arkadaslar evden atıldıgını evdekilerle sorun yaşadığını soyledi aramızda bi tık mesafe var kacmak istedi beraber. ve evden atıldım biraz para yolla islerimi halledeyim oraya geleyim sonra kacalım gibisinden laflar etti. ne yapsam bilmiyorum moralim asırı bozuk :/
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Merhaba, sen bir kiz cocugun yasina baktigim zaman 24 yasinda oldugunu gordum ve uzuldum sevgilin olabilir ama senden bu tarz isteklerde bulunmasi dogru degil , ne yaptida babasi evden atti gitsin calissin afedersin essek kadar adam , gider parkta yatar calisir yinede kadindan para istemez.
ya yavrum haklısın tabi cok söyledim de yok maalesef. parkta yatıyo suanda zaten
Tam tersi onun sana para gondermesi lazim,
ya bana eger kacmayı kabul edersem tutacağı evi de attı. iyi hos tamamdır dedik iki gün sonra tam kirayı odeyip alıcakken kredi kartı gg kapandı falan dedi ben inanmadım sahsen farklı bişey var cunku bu işte
Bak o dogru duzgun bir insan olsaydi eger sana kacalim demezdi, ailesine anlatirdi ailesiyle birlikte istemeye gelirdi , önce aileleri tanistirirzdiniz sonra evlenirdiniz , duzgun biriso olsaydi senin ailenlq arani bozmak istemezdi, sana kacalim demezdi. medeni insanlar gibi ailemle tanisalim, goruselim derdi, ayrica sen o cocugu kacacak kadar taniyormusun kii soyledikleroyle e devlet yazan bilgileri dogru mu belki daha once evlemdi belki sicili kotu belki uzerine baska hatlar var belki dolandirici ailesi kimdir o kimdir felan ayrica ki bilsen bile kacman dogru degildir.
Ailen semi bu yasa kasar baskasima kac diyemi dogurdu
ya cok haklısın ama o kadar manipüle ediyo ki ben normalde ailesine duskun biriyimdir uzun süredir kaçalım diye diye psikolojik baskı gibi dusun alttan alttan sucluyo beni. evde ailemden siddet goruyorum daha fazla duramam falan diyor. ailesiyle uzun zamandır dusman gibiler. bende biraz dusundum sordum neden bu dusmsnlk noldu dedim anlatmadı gecinemedik dedi sadece bende tamam dedim. bulusmaya gelecekken birden yok araba bozuldu diyo evi tutacakken kredi kartı kapandı diyo Şu an bile arıyo da acmıyorum. dedigi mesaja ben sana para gondersem gelsen bile sonra nolucak dedim senle sokakta kalırız falan dedi nası bi kafa bu anlamıyorum ne demem ne yapmam gerekiyor?
Parasi olmuyan adamla nasil kacacaksin
kendiyle çelişiyo şşte sorun orada yok yaparız ederiz burada yasarız diye diye avuttu aylarca evi tutacakken basladı hafif yalanlar iyice büyüdü mk
Hee yoluna cikmis..
:/
Ondan olmaz
neden peki cok sevdigini soyluyo pek yeterli degil ama kacmakta cok ısrarlo
gider ayak seni de dolandırıp kaçacak anlaşılan
yaaa mfoeşsndçemske offff
uyanık ol offf ne
haklısın ama napayım üzücü
Ondan olmaz
neden ki
Diyelim ki attın parayi nasıl kacacaksiniz, nereye kacacaksınız cebinizde tek kuruş para yok
ya simdi söyle anlatıyım gelicem dedi bi yerde ev tutalım vs tamam dedim eyvallah iki gün sonra evin ilk kirasini ödeyecekken kredi kartı gg kapandı falan dedi bi tuhaflık sezdim fakat soylemedim bugun bikaç saat önce de bu yasandı iste
Dolandirma pesinde
banada biraz öyle geldi fakat aylar sonra niye yapsın bunu eğer niyeti buysa
Dolandiracak 😅
öyle mi ya pf
Evet kesinlikle
ne diyim ki ben simdi hala geciştiriyorum
Annem ve babamdan istedim vermediler de
bunları hafiften ima ettim ama benim ihtiyacım var senin skinde degil falan dedi ne yapmalıyım harbi bilmiyorum
Duygu sömürüsü yapiyor sakin verme
napayım peki böyle de kendimi suclu hissediyorum diger kızlar gibi menfaat peşinde degilim kesinlikle. aramızda böyle muhabbet olsun da istemem tabi ama sacma geliyor herseye bir bahanesi var.
Deki hiç arkadaşın yokmu benden istiyordun. Kimse sana güvenip vermiyorsa ben niye güvenip vereyim. Üstelik ben ailemin eline bakıyorum. Ne yapayım kendimi mi saaatyim de.
onuda sordum yok evden attı babam cüzdanı bile alamadım vs arkadasın yokmu dedim onda kalırsın falan hayır yok dedi ama normalde arkadaslarıyla dısarı falan cıkıyo hersey cok çelişiyo sinirleniyorum Şu an da cevap vermiyorum zaten kafamı topmalaya calısıyorum
Yalan söylüyor iste 😆
bana da öyle geliyor hatta direkt öyle de ne demeliyim ki