
Cesaret edemiyodur
soğuksun dedim utanıyorum dedi