şu an yurt dışı doğu görevinde. 2-3 aya gelecekmiş yine gidecek doğu görevine. Gelmeli gitmeli toplam 1bucuk yıl sonra bitecekmis doğu görevi.
Hiç buluşmadık bu arada
Ben Doğu görevim varken evlenmem diyor.
Ben de buluştugumuzda yakınlaşmak istersen ben yapamam o yüzden biraz daha erken istyorum nikahlanalim ailemin yüzüne bakamam. Haramdan uzak kalmaya çalışıyorum diyorum. Ama o akışına bırakalım dedi. Ben de ben sana izin vermeyin e yanaşmana , uzulmeyecek misin. Yo uzulmem sen biseyi istemeden yapma bana o yeter dedi. Ama bayağı istyor bu arada öpmek ve birazcık daha ilersini. Ama ben yapamam dedim saygı duyarım dedi.
Ben toplam bir seneye evlenmek istyorum ya da evlenip evlenmeyecegimi net bir karar verip ona göre yol almak istyorum ama o 1.5 sene var diyor.
Yaşım 30 zaten ben beklemek istemiyorum bu yüzden.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sen evlilik hayali kuruyorsun adam seni ellemenin hayalini kuruyor. çünkü evlilik umrunda değil adamın boşa hayal kuruyorsun
Neden doğu görevi diyo onu anlayamadim. Belki bı kural bişey bı dusuncesi vardır diye öyle diyo
ben neyi anlatıyorum sen bana neyden bahsediyorsun. adamın gelecek umrunda değil zaten asker. adam denkm getyiridiğini öpme derdinde.
Gerçekten sadece derdi bu mu? Ben ona diyorum ben iradeliyimdir bak bu zamana kadar temiz geldim sonra seninle bişey yapmayınca üzülme. Ki yaparsak ailemin yüzüne bakamam dedim. Diyelim seni öpsem naparsn dedi bende iterim dedim. O da oldu olacak bı te tokat at dedi güldü. Bende o kadar yapmam ama bıter ilişkimiz dedim
derdi sevişmek olan biri kimi denk getirirse onunla yapar malum uniformalı olunca kızlar atlıyor.
Ben üniforma meraklısı hiç olmadım kişiye bakarm mesleğe değil hatta işini sormam tanıştığım kişinin. Yani demek amacı 1 hafta burada durup en azndan öpmeye çalışmak öyle mi
kendisi hareketlerinden belli etmiş zaten. insan sevdiği kızı görmeye can atarken bunun sevişme derdine girmesi mantık dışı
.. peki citdimi sence
Bunu anlayamyorum. Öyle olduğunu diyor
Peki vurdu ise aileler bilir Bir söyle bakalım aileler bilsin artık ne diyor
Onu dedim yani geldiğinde babama bari söyle biz birlikteyiz diye. Diyor ki babandan çok çekinirim annenle sen ben annen kafede buluşup görüşelim. Ama baban sorcak ne zamandır gorusuyosunuz nerden tanıştınız daha yüz yüze yeni görüştünüz nasıl emin oldunuz vs vs o yüzden konuşamam dilim tutulur diyor
Ben böyle biri değilim de citdi isen gel bu işin adı konsun de yoksa benimle oynama de sert tavrını koy
Seviyorsaniz birbirimizi bekleyin nolcak yani
Ben istyorum ama o böyle diyor
Bende aynı meslektenim ama askerle evlenmek zor iştir gerçekten
Doğu görevinde diye evlenemez mi yurt dışında bu arada
Doğusu batısı yok isterse evlenir senide yanında götürür şu an heryerde lojman var
Yurt dışında şu an ama
Olsun eşini götürebiliyor normalde yurt dışına
Irak'ta görevde. Oraya götüremez
Hım orası sıkıntılı evet ama yurt dışında çoğu yere götürebilir seni
Dağ var hep orada
Neden sence evlenmeyi istemiyor
Beni ekleyin özelden konuşalım isterseniz
Tamamdır ekledim
Sen seks istiyosun😀
S.. alaksın
E ne ya resmen istiyosun
Ben evlenmek diyorum sen ne diyosun