Size hangisi gerekli.. Aşk mı? Dert mi gerekli?
Aşk mı lazım dert mi lazım? Söyle sevdiğim bize ne lazım.. 😍
Size hangisi gerekli.. Aşk mı? Dert mi gerekli?
Aşk mı lazım dert mi lazım? Söyle sevdiğim bize ne lazım.. 😍
Şarkı sözünden yola çıkarak bir soru sormuşsunuz anladığım kadarıyla her zaman iyi şeyler dileyin hayatınızda olumsuz düşünmeyin aşk lazım olsun dert olmasın dert olacaksa da Allah'ım diyeceksin halledebilir dertler nasip eyle diyeceksin ama aşk için aşk lazım diyeceksin güzel şeyler düşüneceksin evrene pozitif enerjiler göndereceksin şükredeceksin dua edeceksin her zaman yaşadığın için sağlıklı olduğun için sevdiklerin yanında olduğu için aç açıkta kalmadığın için
Evet şarkı sözünden yola çıkarak soru sordum..
Ters cevap vermedim size.. Siz yanlış algıladıysanız bu benimle ilgili bir durum değil..
Gayet normal bir cevap vermişim.. Bunda yanlış anlaşılacak bir durum yok..
Her şey bir cevabın var olduğunu mu zannediyorsun veya herkesin ağzını ve çenesini kapatmak gibi bir düşüncen mi var senin nasıl bir yaklaşım nasıl bir üsluptur her şey çok iyi biliyorsunuz değil mi insanı haddinde siz bildiriyorsunuz yanlış anlaşılacak bir durum yokmuş ben öyle anlamış olabilirim saygı duyacaksın senin gibi anlayacak durumda zorunluluğum yok
Evet her insan farklı anlayabilir.. Ama ben sizin anladığınız düşüncede cevap vermedim.. Beni tanıyanlar bunu gayet iyi bilir..
Algılama ve anlayış kişiye özgüdür benim seveceğim düşüncede cevap vermeniz zaten istemiyorum anladığınız düşünceden herhalde bunu kastediyorsun beni de buradan tanıyanlar gayet iyi bilir ki ben de elimden geldiğince herkese saygı çerçevesinde samimi ve içten olarak düşüncelerim tecrübelerimle yardımcı olmak düşüncesindeyim ama anlayamadığım bir şekilde halen cevap vermeye devam ediyorsun ve üste çıkmaya çalışıyorsun Bak böyle şeyler yapmak insanı hayatta başarılı kılmaz tam tersine çevrende insan kalmaz bunu bir düşün bir yerden sonra da tartışmaya devam ettirme biz burada tartışmıyoruz fikirlerin tartışmasını yapıyoruz Ben böyle algılamışım bunu yazdım ne var bu kadar ters bir cevap verecek veya kızacak kadar bir şey mi söyledim sana ve senden büyük bir insanım ve saygı çerçevesinde sana cevap veriyorum niye bu kadar her şeyi tersten anlıyorsun esas sen ben de senin gibi düşünmek zorunda değilim Ben böyle algıladım diyorum kötü bir şey söylemiyorum ki olabilir Ben de yanlış anlayabilirim tamam haklısın
Ben size saygısızlık yapmadım.. Ters cevap da vermedim.. Cevap veriyorum çünkü yanlış bir anlaşılma var onu düzeltmeye çalışıyorum.. Beni rahatsız eden insanlara bile ben kırıcı davranmazken bana hiç bir zararı olmayan bir insana saygısız bir şekilde ya da üslup da konuşmam.. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil.. Büyük ya da küçük hiç farketmez ama saygı göstermek zorunda.. Ben size saygısız bir şekilde davranmadım.. Cevap vermemdeki tek amaç bunu düzeltmekti ama bana bir ön yargı ile yaklaştınız bunu da anlamış değilim..
Ben her zaman herkese saygı çerçevesini yaklaşıyorum asla da kırıcı olmayı hiçbir zaman tercih etmiyorum ben sizin sorularınızı sevmezsem herhangi bir şekilde yorum yapmam da bu kadar da cevap da vermem bu kadar cevap veriyorsam buradan şunu anlamanızı beklerdim bu kişi bana saygı gösteriyor değer veriyor seviyor tabii ki KS'deki yorumlar anlamında söylüyorum bunu da başka birine de çekilmesin öyle anlamış olurdum tamam bu kadar açıklama yapmaya gerek yok Ben seni iyi niyetini anladım önyargı ile de yaklaşmadım Ben sadece düşüncemi söyledim hayat çok kısa saygım sonsuz her zaman yeni sorularda tekrar buluşacağız önemli olan burada fikirlerin karşılıklı olarak yorumlanması kötü bir şey hiçbir şey yok kimse kimseyi kırmıyor kırmazdı
En sevmediğim tahammül edemediğim şeylerden biri kesinlikle haksızlıktır.. Bu yüzden ısrarla cevap yazdım.. Çünkü sizin dediğiniz gibi davranmadım..
Tamamdır o zaman ben yanlış anlamışımdır siz kusura bakmayın haksızlık yapmıyorum tam tersine dürüstçe düşüncemi açıklayarak saygılı bir şekilde size doğru olanı hissettiğimi söylemiştim sizi asla kırmak istemem hele de bir soru için hayat hiç bir kimseyi kırmak istemem ben size çok iyi anladım teşekkür ederim Yeni sorularda görüşmek dileğiyle
Önemli değil.. Yorumları tekrar okursanız demek istediğimi anlayacaksınız zaten..
Ben size bir şey dememiştim oysa ki.. Israrla siz bana saygısız dediniz.. Kötü hiç bir kelime kullanmadım.. Sizi tanımıyorum da zaten.. Bu kadar uzaması garip geldi..
Aşksız dert olur da dertsiz aşk olur mu be @TatlıKızzzz34 .
Flört aşamasıni ve ilk 1 ayı saymazsak aşk demek dert demektir zaten. Hiç bitmez derdi. Bazısı az olur bazısı çok, bazısı dert diye dikkate almaz bazıları aşkın mi var derdin var der. Dertleri büyütmek ya da dikkate bile almamak kişiseldir ama dertsiz aşk olmaz.
O da tuzu biberi olur.. Her zaman güllük gülistanlık olmaz.. 😄
Valla hangisini tercih edersen.. 😂 En güzeli tatlı yiyip tatlı konuşmak sanki.. 😅
😂😂 Benim derdim yok da olanlar uygulasın.. 😄
Dertsiz aşk lazım, beni derde boğan değil de o derdi benden alan saf bir aşk lazım bana.
Ben şarkının da sözlerin de geçtiği gibi böyle bir aşk, böyle bir sevgi istiyorum.
"Deli gibi sevecek, ömür boyu sürecek, gözlerimde tütecek bir sevgi istiyorum. Halimden anlayacak, dertlere katlanacak, benimle ağlayacak sevgili istiyorum."
https://www.youtube.com/embed/PHCy4vpYgFYAhh ahh nerde öyle aşk.. Kim kaybetmiş ki biz bulalım.. 😅
Vardır, umutsuz olmayalım da acaba bize de denk gelecek mi :D
İnşallah denk gelir diyelim biz.. 😅
Amin amin ☺
İkisi de uzak kalsın bir zahmet 😄
Neden tatlım aşk güzeldir.. 😄
Kendine gel.. 😅 Sen yay burcusun.. 😂
Rica ederim tatlım.. 😍
Cevap
19Cevap
Şarkıyı severim 😅 aşk olunca zaten dert te oluyor. O yüzden ikisinden de almış durumdayım
Evet bende çok severim.. 😄
Hiçbiri lazım değil. Bana huzur lazım bana deniz kenarinda oturup nefes almak kafi gelir.
Ay çok severim..
İkiside artık sizin olsun Onca sözler edildi hiç biri beklediğim sözler değildi yani ama çok farklı ben buraya yazdıkça. Hayatımdan tamamen çıkarmadıkça ve geriye bir daha bakmayınca herşeyi unutunca. Bu saygısızlıklar bir daha olmaz Kalın sağlıcakla. Sakın bir gün karşıma geçip. Vicdan yapma. Doğru konuşuyorum deme bunları unutma yeter iyi günler. Çoktan hattini aşmışsın sen
Siz kimsiniz ne diyorsunuz..
Aşk lazım meslek lazım para gelir el etmek lazım 😄
Kısaca her şey lazım.. 😅
Hayırlısı olsun.. 😄
Aşk dertleri de beraberinde getirmiyor mu zaten.
Bilmem öyle mi oluyor.. 😅
Yok yok tadı tuzu bence.. 😅
Döner ne alaka.. 😄
🤣🤣
Derdimiz yok dert olsun😀
😂😂
Dertsiz aşk olurmuymuş hiç :)
Yanmaya hazır olan aşık olsun:)
Aşk lazım aşk 😂
Hadi hayırlısı.. 😄 Aşk olmadan olmaz.. 😄
Olur inşallah diyelim.. 😄
İnşallah maşallah hocam.. 😄
😂😂
Ikisinide istemem biri gayet var zaten biride hep karşılıksız amaan ugrasamam
aşık olunca dert olmuyor mu : )
Bilmem oluyor mu.. 😄
Para lazim 😀😀
O herkese lazım.. 😂😂
Onu kim kaybetmiş ki biz bulalım.. 😅
Birisi yardım etsin.. 😅 Ortak olursunuz.. 😂
Yok ben almayayım.. 😅
🤣🤣 Ozaman başının çaresine bakacaksın.. 😅
Bana satirik mi dedin şimdi alınırım bak.. 😅
Çok zeki kadınım maşallah.. 😅
😅
aşkın oldumu derdinde our zaten :D :P
Neden dert olsun.. 😅
Aman öyle derde can kurban.. 😂 Mutlu etmekten kolay ne var sanki.. 😄
😂😂 İki güzel kelime söyleseniz kadınlar için yeter zaten.. 😄
Ya bana değil zaten 😅 bana söyleyen söyler de.. 😄 Hayatındaki kadına söyle mutlu olsun.. 😄
2si de lazım değil
Valla ikisi de lazım değil.
dertsiz aşk olmaz :D
Hiç biri lazım değil huzur lazım
Aşk var zaten.
Saglik lazim herkese.
Yeterince dert tattım ve tadıyorum. Aşk lazım.
Her ikiside lazım değil.
Aşk lazım dert istemeyiz
Dert bol zaten bende bana sadece o lazım...
Aşk eşittir dert
😶🌫️
Aşk alayım ben😎
Bendensin.. 😎🥳
😃 😃
Sert ateşli seks çılgınça
Unutkanlık hapı lazım bana ya
Aşk lazım yeterince derdimiz var :')
Askkk
Huzur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?