Aşk İlişkileri Kankiler çok sinirliyim biri beni sakinleştirsin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Grupta soru soran hayvana cevap verdim bakmış bi şey yazmamış 😡😡😡😡😡😡 Güncellemeler+1 yıl Başka biri de aynı cevabı vermiş ona teşekkür etmiş 😡😡😡 nedir bu ya ruh hastası köpek Kankiler çok sinirliyim biri beni sakinleştirsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Lipia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ay hep öyle yapıyorlar. Ben artık sormuyorum kimseye cevapta vermiyorum en iyi o. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ya cidden sinirden patlicam bide güncellemeye bakar mısın Yorumla Lipia +1 yıl Aynısını yaşadım. Millet bir garip güzel kız soru sorunca anında cevap veriyorlar. Neyse takma kafaya onlara da bişey sorma birdaha Yorumla Soran +1 yıl Sorun şu ki ben daha güzelim ondan Yorumla Lipia +1 yıl Bilmiyorum millet bir garip bnde aynısını yaşıyorum ama niye böyle yapıyorlar bilmiyorum Yorumla
Atanacazz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Gruplarda cevap vermemeye çalış herkes ayrı bir kafa 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bi daha verirsem sala ğım zaten Yorumla Soran +1 yıl Ya çocuk engelliyim yazmıştı kimse cevap vermemiş ona dedim vereyim bakıp bi şey yazmıyor gerçekten bu insan şimdi bana biri cevap verirse teşekkür ediyorum hiç tanımadığım insanlara emoji atıyorum ama yok Yorumla Atanacazz +1 yıl Herkesin anlayışı bir olmuyor maalesef Yorumla Soran +1 yıl Vermiyorum bidaha bakayım cevapsız kalsınlar Yorumla Atanacazz +1 yıl Hangi şehirdesin Yorumla
Kelebekomrukadarr Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Salla gitsin her şeyi bu kadar takarsan kafayı yersin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Üni WhatsApp grubu çok cringe ya. Bende görüyorum da hemen kaynaşmıslar falan 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya üzüldüm kimse cevap vermemiş diye vereyim dedim bakmış cevap vermemiş öküz ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok önemli bir şey olmadıkça yazma bir şey. Venim grupta öyle hemen kaynaşmıslar etmişler hiç mesaj yazmadım millet ayrı bir dünya olmuş zaten Yorumla Soran +1 yıl Saçma canım insanlar ya Yorumla
initio Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senin tipinden hoşlanmamıştır. 0 0 Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Valla çok haklısın ben de deli oluyodum 0 0 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne grubu o? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Üni sınıf Yorumla
REALFORMEN Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sakin ol şampiyon 0 16 Yorumla Soran +1 yıl 😡😡 Ciddi anlamda sinirlendim ya kimseye iyilik yaramıyor bu devirde Yorumla REALFORMEN +1 yıl İnsanlar vefasız herseye iyilik et insanlara etme Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten etmicem artık normalde vermezdim bu çocuk engelli diye verdim de bu da onlar gibi çıktı Yorumla REALFORMEN +1 yıl İnsan hepsi ayni Yorumla Soran +1 yıl Vermiyorum bi daha bakayım cevapsız kalsınlar Yorumla REALFORMEN +1 yıl Vefasız insanlar çok bende eskiden iyi biriydim ama insanlari gördükçe nefret eder oldum Yorumla Soran +1 yıl Güncellemeye bakar mısın 🤦♀️🤦♀️ Yorumla REALFORMEN +1 yıl Köpeğe hakaret etmişsin Yorumla Soran +1 yıl Ya of sinir oldum şu an mesajımı silmek de istemiyorum daha da rezil Yorumla REALFORMEN +1 yıl Silsene Yorumla Soran +1 yıl Olurum Yorumla REALFORMEN +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl 300 kişilik sınıf ya herkes görecek sildiğimi umrumda değilmiş gibi davranayım en iyisi Yorumla REALFORMEN +1 yıl O zamanda alay konusu eder bazıları Yorumla Soran +1 yıl Of öyle demeyin Yorumla REALFORMEN +1 yıl Ne diyeyim kirilacaksin belki ama yalanda söyleyemem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ay hep öyle yapıyorlar. Ben artık sormuyorum kimseye cevapta vermiyorum en iyi o.
Ya cidden sinirden patlicam bide güncellemeye bakar mısın
Aynısını yaşadım. Millet bir garip güzel kız soru sorunca anında cevap veriyorlar. Neyse takma kafaya onlara da bişey sorma birdaha
Sorun şu ki ben daha güzelim ondan
Bilmiyorum millet bir garip bnde aynısını yaşıyorum ama niye böyle yapıyorlar bilmiyorum
Gruplarda cevap vermemeye çalış herkes ayrı bir kafa
Bi daha verirsem sala ğım zaten
Ya çocuk engelliyim yazmıştı kimse cevap vermemiş ona dedim vereyim bakıp bi şey yazmıyor gerçekten bu insan şimdi bana biri cevap verirse teşekkür ediyorum hiç tanımadığım insanlara emoji atıyorum ama yok
Herkesin anlayışı bir olmuyor maalesef
Vermiyorum bidaha bakayım cevapsız kalsınlar
Hangi şehirdesin
Salla gitsin her şeyi bu kadar takarsan kafayı yersin
Üni WhatsApp grubu çok cringe ya. Bende görüyorum da hemen kaynaşmıslar falan
Ya üzüldüm kimse cevap vermemiş diye vereyim dedim bakmış cevap vermemiş öküz ya
Çok önemli bir şey olmadıkça yazma bir şey. Venim grupta öyle hemen kaynaşmıslar etmişler hiç mesaj yazmadım millet ayrı bir dünya olmuş zaten
Saçma canım insanlar ya
Senin tipinden hoşlanmamıştır.
Valla çok haklısın ben de deli oluyodum
Ne grubu o?
Üni sınıf
Hayırdır kanka
kendin sakinles
Sakin ol şampiyon
😡😡 Ciddi anlamda sinirlendim ya kimseye iyilik yaramıyor bu devirde
İnsanlar vefasız herseye iyilik et insanlara etme
Gerçekten etmicem artık normalde vermezdim bu çocuk engelli diye verdim de bu da onlar gibi çıktı
İnsan hepsi ayni
Vermiyorum bi daha bakayım cevapsız kalsınlar
Vefasız insanlar çok bende eskiden iyi biriydim ama insanlari gördükçe nefret eder oldum
Güncellemeye bakar mısın 🤦♀️🤦♀️
Köpeğe hakaret etmişsin
Ya of sinir oldum şu an mesajımı silmek de istemiyorum daha da rezil
Silsene
Olurum
Niye
300 kişilik sınıf ya herkes görecek sildiğimi umrumda değilmiş gibi davranayım en iyisi
O zamanda alay konusu eder bazıları
Of öyle demeyin
Ne diyeyim kirilacaksin belki ama yalanda söyleyemem