Sevgilisinden para isteyen erkek?

Merhaba arkadaşlar. 4 ayına girdiğim bir ilişkim var. Kendisi şu an 30 yaşında ve askerde. Geçen ay izne gelmişti. Yani o zamn sadece 3 aydır tanisiyorduk. O askerdeyken konuşmaya başladık zaten. Neyse geçen ay izne geldiğinde para konusunu açtı. Askere geri döndüğümde senden para istesem bana destek olur musun diye bende o an elimde varsa destek olmaya çalışırım dedim. Neyse bunun izini bitti döndü askere. Ertesi gün benden para istedi maaşı ayın kaçında alıyorsun dedi. Ayın 23 u felan di geçen ay işte. Bende 15inde alıyorum dedim. Para istedi bende yok dedim ama gerçekten vardı. Kredi borçlarım felsn var hepsini oraya ödüyorum kendim kredi kartimdan harcıyorum dedim. Hesabimda 1000 lira var 500 atayım dedim gerçekten de öyleydi. 500 attım buna gerçekten zor da olduğunu düşündüğüm için. Bugün tekrar sordu maaşın yattı mı ne zaman yatıyor üstünde para var mı diye. Bende hayır 15inde yatıyor dedim. Bu da Neyse 15ine az kalmış 15ine kadar beklerim dedi. Askerde olmasından mı kaynaklı bilmiyorum ama zaten çok ilgili değil bana karşı akşamları ararsa en fazla yarım saat aramazsa 5 dk mesajlasiriz. Bide bu olay olunca Soğudum. Sizce ne yapmayalim

Sevgilisinden para isteyen erkek?