Hayatımda hiç erkek arkadaşım olmadı üniversitede de bulamazsam sonsuza kadar yalnız kalacakmış gibi hissediyorum. Nasıl erkek arkadaş bulurum? Neler yapmam lazım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç erkek arkadaşın olmamış olması, erkek arkadaş bulamayacağın anlamına gelmez. Erkek arkadaş bulmak için yapabileceğin bazı şeyler şunlardır: Kendine güven: Kendine güvenen insanlar, diğer insanlar tarafından daha çekici bulunur. Kendine güvenini geliştirmek için, olumlu düşüncelere odaklan, güçlü yönlerini fark et ve kendini olduğun gibi kabul et. Sosyal ol: Yeni insanlarla tanışmak, erkek arkadaş bulmanın en iyi yollarından biridir. Sosyal ortamlara katıl, arkadaşlarından ve ailenden yardım iste ve yeni insanlarla tanışmak için fırsatlar yarat. İlgi alanlarına göre ortamlara katıl: İlgi alanlarına göre ortamlara katılmak, benzer ilgi alanlarına sahip insanlarla tanışmanın harika bir yoludur. Örneğin, kitap okumayı seviyorsan, bir kitap kulübüne katılabilirsin. Kendini geliştir: Kendini geliştirmek, hem kendinin hem de başkalarının gözünde daha çekici olmana yardımcı olabilir. Yeni şeyler öğren, kişisel hedefler belirleyip bunları başarmaya çalış ve kendini daha iyi tanı. Sabırlı ol: Erkek arkadaş bulmak zaman alabilir. Sabırlı ol ve doğru kişiyi bulacağından emin ol. Kendini olduğun gibi kabul et. Başkalarının ne düşündüğünü umursama ve kendin olmaktan korkma.
Kendinden şüphe duyma. Kendine güvenen insanlar, diğer insanlar tarafından daha çekici bulunur. Açık fikirli ol. Farklı insanlarla tanışmaktan korkma ve yeni şeyler denemeye açık ol. Acele etme. Doğru kişiyi bulmak için zaman ayır.
Umarım bu bilgiler yardımcı olur.12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler dikkate alacağım ☺
- +1 yıl
Rica ederim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılYa benim de hiç arkadaşım olmadığım hani nasıl denir bir kadınla para karşılığı yattı bildiğin girdim Hani kadını tanımak için Affedersin kadınların O çok kıymetli gördükleri bacak arasını bile ne kadar boş bir şey olduğunu öğrendim Hani erkekliğim geldiği zaman ister istemez istiyorsun orasını ama ben bu yüzden bazen kendim bu kadar strese giriyorum ki hani sadece kadın o iki bacak arası yok Bunu biliyorum ve o duygularını sesini saçlarını okşamak o kadar istiyorum ki bazen tapıyorum yani Bir Kadın gelse al bu vücut seninlesi istemem ama Bir Kadın gelse öpüşsek saçlarını okşasam oynarsak oynasam duygusal olarak beni duyuyorsa daha mükemmel olur e Seninki de buna benzer bir boşluk sanki
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılBazen hayatında biri olduğu içinde pişman olabilirsin. Yalnızlığı içinden çıkılamayan karanlık bir yol gibi hissederiz taki gerçeklerle yüzleşene kadar..
- Hiç ilişkisi olmayan yalnızlıktan...
- Kötü ilişkiler yaşayan vefasızlık, sadakatsizlikten v. s durumlardan şikayetçi olur.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hahahahaha
Yapmayın ya n'olur :D Sakın erkek arkadaş bulmaya çalışma :D Onlar seni nasılsa bulacak sen sadece dikkatli ol lütfen. Bu ülkede kimse sonsuza dek yalnız kalmaz (kendi tercihi değil ise, veya kendi hatası değil ise) Lütfen bulmak için bir şey yapma...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
68Cevap
Sosyal olman gerek kendini sevmen kendinle barışık olman pozitif olman gerek bunlarda bi etken auran ne durumda yani belkide aura alanın düşük bu yüzden yalnızsın dişil enerjini yükselt kendine bak yasemin yağı gül yağı kullan biraz negatifsen eğer önce o alanı temizle kendine yeni pozitif alan ac
20 YorumlaÖnemli olan kolunda bir erkeğin olması değil gerçekten sevdiğin, ortak ilgi alanlarının bulunduğu, yanında vakit geçirmekten delicesine hoşlandığın, uzun uzun konuşabileceğin, güvenebileceğin ve onu her gördüğünde kalbini çarptıran birinin hayatında olması. Eğer üniversiteye yeni başlıyorsan çeşitli kulüplere katılabilirsin çevreni genişletirsen hoşlanabileceğin birilerini bulma ihtimalin de artar.
20 YorumlaBiraz girişken olman lazım. Güvenilir bulduğun kişilerle zaman geçir, sohbetler et. Biri kafana yatar mutlaka. Karşılık bulursun
110 Yorumla
Soran+1 yılErkekler konuşmuyor yaa kendi içlerine kapanmışlar diğerleri de düzgün tipler değil çakal tipler
Soran+1 yılNasıl konuşabilirim peki dersle ilgili yanına gitsem mesela? Muhabbet kurması benim için sıkıntı değil ama genelde grup halinde sürü gibi geziyorlar o yüzden pek ortam olmuyor. Yaklaşabilsem ben açarım onu ama olmuyor.
- +1 yıl
Ders öncesi sınıfta ona yakın yerlerde oturup, hoca gelene kadar sohbet edebilirsiniz. Ya da çocuk erken geliyorsa, sen de erken gel okula ve onu yalniz yakala. Kütüphaneye gidiyorsa sen de git falan. Onunla sohbetin biraz ilerlerse etkinliğe gitmek için davet et ya da. Sürü halinde gezen erkeklerden birini yalnız yakalamak için seçenekler kısıtlı biraz maalesef.
Soran+1 yılDersle alakalı şurayı ne yaptınız diye yanına gitsem? ya da direk senin adın neydi hiç konuşmadık ben şu diye kendimi tanıtsam çok mu fazla olur. Ben çekinmem insanlarla tanışmaktan.
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim 😊
Soran+1 yılTeşekkürler 😊😊
- +1 yıl
Konuşmaya çalış ama fazla ileriye gitme sonra adın bu kız erkek aramaya gelmiş namussuz yolluya falan çıkar allah muhafaza
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Öncelikle nasıl arkadaş istiyorsun ona gote bir de kasma beni benmez işte öyle boyle olmaz deme sohbet muhabbet kurmaktan cekinme
232 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlarla kolayca kaynaşırım hatta bu sene arkadaş grubumu değiştirdim. Çevrem var yani ama gelip konuşan sadece bir kişi oldu erkek olarak erkekler kendi hallerinde takılıyor. Bende gidip kimseye teklif etmek istemiyorum. Cepte olmak istemiyorum.
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNasıl mesela? Arkadaş grubumu değiştirdim zaten o şekilde mi samimi olduğum insanlar var ama direk gruba girebilir miyim demedim. Birlikte takıldık kendiliğinden gelişti
Soran+1 yılOrtamda erkek yok ama düzgün
Soran+1 yılErkekler kendi halinde takılıyor düzgün tipler ama onlara yaklaşmak mesele ben zaten diyalog kursam topu karşıya atarım diyalog kurmanın kolay bir yolu var mı?
Soran+1 yılArkalarına oturup kalem mi istesem😂
Girişken bir yapım var utangaç bir tipse sıkıntı olmaz yani yaklaşmak mesele
Soran+1 yılAz kendinizi açın rica ediyorum piyasa çakal tip kaynıyor. Bende düzgün birine denk gelemiyorum 😂
Yalnız yakalamaya çalışayım bakalım umarım olur
Soran+1 yılTamam sen bilirsin. Bende sürekli ders odaklıydım artık kendimi ilişkiye hazır hissetiğim için bir ilişki istiyorum yoksa haklısın halimiz hal değil.
Soran+1 yılYok yüz yüze istiyorum. Taktik sordum sadece. Yanlış anlaşılmasın
Soran+1 yılAnladın teşekkürler
Soran+1 yıl*Anladım
Soran+1 yılYazamadım yaa 😂
Soran+1 yıl😊😊😊
Soran+1 yılYok öyle değil direk anladım yazacaktım
yazamadım ondan bahsetmiştim.- +1 yıl
Piyasada ki çakal tipleri siz tercih ediyorsunuz bizim ne suçumuz var kendi halinde efendi sessiz sakin erkeklere laf atın arada merhaba nasılsın diye öldürmezler korkma
Soran+1 yıl@istanbul9934 açıkçası çakal tercih etmediğim için yalnızım zaten efendi birini bulsam anında olacak ama öyle biri yok çevremde
Aşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. derdin biri olsun takılayım mı yoksa baya gitsin mi
18 Yorumla
Soran+1 yılÖnce bakalım kafalar uyuşuyorsa gitsin
Soran+1 yılO zaman ciddi bunca zaman sevgilim olmamış takılmalık istesem elli kere yapmıştım boş boş insanlarla duygularımı yormak istemiyorum.
Soran+1 yılBulabilsem direk hazırım ama çevremde erkek yok 🥲
Soran+1 yıl20
+1 yılbir şey yapmana gerek yok onlar seni bulur unide bence
18 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün birini istiyorum ama karakter olarak onlar hep çakallar kendine takılmalık kız arayan tipler
- +1 yıl
O biraz daha yakın çevreden arkadaşlarından aynı ortamda takildigin kisilerden filan olur yani
- +1 yıl
Bayanlar genelikle kendisine iyi davranan , doğru konuşan bir erkeği anlamazlar. Onlar genelikle yalanda olsa renkli şeyler duymak isterler
- +1 yıl
@Cankannn15 o yüzden erkeklerin dürüst olmasına gerek yok dürüstüm efendiyim niye sevgilim olmuyor diye yakınan erkeklere totomla gülüyorum
Soran+1 yıl@Cankannn15 Ben neden kimseye anlatamıyorum acaba çakal tip istemiyorum ama efendi erkekler utangaç oluyor keşke daha girişken olsalar diye şaka yaptım nasıl yaklaşabilirim diye tavsiye istedim konunun gidişatı böyleydi neden bu şekilde düşündünüz bilmiyorum.
- +1 yıl
burada da buldun mu
Soran+1 yıl@Cankannn15 Yüz yüze arıyorum. Tavsiye istemek için yazdım.
- +1 yıl
Yüz yüze görüşelim mi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendin olmak kâfi bence. Beni haketmeyen bana erişemez zaten.
40 Yorumla
+1 yılEvlenme niyetiyle ara. O zmn doğru dürüst insanlar karşına çıkiyor. Yoksa dertleri hep seks. Ve sakın evlenmeden ilişkiye girmek gibi de bir hata yapma.
217 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir hatayı kesinlikle yapmam bende evlenmeden olmaz diye düşünüyorum sarılırsın öpersin ama cinsel ilişki kesinlikle olmaz evlenmeden önce. Henüz evlenmek için fazla genç olduğumu düşünüyorum en azından bir 4-5 senesi var. haa bir ilişkim olur ciddidir sonu evlilikle bitebilir ama öncelikle onu tam anlamıyla tanımam lazım ayrıca mezun olmadan evlilik asla olmaz. Kendi ayaklarım üzerinde durup kendi paramı kazanmadığım sürece kimseyle hemen öyle bir yola girmem
Soran+1 yıl@Kayabht Diş hekimliği
- +1 yıl
Sarılıp öpünce zaten olay sekse doğru gidiyor ne kadar aklı küçük kız tanıdım ben seks yapmam diyip de o hataya düşen. Bu işler ufak ufak temaslarla başlar zaten islamda sevgili olmak o yüzden haram
Soran+1 yıl@conquer yanaktan öpmekten bahsediyordum el ele tutışmak sarılmak bunlar masum şeyler nasıl kötü olabilir ki? Erkek arkadaşım da efendi ve saygılı olduktan sonra?
- +1 yıl
Ya arkadaş ne güzel bölüm okuyorsun Otur dersini çalış ne meraklısınız erkek arkadaşa kız arkadaşa erkek arkadaş yapma peşinde olma aşk dediğin şey kendiliğinden gerçekleşen bir şey baktım gördün Bu çocuktan cidden hoşlandım o zaman yakarsın Yeşil ışığı daha birini sınıftasın beş sene okuyacaksın
- +1 yıl
Knsmk ster misin hayatim?
- +1 yıl
Masum şeyler olsaydı günah olmazdı sen yoldan çıkma yoluna doğru girmişsin kadın dediğin ağır olmalı ama sen dünden razısın biriyle hemen çıkmaya
- +1 yıl
@conquer aga ben çok gördüm böyle ahkam kesim ben sadece el ele tutuşup yanaktan öperim diyip de bekaretini kaybeden kızları
- +1 yıl
@Femme_Fatale01 sen nasıl femme fatalesin ya
- +1 yıl
@istanbul9934 lan boş ver ne b** yerlerse yesinler ya hakedene çakacaksın zaten ben zamanında bana kesik bir kız vardı resmen askıntı olıyırdu 1. Sınıftan itibaren ben erkek arkadaş bile olmadım sana yemin ederim görünüş olarak da benden iyiydi kız 32 yaşında hala evlenmemiş kim bilir kimler çaktı
- +1 yıl
@conquer 32 ye kadar bakire kalacak değilya olmuştur tabi çakanlar
Gizli Üye(18-24)+1 yılDüzgün efendi birini arıyorsan onlar genelde sessiz olanlardan çıkıyor. Gidip konuş onlarla senin teklif etmene gerek yok. Sevgili olma amacıyla yanlarına gitme arkadaş olma amacıyla git sonrasını onlar getirir zaten.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim de olmadı ya, sanırım dışarıdan sert bir imaj çiziyoruz. Halbuki çok sıcakkanlı bir insanım ve ortalama güzelliğim var.
50 Yorumla
+1 yılOlmasn daha iyi ya aman hiç ugrasulmaz aşk meşk işleriyle
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha 20 yaşındasın en fazla erkek bulamadım diye tribe giriyorsun bacım kafan mı güzel yani erkek bulmak için erkek arama önemli olan düzgün hayırlı birini bulmak yoksa emin ol Türkiye'de bir kızın erkek bulması çok kolay
11 Yorumla
Soran+1 yılTabii ki hayırlısı olsun ama oturduğum yerden olmuyor işte ortam lazım çevre lazım içinde erkek bulunan
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bısey yapman gerekmiyor zaten senı o haliyle kabullenen kendi gelir
10 YorumlaYazanlara şans vermelisin ciddi ilişki heryerden cikabilir
10 YorumlaKarakterle ilgili. Senin yapın sevgili olmaya müsait olmayabilir. O nedenle kaderini bekleyeceksin maalesef
125 Yorumla
Soran+1 yılMesela ne gibi biraz açar mısın? Belkide soğuk gözüküyorum dışarıdan.
- +1 yıl
Anlatayım. Bazı kızlar vardır sevgili olmayı, cinsellik yaşamayı bile çok aşırı isteklidir. Ancak erkeklerle konuşurken ilişki anlamında en ufak ipucu veremezler. Çünkü ne olduğunu bile bilemezler. Erkek anlarsa zaten kolay bir şekilde olcak ancak çevrendeki erkekler anlayamıyor seni.
Soran+1 yılKısacası cilve yapamıyorum yeşil ışığı belli edemiyorum onu çözersem tamam bu iş sanırım 😄 çok açıklayıcı oldu teşekkürler 😊
Soran+1 yılAslında karakter değil şöyle bir sorun var cilve yapmıyorum çünkü direk çakal yani tek derdi cinsellik olan tipler denk geliyor bu yüzden. Umarım o doğru kişi her neredeyse beni bulur çünkü aramak cidden sıkıntılı
Soran+1 yılBir süre konuştuktan sonra konuyu oraya getiren tipler var maalesef eskiden bu kadar yokmuş ama günümüzde çok fazla amacı belli takılmalık kız arıyor buna düşüp sonunda ağlayan bir sürü arkadaşım var.
Soran+1 yılDüzgün adam gibi adam erkekler de kendi halinde sessiz sakin takılıyor.
Soran+1 yılŞakasız normal konuşurken konuyu oraya getiriyor amaç farklı belki de ya da onlara ters tipler denk gelmiş benim deneyimim olmadığı için çevremden gözlemlediğim hataları yapmamaya çalışıyorum aslında
Soran+1 yılHiçbir fikrim yok benim başıma gelmedi yakın bir iki arkadaşım yaşadı diyalogları okuyoruz anormal bir şey yazmamıştı ha ayrı konuştularsa orasını bilmiyorum. Yanlış anlaşılacak bir şey söylemiştir bana söylememiştir olabilir.
Soran+1 yılBakalım ben sınıfta bir şansımı deneyeceğim diyalog kursam gerisi gelir diye düşünüyorum. Bakalım
Soran+1 yılYarından itibaren uygulamaya başlıyorum ☺
Soran+1 yılSessiz duran sınıfımdaki efendi tipteki erkeklerle diyalog kurmaya çalışacağım işte o bana gelmiyorsa ben giderim 😂
Gerisi onda ama
Soran+1 yılKonuşmak tanışmak kolay ama sonrası karşıda
Soran+1 yılBen onu açarım en azından öyle umuyorum sonuçta konuşunca mecbur konuşmak zorunda kalacak sessiz tip diye istiyorum zaten gözü açılınca fena oluyor 😂
Soran+1 yıl😆😆😆
1 yılBende senin gibiydim hiç kız arkadaşım olmayacakmı çok çirkinim kızlar bana bakmaz diyordum hep yalnız kalacağım dedim ama çok dua ettim ve tramvayda bir kızla tanıştım tam 2 yıl oldu 18 gün sonra nişanlanıcağız
Yani sorun sende özgüven yokken çirkin duruyordum özgüven varken kızlar peşimde koştu
Sende bulursun bir erkek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. 2 adet fotoğraf. 1 adet cv ikmetgah ilmuhaberi savcılıktan temiz kağıdı...
bana baş vuruyorsunuz.
adaylar arasından mülakata alıyoruz. mülakat sonrası nıtlara göre çiftleme yapıyoruz00 Yorumla
+1 yılÖyle bir tane bulayım öyle olsun şöyle olsun demekle bulunmaz ki yani bulsan da muhtemelen kafandaki biçimin çakmasını bulursun o da pek tat vermez 😂
10 Yorumla
+1 yılBırak erkekler seni tavlasın sen niye erkek arayışına girdin
12 Yorumla
Soran+1 yılOnlar çekimser kalıyor çünkü düzgün efendi tipler özellikle
- +1 yıl
Evet öyleler genelde
Gizli Üye(30-35)+1 yılDers notlarını paylaşırsan anında kaynaşma olur.
20 Yorumla
+1 yılErkek arkadas bulma derslerine odaklan meslek sahibi ol önce, yanlış yollara sürükleniyosun sonra
30 Yorumla
+1 yılBulmalıyım diye bulunacak birsey değildir bu, ansızın biri gelip kalbinizi alır götürür. Allah herkesi sevdigi kişi ile evlenmeyi nasip etsin zorlama ile yapilan hicbirsey tat vermiyor şu hayatta.
10 YorumlaArkadaş derken. Sevgiliye de erkek arkadaşım denilmesi kadar aptal bir durum yok
10 Yorumla
+1 yılAntisosyalsen ve köpekbalıklarına ilgin varsa tanisalm
12 Yorumla- +1 yıl
Djdjdndndnndndndnd
- +1 yıl
Aha biricik eşim ssnmisin yoksa
+1 yılYalniz kalmazsin nasibin gelir seni bulur bekle sonra ayrilinca bunun acisini çekiyosun sabretmeni isterim
20 Yorumla
+1 yılTamamen kendine odaklanman lazim. Kendinin en iyi versyonu olman bu sekilde zaten bulamazsan daha da ne kadar ugrassan bulamazsin duzgun birini.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen varım istersen görü*şebil*iriz gerçekten aradığın tüm kriterlere uygun biriyim ciddiyim bak kendimi de gösteririm beğenmeme şansın yok o kadar kendime öz güvenim tam
00 Yorumla
+1 yılunide bulamazsan daha sonrasında şansın 5/1 oranında azalır söyleyeyim
00 Yorumla
+1 yılBiraz bakımli biraz cekici biraz da sosyal olursan bulursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bisey yapmiyosun demek ki. Soguk sessiz birisin. Biraz acilman lazim.
00 Yorumla
+1 yılE benimde hiç kız arkadaşım olmadı ne gerek boş ver 😊
00 YorumlaKriterlerini yuksek tutma
19 Yorumla
Soran+1 yılKriterlerim çok yüksek değil kafam uyuşsun yeter. Ama erkekler pek yaklaşmıyor ortam yok yani öyle diyeyim
Soran+1 yılBaşka bölüm olsun istiyorum ama öyle bir ortamım olmadı
Soran+1 yıl20 yaşındayım ama sevgilim olmadı diyince arkadaşlarım baya şaşırıyor. Herkes çift bende bir şeyler paylaşacağım birini istiyorum hayatımda
Soran+1 yılTeklif oldu ama ben istemedim derslerle bozmuştum kafayı
Soran+1 yılKazandım
- +1 yıl
Halbuki haram günah ama artık ortalık bozuldu yapmayanları görünce şaşırıyorlar
Bulma bulup napcan evlenmek için arıyorsan tamam ama erkeklere güven olmaz pek
20 Yorumla
+1 yılBilmiyorum, mesela... Şu egonu geride bırakıp, İLK ADIMI sen atabilirsin, gidip çıkma teklif edebilirsin birilerine mesela!
Sadece bir öneri.
08 Yorumla
Soran+1 yılEgoyla ne alakası var acaba? Farkındaysan Türkiye de yaşıyoruz ve kadınların teklif etmesi pek normal karşılanmıyor aksine itici geliyorsun karşı taraf triplere giriyor onu geçtim bu egoyla değil çekim gücüyle alakalı ve erkekler genelde kovalamayı daha çok seviyor istisnalar olabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz o yüzden yanlış anladığını düşünüyorum.
- +1 yıl
"Erkekler kovalamayı daha çok seviyor" Lol!
Sence erkeklerin neyi daha çok sevdiğini sen mi daha iyi biliyorsun, yoksa ben mi? Hem ayrıca kadınlarda gayet tribe giriyor ilk adım atılınca (Hatta bir erkeğin gireceğinden daha fazla giriyorlar). Asıl biz erkekler (her ne kadar toplum, bizden bunu beklese de) ilk adımı atınca sapık muamelesi görüyoruz. Sadece toplum bunu normalleştirmiş. Aksine, kadının gelmesi erkeğin her zaman hoşuna gider.
Bir istisna varsa o da kadının gelmesini istemeyenler. Ama sen kendi egona bahane bulmak amacıyla onların çoğunluk olduğunu iddaa ediyorsun.
Şimdi kaldır şu oturma organını da, git bir erkekle konuş!
Soran+1 yılBenim egolu olduğum kanısına varman garip aslında gayet net bir şekilde görüşümü belirttim ve ilk adımı atma tanışma konusunda bir sıkıntım yok tanışırım ama çıkma teklifi karşıda. Ayrıca ilk adımı atan kimseye sandığının aksine sapık muamelesi yapılmıyor eğer öyle olsa şu an kimsenin sevgilisi olmazdı. Ve maalesef toplumsal olarak normalleştirilmiş şeyler öyle kolay bir şekilde bir kenara atılmıyor neticesinde hepimiz bu toplumda yaşıyoruz ve istesek de istemsek de bu tabutlara uymak zorunda kalıyoruz.
Soran+1 yılYaa bu klavye düzeltmesi beni öldürecek 😂😂 tabut ne
- +1 yıl
Neden çıkma teklifi karşıda? Umuyorum ki tek bir tane bile çıkma teklifi alamazsın!
Hem ayrıca, konu tanışmak olduğunda gayet, gayet sapık muamelesi yapılıyor erkeklere. Öyle ki erkek, bir kıza yaklaşırken (yani bildiğin toplumun ve özellikle kızların, ölondan beklediği bir şeyi yaparken), kız rahatsız olmasın diye hareketlerine aşırı dikkat etmek, her bir lafını düşünmek zorunda kalıyor.
Soran+1 yılHer cinsiyetin kendisine göre zorlukları var kabul ediyorum. Kadın olmak da zor olabiliyor. Ben karşıdan olmasını istiyorum ilk adımı atmışım zaten onu geçtim ne tür bir tartışma mesela? Çünkü sapık muamelesi yapılması için yanlış anlaşılacak bir şey söylemesi ya da öyle bir hareket yapması lazım eğer ortada böyle bir durum yoksa böyle bir şey söz konusu değil. Ve sanırım centilmenlik kavramıyla bir sorunun var çünkü bir erkek söylediği şeylere dikkat ediyorsa nezaketen dolayı laflarına dikkat eder çünkü bunun yanlış anlaşılabileceğini ve karşıyı kırabileceğini bilir. Aynı şey kadın için de geçerli laflarını seçerek konuşmak ve küfür etmemek sadece nezaket.
Soran+1 yılBunun neresi bu kadar kötü anlayamadım bence oldukça hoş
- +1 yıl
Artık erkeklerin gördükleri bu muameleyi inkar edecek kadar kör birine ne anlatabilirim bilmiyorum. Hoş gerçi, erkeklerin ilk adımı atmaktan zevk aldıklarını iddaa eden birinden bir şeydi ama neyse, bu konuyu kapat.
Ama ilk adımı erkekten beklemek kesinlikle ama kesinlikle hoş karşılanabilecek bir şey değildir. Bu bildiğin hem ego hemde cinsiyetçilik ve dolayısıyla gericilik ve yobazlıktır. Peki sen hoş olan yanını söylesene, senin egonun hoşuna gitmesinin dışında!
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de olmadı. Tipim kötü sanırım kimse beğenmedi.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnsan bi cevap verir
+1 yılKanka abart ya bulursun illa cok önemli bisey sanki ŞANDŞMSLFMQ
11 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli bu arada en azından benim için 😂
+1 yılkendiliğinden olur akışına bırak
20 Yorumlaselam hanfendi bence cevre önemli sosyal olmalısınız diye düşünüyorum hayırlı güzel günler temenni ederim hanfendi
00 YorumlaBı kagida ben erkek arkadaş arıyorum diye yazacaksın onuda boynuna asicaksin bu kadar
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. O seni bulur. Canını sıkma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Başına dert mi alacaksın
10 Yorumla
+1 yılOlmasın yaşamak için başkasına mı ihtiyaç duyuyorsun biraz kendi ayaklarının üzerinde dur
00 YorumlaSorumluluklarına mı yönelsen acaba : )
12 Yorumla
Soran+1 yılDerken bunca zaman zaten ben istemedim full ders odaklıydım ama artık hayatımda birini istiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayal kırıklığından başka bir şey değil zaten
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç sana adım atan olmadı mı
02 Yorumla
Soran+1 yılOldu ama dersle kafayı bozmuştum o zaman istemedim
- +1 yıl
Tamam şimdi adım atarlarsa kaçırma 😂
o kadar mı umutsuz bir dış görünüşün var?
010 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç çıkma teklifi almadım demedim ki sadece daha önce ders odaklıydım istediğim bölümü kazanmak ve güzel bir ortalamayla mezun olmak için o yüzden istemedim ama şimdi duygusal olarak hazır hissediyorum ama çevremde kimse yok bu yüzden sordum.
- +1 yıl
yazında sonradan farkettiğim çevrende kimse yok sözüün içinde diyeceğim buna şükretmelisin çünk yaşıtların kişiliği oturamış gençler olacağı için senin gibi tecrübesi z bi kızı üzerler ayrıca nereye kadar gitmeplanınvar bilmiyorum ama cinsel açıdanda mutlu edemezler. sadece sen hizmet veren olursun hizmet alamazsn :D
Soran+1 yılBu açıdan bakmamıştım farklı bir bakış açısı 😁
Soran+1 yılTokat ta😄
Soran+1 yılAhh ahh üzülüyorum bu durumda olan hem cinslerime.
Soran+1 yılHatay'da yaşıyorum. Okumak için Tokat'tayım
+1 yılBulursun bulur merak etme erkeksiz kalmazsın
05 Yorumla
Soran+1 yılBir şeyler paylaşacağım birini istiyorum sadece gereksiz ne kadar naz trip yapan kız varsa hepsinin sevgilisi var. Sadece ben sap kaldım.
- +1 yıl
Gayet insanı bir istek seninkisi.
Aklı başında kişiler çok tutulmaz ne istediğini bilen kişiler.
Cahil kendini bilmez zevk düşkünü kişiler on planda bunun için kendini suçlama bile.
Soran+1 yılArkadaşlarıma bakıyorum gereksiz trip şımarık çocuk çocuk hareketler dokunuyor o yüzden biraz 🥲
- +1 yıl
Onlara bakma aldırma hiç sen akıllı birisisin belli ki akıllı birisi de denk gelmemiş
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Üniverste de olan aşklar yalandır
05 Yorumla
Soran+1 yılNiyee
Soran+1 yılCiddi takılan da var aslında
Soran+1 yılTamam dikkat ederim.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEril kadın olmaktan vazgeçip dişil kadın ol
10 Yorumla
+1 yılNasibin seni bulur acele etme
10 Yorumla
+1 yılHiç kız arkadaşım yok
00 Yorumla
+1 yılNeden bulamadınız sizinle arkadaş olalım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılburada sevgili arıyorum desen yeter
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle doğru yerdesin:)
00 Yorumla
+1 yılBenim de veren kız arkadaşım olmadı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl31 kişi cevap yazmış işte seç birini 👍
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sosyalles, uni de nasıl bulamiyosun ki?
00 YorumlaHangi üniverste
00 Yorumla
+1 yılSonu hüsran
20 YorumlaNe gerek varki onlar seni bulsun
20 Yorumla- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hiç erkek arkadaşım olmadı. Erkek arkadaş bulmak için neler yapmam gerekiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler