mesajlar arasında aylar var resmen yazasım gelmedi kesip atmadan cevap verebileceği bi şey yazmak istiyorum
ne olabilir

sil demiyorum😔😔
mesajlar arasında aylar var resmen yazasım gelmedi kesip atmadan cevap verebileceği bi şey yazmak istiyorum
ne olabilir

sil demiyorum😔😔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Seviyorsan konuşabilirsin sonuç olarak sana adım atmak istemiş
daha önce de adım attı özür dilediği için biraz konustuk bi anda samimi olunca mesafe koydu, ben mal gibi farketmedim bulustum ve mesafeti bilerek koydum gibi şeyler söyledi (bulusma sonrası engellemistim) kısacası ben istediğimi belli etmeden kararları onun eline bırakmadan bi şey yazmam gerek
Yani bence de yaz
sen bilirsin pek bi önemi yok, yazılır mı sence ya
Keşke senin gibi Safinaz bı kız denk gelse banada harbi safinazsin
ne alakası var
Farkında değildim hatırlattığın iyi oldu siliyorum şimdi de daha da yazarsa cevap verme
Sil mi diyorsun Yani demiş Ya bence vereceğin cevap istediğini yapabilirsin artık pek bir önemi yok yazmalısın. Ya bu erkekler asla onu seven ilgilenen kızları sevmiyorlar erkekler elde edemediğinin kölesi ettiğininse kralı oluyorlar ona bu ünvanı verme sakın
bi kez o hatayı yaptım bu kisiye yüz verdim ve bi anda ben pesinde kosuyomusum gibi kriterlerini saydı soğuk yaptı neymis samimi olmamalıymısız bi anda vs vs ben de o zaman tamam diyip engellemistim simdi it gibi davransam bile yazıyo buna da sen bilirsin yazmayı düsünmüstüm sen bilirsin pek bi önemi yok da yazabilirim mantıklı bence 🥶
Valla sevdiğim bir söz var kimse verdiğim yüze şımarmasın doksan altısını geri alır etrafımda dört döndürürüm. 😉 zaten onlara en çok koyan da bu noldu bu kıza böyle değildi vazgeçiyor benden korkusu ölüyü diriltir.
senden ders almam gerek cidden ekdöpsmdhsps pek beceremiyorum ya benden vazgeçerse diye korkup rest çekemiyorum hiç
Ders verdiğim doğrudur ama bunu hep söylerler ticarete dökücem az kaldı 😂 korkup rest çekmediklerimiz değil mi zaten en ön sıradan gidenler özellikle bunu hissettiler mi zaten gidiyorlar erkekler avcı ruha sahip varlıklardır ulaşamadığı av olursan o kadar peşine düşer kıymetli olursun (: bak bir yıldır rest çektiğim biri var hala peşimde ama o dururken başkasına şans verdim it kaçtı hemen bende geri çekildim şimdi kovalamaya devam ediyor. Tiksindim bu işlerden ama taktik şart
tr kızı dediğin görüldü atar
1 ay görüldü attım yeter bence
yetmez engelle
20 gün sonra cevap vermişsin, bu cevap ona yeter
o 20 gün sonra yazdı ben daha cevap vermedim
Konuşmaya çalışmış arkadaş
4 yıldır ara ara bu trz bahanelerle yazar kendisi yok rehberi düzenliyomus da görmüs yok nasıl oldugunu merak etmis
Ara ara oradamısın kontrol ediyor
kaç kez engelledim sanane nasıl oldugumdan gibi tersledim bi şekilde tatlıya bağlandı artık nefret etmiyorum ama hem sevgili olmuyoruz hem de beni yokluyo aşırı saçma
Bence cevap verme
Eskiden bir cacık olmaz. cevap bile verme
bi kere denedik olmadı ama ilk diye sanırım unuttum desem de aklıma geliyo sürekli 4 sene olmasına rağmen ve baskasından hoslanmıyorum hiç
Silmemi istiyorsan gerçekten.. silerim
4 yıldır silmesi silmesini istemiyorum ama of bilmiyorum unutmam lazım unutamıyorum
Aranıza mesafe koyunuz
engelle gitsin