Bir sonraki buluşmamızda ona karşı gerçekten ne hissedeceğimi anlayacağım galiba şuanda sevgililiğin ilk başlarındayız ben seviyorum ama aşık hissetmiyorum ve korkuyorum onunla buluşacağım ve hiçbişey hissetmeyeceğim diye sizce ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
3 haftalık bir ilişki henüz çok çok yeni bir ilişki sayılır. Zaten hemen sevemezsin hemen aşık olup bağlanamazsın. Aşk öyle kısa süre içerisinde olmaz çünkü. Eğer ona karşı hislerin yok ise bence konuşma derim. Ne ona umut ver boş yere ne de sevmediğin etmediğin bir insan ile konuşmaya devam et derim.
Aynısını yaşadım yaklaşık 8 ay önce aynısını. Ben dayanamadım daha fazla bıraktım. Hatta bıraktıktan sonra acaba yanlış mı yaptım doğru kişi o muydu diye arada kalınca geri barıştım. Sonra anladım ki benim gönlüm onda değilmiş. orada da bitti işte
Peki çocuk ne yaptı bu durumda
Görünce anlayacaksın ama eğer hoşlanmazsan ona belli etme üzülmesin. Hoşlanmazsan bırak gitsin unutmaaı kolay oluyor merak etme
Peşimde koştu biraz bırakmamam için ama en sonunda anladı ayrıldık
Sana nasıl davrandı
Aşık değilsin de görüşünce bak bakalım hoşlanıyor musun
Ben bırakmak istemiyorum çok güzel seviyo ama bazen duvar gibiyim
Bi sinirlendi ilk başta başka birisi var di mi dedi hayır dedim ama bayağı ikna etmem gerekti başka biri olmadığına kişisel algıladı kullandım sandı
Sorma bende öyleydim işte mükemmel geliyordu o iltifatlar ediyordu ama gönül bu olmayınca olmadı sevmediğim birini kullanmak istemedim
Bende buna üzülüyorum eğer bırakırsam vicdan azabı çekerim dedimki bidaha gelene kadar bekliyim kararımdan emin olayım sonra beğenirsem devam ederim etmezsem bırakırım ama bende durumu ilerlettim şu an sevgili gibiyiz
Ben bıraktıktan sonra çektim vicdan azabı istesem geri de dönerdim kabul ederdi ama O vicdan azabı sevdiğim için değil boşluktan olacaktı onun ayrımını iyi yapmak lazım. İyi biri olabilir ama aşık olmadığım hoşlanmadığım arzulamadığım biriyle yapamadım ben
Şu an senin yerinde olsam eğer başkası yoksa hayatımda ve eğer zaman kaybı vs de olmuyorsa zamana bırak konuş biraz sonra baktın hoşlanırsın falan sevgili olur adını koyarsınız dert etme zamana bırak sadece
Zaten yapamazsın sevmedikten tutku hissetmedikten sonra ne yapabilirsinki peki yakınlığınız ne durumdaydı sarılıp el ele tutuşuyo muydun yoksa soğuk mu davranıyodun
Evet zamana bırakmak en iyisi zaten onu şimdi bırakmak kaybetmek istemiyorum
Tutuyodum ama içimden gelmiyodu ama ona belli etmedim hiç çirkindi bi de benimki
Kendi üzerine gitme bak sakın hoşlanmam lazım vs. Diye O zaman iyice soğuyorsun
Şey oldu di mi bi de onunla sevgili gibiyiz dedin ya bu raddeye ulaşınca bir anda hoşlantı falan kalmadı soğumuş gibi oldun. Hiç bir şey hissetmemeye başladın. Bende öyle olmuştu da
Hayır ben ilk gördüğüm zamanlar hafiften davranışlarını beğendim zaten ondan sonra görüşmeyi kabul ettim sonra ilk buluşmada bi anda soğudum beğenmedim ama konuşmaya devam ettim çünkü zamanla oturur bişeyler diye şu an iyi hissediyorum durum ilerledi ve biraz daha mutluyum ama kalbim çarpmıyo kelebekler uçuşmuyo sadece
O kelebekler geri gelmeyecek muhtemelen ama dediğim gibi zamanla ya katlanılmaz hale gelecek mideni dahi bulandırabiliyor bazen ya da tam tersi yavaş tan seveceksin
Umarım seven tarafta olurum
Belki başkası çıkar karşına ona vurulursun hakkında hayırlısı olsun güzel dileklerimi gönderdim sana
Çok teşekkür ederim bende sana. Umarım seninde karşına senin de sevdiğin ve ondan daha güzel seven bir adam çıkar
Bende teşekkür ederimmm🩷🩷
Mesafeniz koyun