gençler 22 yaşına geldim konuştuğum kız bile olmadı. bırak sevgiliyi arkadaş bile edinemeyecek duruma geldim. hayatım ellerimden kayıp gidiyor. olayın tipimle de çok alakalı olduğunu düşünmüyorum, basbaya eziğim. hani sosyal fobili kız olsam yine şanslı olurdum ama ben erkeğim. s*çtım galiba :(
var gördüm
çok zor
bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İyi iyi. Böyle ezik sümsük herifler çoğaldıkça bizim şansımız artıyor nıhahahaha
senin o tiple şansın artsa ne olur mk eskimosu :d
Noldu? Ezik sümsük bi anda bana laf etıp erkek kesildi. Awk otzbircisi seni. Böyle ezik sümsük ayaklarında kızların acıyıp sohbet etmek isteyeceğini falan mı düşündün?
üstte arkadaş ne tarz bir abaza olduğunu söyledi zaten. bıyığını sktiğim. özgvensiz falanım da senin gibi adamın yanında zerre utanmazdım. tipe bak aqmqmqm
Şansa denk gelirse oluyor. Benim 2 tane oldu ama zor oluyor
nasıl başardın?
kanka internetten ancak. genelde problemi kızlar düşüyor onu da bil. illaki geçmişte bi erkekle kötü sorun yaşamış kız iyi erkek diye kucağına bırakıveriyor basıp geçicen ciddi ilişki olmaz.
şu alltaki adam ezik sümsük diyip küçümsüyor seni herif evli bi abaza. ciddiye alma :)
internetten hangi sitelerden buldun. ayrıca ben küçük şehirdeyim. ve aile ve okuduğum yer farklı yerlerde.
kızların yoğun kullandığı uygualamalarda araman lazım tinder falan girme sakın. burası bile olur burada kız baya var çünkü.
anladım hocam. üç beş konuştuğum kız benim de oldu tabii ama ilerletemedim.
İnstagramda "izole" kız bulman lazım. Kimsenin mesaj kutusunu bombardıman edemediği gizli saklı kalmış birini bulman lazım. Her kıza 100 adam yürüyor nasıl düşürücen yoksa. Her sanal platform için böyle düşün KS dahil.
çok haklısın hocam. ama öyle bir kız yok mk sldjfhzgkjxfh. lhkd
ilk senin yaşında oldu benim daha doğrusu ben ikisiyle de sadece cinsellik yaşadım. uzun süreli birliktelğim hiç olmadı benim de :D
cinsellik bile büyük bir şey. demekki senin sosyal fobin yok.
bende kalabalık ortamda odak noktası olma sorunu var. küçük duruma düşerim diye korkma durumları var insnalar beni mi inceliyor vesaire. ama birebir muhabbette beni yargılamayan bi insanla konuşabilirim.
bende birebir iletişimde konuşabilirim. ama gruplar halinde bir grup içerisinde dışlanırım. birebir olması lazım benim içinde. görülmem yok sayılırım gruplardayken.
işte internetten bi kız bulduğunu düşün, kıza kendini açtın hiç ilişkim olmadı diye. kız da ben seninle olurum diyor ayağına gidemicen mi kızın seni onaylıyor sonuçta :) Bana olan da buydu :D
aynen öyle. haklısın. giderdim yani. ama hiç buluşmak isteyen kız olmadı. oldu ama o da şehir dışıydı. ona da uğraşamazdım.
ben 600 km yol gittim buradan tanıştım işte. en son eskorta mı gitsem diye erkeklerden fikir arıyodum kızın biri yazdı soruma paraya gerek yok falan. Sonra muhabbet ettik işte bi hafta kadar sonra kızın evine gittim. Bu tamamen şans denk getirebilirsin ama bende deli cesareti vardı şimdi olsam yapar mıyım bilmiyorum. Sonra bi tane daha kız buldum yine burdan onla biraz daha sevgili gibiydik. Ama g0tum kalktı affedersin sıkıldım kızdan bıraktım abazalığa düşünce kıza tekrar yazmıştım ama s"ktir etti beni bu ikicin hatun :) Şimdi ise o kadar farklı şehre gitmem kılımı kıpırtmak istemem. Nasıl olsa tattım o duyguyu kafasındayım ama abazalığa düşüyom arada :D
maşallah hocam 600 km yol gidip hüsrana uğrayan çok fazla kişi vardır. ve ayrıca sana şunu söyleyim, özgüvenliymişsin. karı kız için 600 km yol gitmek büyük iş.
Kızla görüntülü görüştüm muhabbet ettik falan güven verdi öyle gittim. Belki vardır öyle kötü insanlar kandırıp da ayağına getirip dalga geçicek birileri ama çok şükür öyle biri çıkmadı yoksa fena patlardım
Özgüvenini boost etmelisin
he kanka özgüven he. sosyal fobi ne bilmeden yorum yapmayın lütfen :(
sosyal fobi ne demek biliyorum merak etme ve bunun temelinde özgüvensiz olmak yatıyor
çok haklısın. ama özgüvenimi arttıramıyorum :( çünkü psikolojik rahatsızlık küçüklük travmaları vs. falan. yani özgüven konusunda haklısın da arttırmak çok zor.
Takıntıların vardır. Kurtul takıntılarından..😉